Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ministerin isän kohututkimus: keh1hitysvammaisten älykkyysosamäärä valtaväestöä alhaisempi

29.07.2008 - 13:50

Helsinki

STASI, Stuka Browning

Maa-vesi-ilma-tuli-sydän-ministerin isä Tatu Planet antaa synkkiä lukuja työelämään pyrkivien kehitysvammaisten tavoitteille. Joe Lynn Turnerin kanssa tekemänsä tutkimuksen IQ and the Wealth of Retardations mukaan kehitysvammaisten älykkyysosamäärä voi olla jopa alle 20, joka ilmaisee vaikeaa kehitysvammaa. Tutkimus on herättänyt keskustelua muun muassa vähemmistövaltuutetun toimistossa ja humanistien keskuudessa.

-Älkää sotkeko minua tähän, puolusteli bordellista tavoitettu ministeri Matti Planet.

Matala älykkyysosamäärä voi vaikuttaa työllistymiseen, ja yleisesti uskotaan että matalan ÄO:n omaavat ihmiset eivät päädy korkeaa koulutusta vaativiin ammatteihin, kuten lääkäriksi tai presidentiksi. Tutkimus väittää, että valtaväestön älykkyysosamäärä om 80-120 ja kehitysvammaisten 10-60.

MA:n tavoittamien perheiden joilla on kehitysvammaisia lapsia mukaan harva sitoo kenkänsä itse, osaa lukea saati kirjoittaa tai hakea mattipaikkaa shakissa. MA:n asiantuntijaraadin mukaan tämä johtuu siitä, että Suomen koulutuspolitiikka ei panosta kehitysvammaisten korkeakoulutukseen.



Vähemmistövaltuutettu: Rasismia!



Kalliolaisesta baarista varhain maanantaiaamuna tavoitettu vähemmistövaltuutettu Mikko Kuumakalle toteaa tylysti tutkimuksen edustavan uuden ajan rasismia, ja leimasikin tutkimuksen tehneet Planetin ja Turnerin natseiksi ja junteiksi.

-Mitä sitten vaikka eivät osaa kirjoittaa tai lukea. Tehän ette osaa kirjoittaa ja minä en osaa lukea, sitäpaitsi shakkia pelaavat vain saatanan ryssät ja tosimies pitää reinoja jalassa totesi Kuumakalle kumoten kaksi jaloviinashottia.

ÄO



Älykkyysosamäärä eli ÄO on standardoidusta testistä saatu pistemäärä, joka kuvaa testatun henkilön kognitiivisia kykyjä eri osa-alueilla, tyypillisesti matemaattis-loogisessa päättelyssä, kolmiulotteisessa ajattelussa, kielellisessä lahjakkuudessa ja muistitoiminnoissa.

Kirjoittanut

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.