Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

4/5

Mahtava levy, erityisesti Bloodshedin ja Pandemoniumin ansiosta. Arvostelen kaikki biisit yksitellen:

1. Pandemonium

Tunnelmallinen kappale. Yöllä kun tämän hiljaisuudessa kuuntelin, niin nosti kyllä niskakarvat pystyyn. Kappale on alkamassa robottilausuntojen jälkeen ja yllättäen TSHH. Yllättävä kohina laittaa kappaleen taas alkuun. Tämä yksinkertainen metodi toistuu 5(?) kertaa, ja minulle se ainakin loi todella ahdistavan, "Ympyrää pyörivän" tunnelman. Paranoia on täysissä kun odottaa sitä kohinaa.

(= Erittäin hyvä)

2. Insticts of Perversion

Noniin JESS, aitoa Hocicoa. Kappale kuuluu ensimmäisen kerran, ja silti tuntuu kun melodian olisi jo monta kertaa Hocicolta saanut kuulla. Kappale marssii tasaisesti ja mitään erityistä jippoa ei tässä tule. Kuitenkin vain tämä "perushocico" saa hymyn huulille.

(= Hyvä)

3. Untold Blasphemies

Alkaa suht-epäilyttävästi, mutta basso ja kick aloittavat kappaleen, joka kuullostaa Hocicolta, mutta silti jollain tavalla uudelta. Uutta Hocicoa, tietysti! :D Kappaleen melodiaa rupeaa odottamaan, mutta yksiääninen string "korvaa" sen. Kappaleelta jäi odottamaan sitä originaalia Hocicon melodiaa.

(= Keskiverto/Huono)

4. Ja nyt oudosti itämaiselta kuullostava melodia aloittaa levyn ehdottomasti parhaan kappaleen. Kappale ei ole perushocicoa, mutta niin agressiivista että rupeaa varsin miettimään että mihinköhän revittelyyn tämä menee. Kappaleen nopea tempo ei silti pilaa tunnelmaa, joka bridge-osuudessa on korkeimmillaan pelkällä kuorolla ja rummuilla, (sekä tietysti Erk Aicragin mahtavalla rääynnällä :) ) Kappale pysyy kasassa koko vajaat 6 minuuttia ja koko aikana ei kertaakaan meno latistu. Ihanaa.

(= ERITTÄIN HYVÄ!!!!!!!11!1!!1111111 <34<43<43<34<34<4<3<34)

5. Forgotten Tears

Noniin, back to perushocico. Icon of Coilin Former Selfin arpeggiolta kuullostava melodia sanoo korville että olet taas Hocicon tavallisessa materiaalissa. Kappale on suht-hidas. Hocico on näin ihan hyvää, mutta tunnelmaa puuttui tästä kipaleesta aika paljon.

(= Keskiverto)

6. Un Alma y el Vacio

Interlude? Melankolinen melodia muuttuu alataajuuksisesta synasta yhtäkkiä mahtavaksi orkesteriksi. Ja sama uudestaan. Jos tämän pitäisi kertoa jotain niin en ymmärtänyt.

(= Huono)

7. Twisted Lines

Noise vaihtelee kaiuttimia, ja melodia alkaa. Rummut ovat taas suht-nopeat. Versessä on outo neljän oktaavin arppi, joka ei sovi kappaleeseen. Bridge muistuttaa paljon Bloodshedin bridgea. Kappale muistuttaa kokonaan "köyhän miehen Bloodshedia".

(= Keskiverto/Huono)

8. En Otro Lado

Taas interlude. Pelottavampi kuin Un Alma y el Vacio. Melodia kuin Manaajasta ja stringsit sopivat pelottavat. Loppuu noiseen.

(= Hyvä)

9. Wounds

Basso (jossa ovela arppi) aloittaa kappaleen, kappale kulkee ilman yllätyksiä. Yllätyksetöntä perushocicoa koko kappale.

(= Keskiverto/Huono)

10. Callate El Hocico

Alkaa ambientilla, joka ei onnistu pelottamaan. Stringsit lyö sisään todella epäsopivasti. Kappaleen kai kuuluisi olla pelottava. Ei onnistu

(= Huono)

11. Untold Blasphemies v.3 (accessory mix)

Remix Untold Blasphemiesistä. Ei suuria eroja.

(= Keskiverto/Huono)

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Hocico - Signos De Aberracion.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: