Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Hail The Fire etsii kitaristia keikoille

Holic
Holic
66 viestiä

#1 kirjoitettu 10.04.2014 00:20

Tervehdys kaikki kepittäjät. Hail The Fire etsii toista kitaristia messiin keikoille. Pointtina on, että sun ei tarvi hoitaa näitä bändin piitkästyttäviä hommia, kuten biisintekoa vaan pääset nauttimaan bändissä olon parhaista paloista eli tietysti keikoilla soittamisesta. Tämän järjestelyn ansiosta sulle jää aikaa myös muuhun elämään. Meitin basisti on juuri tällä tavalla messissä..

Musaamme kuvailemme itse aavikkometalliksi eli pienillä vaihteilla mennään ja oikeaa tempoa ja groovea saatetaan etsiä muutamankin tovin ajan. Musassamme naitamme yhteen itämaista kaavaa sekä stonerin raskautta. Yksi nopeampi, rässin puolelle menevä kappale vahvistaa säännön.

Sinulta toivoisimme luovaa otetta kitaransoittoon. Tällä tarkoitamme, että ei haittaa, vaikka välillä tulee niin sanottuja vääriä nuotteja mukaan, kunhan vaan kokonaisuus kuulostaa hyvältä ja osaat perustella kokeellisuutesi. Yhteensoitto on mielestämme a ja myöskin b. Lead-soittajaa ollaan etsimässä eli ainakin kaiken maailman rillutuksia pääsisit todennäköisesti soittelemaan.

Taustalaulu tai/ja –örinä/ärinä/huuto on hyvä plussa, mutta pääpaino kuitenkin kitaransoitossa.

Iästä ja reeniksestä sen verran, että ollaan ite 23-29 väliltä ja reenis löytyy Klaukkalasta.

Käy tsekkaan meitin ”äänipilvi” –sivut ja, jos kiinnostuit niin ei muuta, kuin kontaktia. Mikserin tai sitten nopeammin Soundcloudin kautta saa kiinni.
https://soundcloud.com...

t. juha

^ Vastaa Lainaa

Funereal
Funereal
2777 viestiä

#2 kirjoitettu 10.04.2014 01:20

Holic kirjoitti:
Pointtina on, että sun ei tarvi hoitaa näitä bändin piitkästyttäviä hommia, kuten biisintekoa vaan pääset nauttimaan bändissä olon parhaista paloista eli tietysti keikoilla soittamisesta.


Eiks se mee just toisinpäin?

^ Vastaa Lainaa

Holic
Holic
66 viestiä

#3 kirjoitettu 10.04.2014 15:18

Hehe. Riippuu varmaan aika vahvasti kenestä on kyse, mutta varmaan keskimääräisesti ajatellen livenä soittaminen saattaa olla mukavampaa, kuin biisien hiominen.

Mutta nyt olis tosiaan etsinnässä kaveri, jonka mielestä livenä soittaminen on se juttu.

^ Vastaa Lainaa

Elintasokas
Elintasokas
182 viestiä

#4 kirjoitettu 10.04.2014 16:08 Muok:10.04.2014 16:08

Ainakin itse teen ennemmin biisejä kuin soitan.

^ Vastaa Lainaa

Holic
Holic
66 viestiä

#5 kirjoitettu 10.04.2014 23:56

Ainakin meikäläisten kitaristin etsintä herättää keskustelua, mikä on tietysti positiivinen reaktio. Tämähän saattaa kohta olla Mikserin kuumin puheenaihe, jolloin myös ne soittajat alkavat toivottavasti ilmoitella itsestään.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu