Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Väänänen mukaan Leijonien kotiturnaukseen

Ossi Väänänen valittiin ensi viikolla Hartwall-areenassa pelattavaan Karjala-turnaukseen A-maajoukkueen miehitykseen. Väänänen oli yksi kymmenestä SM-liigapelaajasta, jotka päävalmentaja Jukka Jalonen kelpuutti joukkueeseen. Jokerikapteeni on ollut vuosien varrella maajoukkueen luottomiehiä ja voitti MM-kultaa viime keväänä.

Tällä kaudella Väänänen on tehnyt SM-liigassa 15 ottelussa tehot 2+5=7 ja pelannut keskimäärin 21.51 minuuttia ottelua kohden. Hänen plusmiinustilastonsa näyttää lukemaa +9.

Suomi kohtaa ensi viikon turnauksessa perinteisesti Tshekin, Venäjän ja Ruotsin.

Alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen valittiin hyökkääjät Teemu Pulkkinen, Alexander Ruuttu ja Teuvo Teräväinen. Joukkue kohtaa ensi viikolla Vaasassa ja Pietarsaaressa pelattavassa neljän maan turnauksessa Tshekin, Venäjän ja Ruotsin.

20-vuotiaiden haastajajoukkuetta valmentaa Jokereiden A-nuorten luotsi Tomek Valtonen, joka marssittaa ryhmänsä ensi viikolla Sveitsiin kolmeen otteluun käkikellomaata vastaan. Jokeripelaajista maajoukkueessa ovat mukana puolustajat Miro Hovinen, Petteri Lindbohm ja Otso Rantakari sekä hyökkääjät Teemu Henritius, Markus Hännikäinen, Aleksi Rekonen ja Sami Salminen.

Alle 18-vuotiaiden maajoukkue pelaa myös Sveitsissä neljän maan turnauksen, jossa vastassa isäntämaan lisäksi ovat Ruotsi ja USA. Jokereista mukana ovat maalivahti Joonas Korpisalo, puolustaja Esa Lindell ja hyökkääjät Timi Lahtinen ja Saku Salminen.

Kotimaiset kiekkosarjat ovat ensi viikolla maajoukkuetauolla. SM-liiga ja muut pelit jatkuvat jälleen 14. marraskuuta alkaen.
Lähde: Jokerit.com

* * *
PS: Ruutu teki kaksi maalia, kun Jokerit voitti Tps:n 6-5! Iltapäivälehdet ei tätä huomio, mutta esim kun MG taklataan, niin asia on etusivulla... Joka tapauksessa Rudi osaa pelata, sen koki nyt tps. ;)

Kirjoittanut uninen runoilija 01.11.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.