Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

1 2 Seuraava >

Kirjoittaja Miten lämmität maksalaatikon?


JM
18460 viestiä

#1 kirjoitettu 06.08.2006 18:15

Niin. Paistaminen tai uunissa ovat omat vaihtoehtoni. Uunissa lämmittämällä saa vähärasvaisemman vaihtoehdon, nimittäin pannulla lämmittäessä pitää laittaa reilusti voita. Uuni vain on reilusti hitaampi vaihtoehto, joten usein tulee pannulla tehtyä. Mikrossa lämmitetty maksalaatikko on hyi. Linnaan joutas juotua sellaset maksalaatikonhäpäisijät. (No ok, jos oikeasti aika on muutamasta minuutista kiinni, niin hätätilanteessa hyväksytään..)

^ Vastaa Lainaa


KoBa
3919 viestiä

#2 kirjoitettu 06.08.2006 18:18

Pannulla ehdottomasti.

^ Vastaa Lainaa


accent
10930 viestiä

#3 kirjoitettu 06.08.2006 18:20

Yhyy mä joudun linnaan :(

^ Vastaa Lainaa


roppanen
219 viestiä

#4 kirjoitettu 06.08.2006 18:21

Mikrossa

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#5 kirjoitettu 06.08.2006 18:30

Ihan oikeasti, mikromiehet.. mitä tuohon voi sanoa? Jotkut vain eivät opi kunnon ihmisiksi.

MUTTA älkää menettäkö toivoanne, vaan aloittakaa jo seuraavasta makalaatikosta ja laittakaa se uuniin tai pannulle.

tietenkään parannusta ei tule jos ei ole itse valmis haluamaan sitä.

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#6 kirjoitettu 06.08.2006 18:34

Kyllä tuo JM tuolla ylhäällä puhuu ihan asiaa, paitsi että ei kai kukaan tosissaan jaksa jonkun muutaman kalorin takia ruveta odottamaan iäisyyksiä uunimaksalaatikon kanssa? No en minä ainakaan.

Pannulla. Yleensä käytän reiluhkon lorauksen rypsiöljyä paistaessa, joskus kun oikein tekee mieli herkutella, laitan ihan voita nokareen ja mahdollisesti lisään vielä rypsiöljyä jos näyttää siltä että kaipaa.
Minulle maksalaatikko on pahempaa kuin roskaruoka..

^ Vastaa Lainaa


roppanen
219 viestiä

#7 kirjoitettu 06.08.2006 18:37

JM kirjoitti:
Ihan oikeasti, mikromiehet.. mitä tuohon voi sanoa? Jotkut vain eivät opi kunnon ihmisiksi.

MUTTA älkää menettäkö toivoanne, vaan aloittakaa jo seuraavasta makalaatikosta ja laittakaa se uuniin tai pannulle.

tietenkään parannusta ei tule jos ei ole itse valmis haluamaan sitä.



No hävettäähän se, mutta pakko myöntää että näin on päässy viimevuosina käymään. Lupaan parantaa tapani ja paistaa ens kerralla.

^ Vastaa Lainaa


Chadonna
Lesbian Pain
5655 viestiä

#8 kirjoitettu 06.08.2006 19:01

Voiko sen lämmittää?!

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#9 kirjoitettu 06.08.2006 19:23

Tonkku kirjoitti:
En mitenkään, se on vaan niin saatanan pahaa!


No on kai se nyt pahaa jos et lämmitä sitä mitenkään.

JM muokkasi viestiä 19:21 06.08.2006
Chadonna kirjoitti:
Voiko sen lämmittää?!

Tarvitset selkeästi miehen opettamaan sinulle tiettyjä perusasioita, kuten maksalaatikon lämmityksen.

^ Vastaa Lainaa


sipulipekka
1367 viestiä

#10 kirjoitettu 06.08.2006 20:59

En lämmitä. Kylmänä paras.


..Mut joskus kyl täytyy lämmittää ku ei aina viittii kylmänä syödä. Tarttee vaihteluu. Silloin se lämpenee paistinpannulla. Äärimmäisen laiskuuden ja vitutuksen aikana mikrossa.

^ Vastaa Lainaa


iskujuuri
4869 viestiä

#11 kirjoitettu 06.08.2006 21:05

Mikrossa jumalauta. Teillä ei taida olla aavistustakaan siitä, kuinka perkeleellisesti uunin/lämmityslevyn lämmittäminen tekee ison "ponpsahduksen" sähkölaskuunne, kun kotona asutte perkeleet ettekä välitä, koska "pappa betalar". Hävetkää! Älkääkä väittäkö minua vastaan, olen oikeassa ja sitäpaitsi minua ei oikeasti edes kiinnosta.

^ Vastaa Lainaa


Jumppa

#12 kirjoitettu 06.08.2006 21:07

*Kädet ilmaan ja taidan kävellä linnaan :(* Mikrossahan sitä tulee TEHTYÄ

^ Vastaa Lainaa


Stocco
13143 viestiä

#13 kirjoitettu 06.08.2006 21:08

Naiset vetää sitä kylmänä. Mä mikron kautta.

^ Vastaa Lainaa


Frozen Motion

#14 kirjoitettu 06.08.2006 21:14

Öhh... Yksinkertaisesti: Maksalaatikko on perseestä.. Se oli vaan mun mielipide.. ÄLKÄÄ nyt himosyömärit suuttuko..

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#15 kirjoitettu 06.08.2006 21:27

Frozen Motion kirjoitti:
Öhh... Yksinkertaisesti: Maksalaatikko on perseestä.. Se oli vaan mun mielipide.. ÄLKÄÄ nyt himosyömärit suuttuko..


Käyks sää useinkin esim. kokoomusnuorten illanistujaisissa vain sanoaksesi, että kapitalismi on perseestä, vai miks sie muuten tuut tänne sivistyksen pariin kertomaan tuollaisia älyttömyyksiä?

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#16 kirjoitettu 06.08.2006 21:28

Unlimitor kirjoitti:
Mikrossa jumalauta. Teillä ei taida olla aavistustakaan siitä, kuinka perkeleellisesti uunin/lämmityslevyn lämmittäminen tekee ison "ponpsahduksen" sähkölaskuunne, kun kotona asutte perkeleet ettekä välitä, koska "pappa betalar". Hävetkää! Älkääkä väittäkö minua vastaan, olen oikeassa ja sitäpaitsi minua ei oikeasti edes kiinnosta.


Hommaa ääliö kämppä missä sähkö & vesi kuuluu vuokraan. Voit lotrata vaikka koko kämpän läpimäräksi ja pitää uunin luukkua aukija uunia täysillä talvella jos palelee.

^ Vastaa Lainaa


Frozen Motion

#17 kirjoitettu 06.08.2006 21:32

Öhh... Yksinkertaisesti: Maksalaatikko on perseestä.. Se oli vaan mun mielipide.. ÄLKÄÄ nyt himosyömärit suuttuko..

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#18 kirjoitettu 06.08.2006 21:35

Frozen Motion kirjoitti:
Öhh... Yksinkertaisesti: Maksalaatikko on perseestä.. Se oli vaan mun mielipide.. ÄLKÄÄ nyt himosyömärit suuttuko..


Siis jos et nyt kerralla ymmärtänyt, niin miks tuut mainostamaan sitä tähän threadiin, johon ilmeisesti kuuluis vastata ihmisten, jotka syö maksalaatikkoa, koskaka tässä on kyse tuon (yleisimmin) lämpimänä syötävän ruokalajin lämmitysvaihtoehdoista?

Niin. oikeasti, imppaa lisää, niin valaistut, huonommaksi et ainakaan voi enää tulla.

^ Vastaa Lainaa


SleeperXxX
1023 viestiä

#19 kirjoitettu 06.08.2006 22:04

Uunissa tietenkin, ...tulee mukavan rapea pinta ja
muutenkin pääsee maku edukseen.
Harvemmin sitä kyllä tulee syötyä, mutta jos tulee niin
uunissa tai ei ollenkaan.

^ Vastaa Lainaa


Sandman
2360 viestiä

#20 kirjoitettu 07.08.2006 11:46

Ei jumalauta

Liekinheittimellä.

^ Vastaa Lainaa


Zeip
1047 viestiä

#21 kirjoitettu 07.08.2006 11:55

Pannullahan tuota tulee useimmiten lämmitettyä.

^ Vastaa Lainaa


Stittidii

#22 kirjoitettu 07.08.2006 12:04

Jos lämmitän, niin mikrossa... ei kukaan oo kertonut et jotain muuta vois tehdä

^ Vastaa Lainaa


Stocco
13143 viestiä

#23 kirjoitettu 07.08.2006 16:29

Stittidii kirjoitti:
Jos lämmitän, niin mikrossa... ei kukaan oo kertonut et jotain muuta vois tehdä


*halaa* Minäkin olen semmoinen.. uusavuton. Joten armoa arvon JM. Rupean arvostamaan maksalaatikkoa enemmän, mutta suurin bugi tässä hommassa nyt on että polyyppi ei ole tiskannut mun pannua!!

^ Vastaa Lainaa


roppanen
219 viestiä

#24 kirjoitettu 08.08.2006 17:15

Ostin tänään maksalaatikkoa
Pitää ehkä kokeilla paistamista

^ Vastaa Lainaa


bze
2682 viestiä
Ylläpitäjä

#25 kirjoitettu 08.08.2006 17:32

Räjäytän usein maksalaatikkoni kappaleiksi ja nuolen sen seinistä.

^ Vastaa Lainaa


Hombre Muerto
3489 viestiä

#26 kirjoitettu 08.08.2006 17:36

Vittu, mikrossa ja se riittää ihan hyvin.

Paskasta leivosta ja kaupan laatikoista gourmettia.

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#27 kirjoitettu 08.08.2006 18:24

bze kirjoitti:
Räjäytän usein maksalaatikkoni kappaleiksi ja nuolen sen seinistä.


Hyvin jännittävä vaihtoehtoinen tapa. onko sinulla joku erityinen huone tätä ruokailumetodia varten..? Miten muuten räjäytät sen?

^ Vastaa Lainaa


Stittidii

#28 kirjoitettu 08.08.2006 23:06

Kokeilin tänään pannua. Ei se kovin paljoa kummoisemmalta maistunut, mikä voi selittyä flunssallani... pitää joskus terveempänä koklata uusiks.

^ Vastaa Lainaa


jmm

#29 kirjoitettu 09.08.2006 01:23

maksalaatikko on pahaa!!!

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#30 kirjoitettu 09.08.2006 01:29

jmm kirjoitti:
maksalaatikko on pahaa!!!


Miten tämäkin nyt liittyy maksalaatikon lämmittämiseenja miksi ..v*ttu.. ok, et edes lukenut ketjuaja olet muutenkin vähän toivoton. Hyviä päiviä vaan sullekkin.

^ Vastaa Lainaa


Metachrist

#31 kirjoitettu 09.08.2006 01:50

Uunissa tietysti. Edellämainittu vähärasvaisuus menee hukkaan, kun lisään voinokareen ja pari viipaletta meetvurstia sekä ketsuppia lautaselle tarjoiluvaiheessa.

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#32 kirjoitettu 09.08.2006 02:49

Tourette kirjoitti:
No vitun urpot tietty MIKROSSA. Jos tässä asiassa hifistelee niin voi saman tien vetää ranteet auki.


Kiitos. On ollu muutenki jo pitkään harkinnassa.

^ Vastaa Lainaa


Juudis

#33 kirjoitettu 15.09.2006 23:53

Paistinpannulla. Paistan niin pitkään, että rakenne muuttuu astetta rapsakammaksi.

Juudis muokkasi viestiä 23:57 15.09.2006

^ Vastaa Lainaa


sipulipekka
1367 viestiä

#34 kirjoitettu 18.09.2006 12:51

ekipae kirjoitti:
Campin jälkeen en enää ikinä lämmitä maksalaatikkoa.

Juuri tuon halusinkin kuulla.

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#35 kirjoitettu 18.09.2006 12:52

Ainoa oikea tapa lämmittää maksalaatikkoa on nakata se roskiin niin kovaa, että ilmamolekyylit lämmittävät sen lentomatkalla.

^ Vastaa Lainaa


Rojola
2394 viestiä

#36 kirjoitettu 14.10.2006 02:32

pannulla tulee parasta, mutta toisaalta mikron helppous ohittaa pannutekniikan

^ Vastaa Lainaa


akhi

#37 kirjoitettu 16.10.2006 23:20

kyllä mä hoidan sen mikrossa. Kilo voita taktisiin pisteisiin ja minuutti tai puoli säteilyä.

mut ei oo kyl edes koskaan tullu mieleen et tekis sen uunissa (loorat tulee kuitenkin syötyä noina eines mallisina eikä ihte tehtyä) täytyypä koetaa seuraavalla keralla.

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#38 kirjoitettu 25.10.2006 18:16

akhi kirjoitti:
kyllä mä hoidan sen mikrossa. Kilo voita taktisiin pisteisiin ja minuutti tai puoli säteilyä.

mut ei oo kyl edes koskaan tullu mieleen et tekis sen uunissa (loorat tulee kuitenkin syötyä noina eines mallisina eikä ihte tehtyä) täytyypä koetaa seuraavalla keralla.


Uuniakannattaa kyllä kokeilla.On sillai tasaisesti lämminnyt ja todellapaljon paremman makuinen. Makuasia on, että laittaako maksalaatikon uuniin ilman voita (maksalaatikosta tulee vähän kuivaa, itse en tykkää) vai voin kanssa eli voita vaan maksalaatikon päälle. Silloin kylläkään valmiiseen maksalaatikkoon ei kannata enää lisätä voita, ellei ole todellinen voin ystävä. Itse laitan runsaan voin kanssa uuniin ja syön sitten lisäämättä voita. Se rasvaisuuskin on kivan tasaisesti levinnyt siihen laatikkoon ja tehnyt siitä sellaista kivan pehmeää.

^ Vastaa Lainaa


Patrick Park
480 viestiä

#39 kirjoitettu 25.10.2006 18:22

Vittuun kaikki maksalaatikot, se on saappaan pohjalta kaivettua mönjää.

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#40 kirjoitettu 25.10.2006 18:53

Cres kirjoitti:
Vittuun kaikki maksalaatikot, se on saappaan pohjalta kaivettua mönjää.


No pitääkö se tähän ketjuun tullasanomaan?

^ Vastaa Lainaa

1 2 Seuraava >

Vastaa Aloita uusi keskustelu