Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tomi Lämsä on Jokereiden seuraava päävalmentaja

Jokereiden seuraavan päävalmentajan nimellä on spekuloitu siitä saakka, kun Veikkaaja-lehti muutama viikko sitten uutisoi Erkka Westerlundin jättävän seuran. Nyt uuden päävalmentajan nimi on selvillä.
Hän on 32-vuotias Tomi Lämsä, Jokereiden nykyinen apuvalmentaja.

Lämsän johtoryhmään liittyy toinen nuori mies, seuran takavuosien suosikkipelaaja Tomek Valtonen, 31. Tälläkin hetkellä joukkueen kakkosluotsina toimiva Hannu Virta jatkaa tehtävässään.

Jokerit yritti neuvotella jatkosopimuksesta Westerlundin kanssa, mutta vanha velho ei tarttunut mahdollisuuteen. Joukkue oli kiinnostunut myös Risto Dufvan palveluksista, mutta nykyisen Tappara-luotsin taival jatkuu ensi kaudella Rauman Lukon päävalmentajan tehtävissä.

Lämsää voidaan pitää melkoisena yllätysnimenä. Suurelle yleisölle tuntematon lahtelainen liittyi Jokereiden palkkalistoille vasta viime marraskuussa, kun Hannu Jortikan korvannut Westerlund kutsui hänet tiimiinsä Pelicansin A-nuorten päävalmentajan paikalta.

Lämsä ehti valmentaa myös Pelicansin B-nuoria, kaikkiaan neljän kauden ajan.

– Tomi on yksi meidän lahjakkaimmista nuorista valmentajista. Filosofiamme on samanlainen, ja halusin hyvän työparin, kehaisi Westerlund Lämsää viime kaudella Jokerien nettisivujen haastattelussa.

Jokerien apuvalmentajan tehtävien lisäksi Lämsä toimii Suomen 16-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana.

Lähde: Iltasanomat

Kirjoittanut uninen runoilija 26.11.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.