Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

< Edellinen 1 2

Kirjoittaja Laitatko pitsaan ketsuppia?


Henrik Olofsson
2003 viestiä

#41 kirjoitettu 13.02.2008 19:52

En osaa sanoa missä lähikaupassani on ketsupit. En ole koskaan ostanut.

^ Vastaa Lainaa


Sombercoil
3371 viestiä

#42 kirjoitettu 13.02.2008 19:52

iiruska kirjoitti:
Disintegr8 kirjoitti:
iiruska kirjoitti:
Mutta tuosta ketsupista, meillä ei käytetä, en sitä koskaan edes osta.


Ei ketsuppia EIKÄ konsoli/PC-pelejä? Luulisi että pian on lastensuojeluviranomaiset ovella.


Tervetuloa vaan! Voin tehdä lastensuojeluviranomaisille ruokaa ilman ketsuppia.

Lastensuojeluviranomaiset syövät vain ja ainoastaan ketsuppia. Se on niiden pääravinnonlähde.

^ Vastaa Lainaa


Henrik Olofsson
2003 viestiä

#43 kirjoitettu 13.02.2008 19:56

Ketsuppi makaroonien ja ranskalaisten (ja tietenkin myös pitsan) kanssa on samanlainen mysteeri kuin appelsiinikana.

^ Vastaa Lainaa


Mestari_Li
415 viestiä

#44 kirjoitettu 13.02.2008 19:59

No siis, jos itte teen pizzan niin kyllä mä siihen lättään jonkun ketsuppipyreesotkun, mut ei tulis kyl mieleenkään valmiiseen pizzaan laittaa lisää.

^ Vastaa Lainaa


Stocco
13143 viestiä

#45 kirjoitettu 13.02.2008 20:58

Entä tomaattikeitto?!

^ Vastaa Lainaa


dbgirl
4818 viestiä

#46 kirjoitettu 16.02.2008 21:39

Wavescale kirjoitti:
1. Laitatko pitsaan ketsuppia?

2. Entä laitatko ketsuppia johonkin muuhun ruokaan, joka (minun käsitykseni mukaan) syödään tavallisesti ilman (esim. kananmunaan)?


1. Kyllä, sillä voidellaan pohja.
2. Joo, joskus pistän makaroonilaatikkoon. Mutta erittäin harvoin, yleensä syön sitä pelkälleen tai soijan kanssa. Ja on niitä muitakin ruokia mut en nyt vain muista.

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#47 kirjoitettu 16.02.2008 21:46

1. Laitatko pitsaan ketsuppia?
- No vittu en todellakaan! Pitsaan ei missään nimessä kuulu pistää ketsuppia. Ketsuppi kuuluu ruokiin, jotka ei muuten maistu miltään / maistuvat paskalta. Esim: makaroni, makkara, einesruoat.

2. Entä laitatko ketsuppia johonkin muuhun ruokaan, joka (minun käsitykseni mukaan) syödään tavallisesti ilman (esim. kananmunaan)?
- Paha sanoo mikä sun käsitykses on, mutta aika usein ihmetystä on herättänyt ketsuppi perunamuusissa. Mielestäni kyllä se on täysin normaali ja yleinen tapa ja olenkin kyseenalaistanut ihmisiä jotka EIVÄT käytä ketsuppia perunamuusissa.

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#48 kirjoitettu 16.02.2008 21:49

dbgirl kirjoitti:
1. Kyllä, sillä voidellaan pohja.


!!!
No siis ei missään nimessä! Siihen kuuluu käyttää tomattipyreetä. Tai mitä vitun pyrettä se onkaan. PYRKRTETRTYÄ!

^ Vastaa Lainaa


dbgirl
4818 viestiä

#49 kirjoitettu 16.02.2008 21:52

Pastori kirjoitti:
dbgirl kirjoitti:
1. Kyllä, sillä voidellaan pohja.


!!!
No siis ei missään nimessä! Siihen kuuluu käyttää tomattipyreetä. Tai mitä vitun pyrettä se onkaan. PYRKRTETRTYÄ!


Ketsuppia mää käytän, juu-u, mutta vain jos on unohtunut ostaa pyreetä. Olet oikeassa, PYRKRTETRT on se oikea aines

^ Vastaa Lainaa


Free-Soul
Soldier of Love
9011 viestiä
Luottokäyttäjä

#50 kirjoitettu 16.02.2008 22:18

Pastori kirjoitti:
!!!
No siis ei missään nimessä! Siihen kuuluu käyttää tomattipyreetä. Tai mitä vitun pyrettä se onkaan. PYRKRTETRTYÄ!


Nii just! Tai oikeastaan parasta on, kun kääntää sen pyreen paistinpannulla pikaiseen, ja sekoittaa siihen sellaista, hmm, paseerattua(?) tomaattikastiketta ja maustaa koko höskän oreganolla ja valkosipulilla ennen pitsan päälle levittämistä.

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#51 kirjoitettu 16.02.2008 22:20

Original Free Soul kirjoitti:
Pastori kirjoitti:
!!!
No siis ei missään nimessä! Siihen kuuluu käyttää tomattipyreetä. Tai mitä vitun pyrettä se onkaan. PYRKRTETRTYÄ!


Nii just! Tai oikeastaan parasta on, kun kääntää sen pyreen paistinpannulla pikaiseen, ja sekoittaa siihen sellaista, hmm, paseerattua(?) tomaattikastiketta ja maustaa koko höskän oreganolla ja valkosipulilla ennen pitsan päälle levittämistä.


Ei saa heitellä tommosia hyvänkuulosia vinkkejä kun mä en osaa tehdä sitä pitsapohjaa että voisin tehdä itselleni pitsaa. :(

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#52 kirjoitettu 16.02.2008 22:23

Jypâ kirjoitti:
Osta valmiita pohjia, niistä tulee just rapeita ja silti meheviä.


Eikä kun niistä tulee ihan kakkoja.
Oon kyllä muutaman kerran epätoivoissani sortunut moisiin...

^ Vastaa Lainaa


accent
10930 viestiä

#53 kirjoitettu 16.02.2008 22:24

En kertakaikkiaan ymmärrä sitä, että pitsaan lisätään ylipäänsä mitään. Eikö voi hankkia semmoista pitsaa, jossa on jo valmiina kaikki tarvittava? Ja sitäpaitsi ketsuppi pitsassa on ihan tyhmää, tomaatpyreetä sen pitää olla. Tomaattimössö on muutenkin parempaa kuin ketsuppi.

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#54 kirjoitettu 16.02.2008 22:35

accent kirjoitti:
Tomaattimössö on muutenkin parempaa kuin ketsuppi.


Ei ole, makaronimössössä. Siihen kuuluu ketsuppi.

Mutta tarkennuksessi muistan mainita, että mielestäni ketsuppi ei kuulu pitsaan missään vaiheessa, ei valmistuksessa eikä pöytämausteena.

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#55 kirjoitettu 16.02.2008 22:45

JM kirjoitti:
accent kirjoitti:
Tomaattimössö on muutenkin parempaa kuin ketsuppi.


Ei ole, makaronimössössä. Siihen kuuluu ketsuppi.


Höh. Siis optimaaliseen makaronimössöönhän kuuluu ehdottomasti tuikata purkillinen tomaattimurskaa ja käyttää siinä silti ketsuppia. Paitsi jos kylkiäisenä on Italian salaattia tai punajuurisalaattia.

^ Vastaa Lainaa


Sandman
2360 viestiä

#56 kirjoitettu 16.02.2008 23:39

En.

^ Vastaa Lainaa


Free-Soul
Soldier of Love
9011 viestiä
Luottokäyttäjä

#57 kirjoitettu 17.02.2008 16:19

Pastori kirjoitti:
Ei saa heitellä tommosia hyvänkuulosia vinkkejä kun mä en osaa tehdä sitä pitsapohjaa että voisin tehdä itselleni pitsaa. :(


Tällaisen jauhopaketin ja hiivan kun bongaat kaupasta, niin syntyy suht helposti se pitsapohjakin. Itse käytän kuivahiivaa, mutta tuorehiiva käy ihan yhtä hyvin. Et tarvi kuin ison kulhon, lämmintä vettä ja jonkun tikun millä sekoittaa sitä taikinaa, jos et halua liata sormiasi. Minua ei kyllä se taikina sormissa haittaa yhtään, päinvastoin se on ihan hauskaa puristella sitä taikinaa sormien väleistä. Ja sitten jauhon kanssa leivot taikinan pellille, niin johan rokkaa!

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#58 kirjoitettu 17.02.2008 19:35

Wavescale kirjoitti:
1. Laitatko pitsaan ketsuppia?

2. Entä laitatko ketsuppia johonkin muuhun ruokaan, joka (minun käsitykseni mukaan) syödään tavallisesti ilman (esim. kananmunaan)?


Laitan ketsuppia pizzapohjaan jos ei ole tomaattimurskaa.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#59 kirjoitettu 05.11.2011 10:21

1. Laitatko pitsaan ketsuppia?
- En muista et olisin pistänyt.

2. Entä laitatko ketsuppia johonkin muuhun ruokaan, joka (minun käsitykseni mukaan) syödään tavallisesti ilman (esim. kananmunaan)?
Joskus kebabiin pistin ketsuppia. En pistä enää.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#60 kirjoitettu 05.11.2011 10:22

Pastori kirjoitti:
2. Entä laitatko ketsuppia johonkin muuhun ruokaan, joka (minun käsitykseni mukaan) syödään tavallisesti ilman (esim. kananmunaan)?
- Paha sanoo mikä sun käsitykses on, mutta aika usein ihmetystä on herättänyt ketsuppi perunamuusissa. Mielestäni kyllä se on täysin normaali ja yleinen tapa ja olenkin kyseenalaistanut ihmisiä jotka EIVÄT käytä ketsuppia perunamuusissa.


Jos on lihasoosii mukana, ni kyl ketsuppia pistin pienempänä muusiinkin. Mut vaa jos oli tota jauhelihakastiketta.

^ Vastaa Lainaa


Chadonna
Lesbian Pain
5655 viestiä

#61 kirjoitettu 05.11.2011 13:09

Oon laittanu pari kertaa pitsaan ketsuppia jos ei oo ollu tomaattimurskaa mut kyl sit tulee niin kauhee lopputulos ja sellane makee ja karamelline et ei enää.

Muuteki tuntuu et mitä vanhemmaks tulee ni sitä vähemmä käyttää ketsuppia missää. Enne käytin aika paljonki. Nykyää vaa ranskalaisten tai lohkisten kanssa, jos ei oo hyvin maustettu ja makaronilaatikon.

^ Vastaa Lainaa


Samin Kaima
2205 viestiä

#62 kirjoitettu 05.11.2011 13:38

1. Laitatko pitsaan ketsuppia?
Teen tomaattikastikkeen, jossa käytän tomaattipyrettä. Eli en.

2. Entä laitatko ketsuppia johonkin muuhun ruokaan, joka (minun käsitykseni mukaan) syödään tavallisesti ilman (esim. kananmunaan)?
Joo. Mä oon ketsupin suuri ystävä. Sitä menee useimmissa ruuissa, mitä syön, mm. nakkikeittoon.

^ Vastaa Lainaa


Kostiainen 

P. M.
Kostiainen
Project

6778 viestiä

#63 kirjoitettu 05.11.2011 15:25

Joo en, missään nimessä.
Muutenkin ketsuppi on saatanasta. Hirveän makuista. Miksi hyvä tomaattisoosi on pilattu etikalla ja sokerilla ja miksi se on niin suosittua? En ole koskaan tajunnut. Sama homma ns. mauste/suolakurkuissakin. Miksi? Etikkaa ja suolaa. Hyi vittu..

^ Vastaa Lainaa


Chadonna
Lesbian Pain
5655 viestiä

#64 kirjoitettu 05.11.2011 16:27

Stilu kirjoitti:
Joo. Mä oon ketsupin suuri ystävä. Sitä menee useimmissa ruuissa, mitä syön, mm. nakkikeittoon.


Mieki laitoin joskus nakkikeittoo, sillee et muussaa perunoit vähä ja sitte.

^ Vastaa Lainaa


pieslice
3286 viestiä

#65 kirjoitettu 05.11.2011 18:43

Ranskalaisiin laitan ketsuppia ajoittain.
Pizzaan en koskaan.

^ Vastaa Lainaa


Deadful
3813 viestiä

#66 kirjoitettu 05.11.2011 18:45

Roiskeläppään voi laittaa. Mut ei oikeeseen pitsaan.

^ Vastaa Lainaa


Disintegr8
11309 viestiä

#67 kirjoitettu 05.11.2011 19:43

Kuinka moni teistä vetää oikeasti pakastepizzoja uunissa paistamisen jälkeen ilman minkäänlaista lisäsoosia siihen päälle? Myönnän että joissakin pakastelätyissä on edes jotenkuten siedettävästi sitä tomaattipohjaa tai jotain muuta kastiketta, mutta valitettavan monessa ei. Ketsuppi pelastaa.

^ Vastaa Lainaa


pieslice
3286 viestiä

#68 kirjoitettu 05.11.2011 20:39 Muok:05.11.2011 20:45

Disintegr8 kirjoitti:
Kuinka moni teistä vetää oikeasti pakastepizzoja uunissa paistamisen jälkeen ilman minkäänlaista lisäsoosia siihen päälle? Myönnän että joissakin pakastelätyissä on edes jotenkuten siedettävästi sitä tomaattipohjaa tai jotain muuta kastiketta, mutta valitettavan monessa ei. Ketsuppi pelastaa.


Esim dr oetkerin pizza mozzarella tai pizza leggera ei tarvitse mitään extraa.

Itse tehdyssä tietysti voi päättää soossin määrän itse ja karvakäsipizzaan usein otan jonkun "lisäkastikkeen" esim kebabkastikkeen mehevöittämään lopputulosta.

^ Vastaa Lainaa


Kostiainen 

P. M.
Kostiainen
Project

6778 viestiä

#69 kirjoitettu 05.11.2011 20:48

Valmispizzoihin lisäkkeeksi tabascoa. Sitä ei voi laittaa liikaa. Toimii.

^ Vastaa Lainaa


Vessajono
7993 viestiä

#70 kirjoitettu 06.11.2011 20:08

En laita. Lähes kaikkialle muualle kyllä laitankin, olen joskus saanut hämmentyneitä kommentteja ketsupin laittamisesta esim. kaalilaatikkoon.

^ Vastaa Lainaa


Kalaforn
3112 viestiä

#71 kirjoitettu 06.11.2011 20:20 Muok:06.11.2011 20:21

En. :_

Kalaforn muokkasi viestiä 20:20 06.11.2011

Oho. Olinkin vastannut tähän jo.

^ Vastaa Lainaa


Chadonna
Lesbian Pain
5655 viestiä

#72 kirjoitettu 06.11.2011 20:49

Disintegr8 kirjoitti:
Kuinka moni teistä vetää oikeasti pakastepizzoja uunissa paistamisen jälkeen ilman minkäänlaista lisäsoosia siihen päälle? Myönnän että joissakin pakastelätyissä on edes jotenkuten siedettävästi sitä tomaattipohjaa tai jotain muuta kastiketta, mutta valitettavan monessa ei. Ketsuppi pelastaa.


Miusta se on iha hyvää ilma mitää, tykkään ku on rapsakkaa.

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#73 kirjoitettu 06.11.2011 21:33 Muok:06.11.2011 21:33

1. Laitatko pitsaan ketsuppia?
Laitan, jos ei oo tomaattimurskaa tai tomaattipyrettä laitettavaksi.

2. Entä laitatko ketsuppia johonkin muuhun ruokaan, joka (minun käsitykseni mukaan) syödään tavallisesti ilman (esim. kananmunaan)?
Ihan normipaikkoihin pistän: pastat, ranskikset, lämpimät voileivät yms.

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#74 kirjoitettu 06.11.2011 22:49

Disintegr8 kirjoitti:
Kuinka moni teistä vetää oikeasti pakastepizzoja uunissa paistamisen jälkeen ilman minkäänlaista lisäsoosia siihen päälle? Myönnän että joissakin pakastelätyissä on edes jotenkuten siedettävästi sitä tomaattipohjaa tai jotain muuta kastiketta, mutta valitettavan monessa ei. Ketsuppi pelastaa.


Jos ketsuppi pelastaa mehukkuuden, ni ainaki se pilaa maun.

Minä vedän oikeeesti pakastpizzoja ihan au naturel.


En muista koska olisin viimeks ostanu ketsuppia. Siitä lienee vuosi ainakin.

^ Vastaa Lainaa

< Edellinen 1 2

Vastaa Aloita uusi keskustelu