Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

4/5

Black Sabbathin kokoelma on kaksijakoinen kokonaisuus.
Kyseessähän on siis se maailman kovin doom-yhtye, sekä yksi alkuperäisistä hevibändeistä jonka yrmeä ja bluesin kanssa flirttaileva lähestymistapa on enemmän kuin relevantti vielä päälle 30 vuotta syntymisensä jälkeen.
Black Sabbathin kokoelma on jaettu kahdelle erinäiselle levylle, ja suurin osa kappaleista keskittyy nimenomaisesti Ozzyn aikaisen tuotannon läpiluotsaamiseen. Heaven And Hellin "kovimmat" hittivedot on myös kelpuutettu mukaan, mutta niistä nyt ei tässä enempiä.
Kokoelmaa voi katsoa kahdella tavalla. Ensimmäinen on kulttuuritekona ja tribuuttina tälle loistavalle yhtyeelle - kokoelma nimittäin sisältää juuri sitä parasta Sabbathia mitä kenen tahansa olisi syytä kuunnella. War Pigsistä Electric Funeraliin ja NIBistä yhtyeen nimikkobiisiin, kokoelma varmasti tekee selväksi sen miksi Sabbathia arvostetaan niin paljon ja miksi yhtyettä tituleerataan myös Doom Metallin esi-isäksi.
Mutta. Jälkikäteen katsottuna kokolema on onnistunut ainakin allekirjoittaneelta pilaamaan halun ostaa yhtään Ozzyn aikaista Black Sabbathin levyä - sillä vääjäämättäkin jää käteen sellainen tunnelma että noilla levyillä on vain jo muutamien kuultujen kappaleiden lisäksi niin kauheasti turhaa täytemateriaalia. Kokolema siis pilasi pahemman kerran keräilyinnon Sabbathin varhaisten tuotosten kohdalta.
Joka tapauksessa: erittäin hyvä paikka aloittaa Sabbathiin tutustuminen - eipä tämän jälkeen paljoa lisää tarvitakkaan.

0/5

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Black Sabbath - The Best of.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: