Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

4/5

Tarttuvaa ja erittäin laadukasta mutta yhdeltä istumalta hieman turhan monotonista rytminoisea. Laatu on harvinaisen katossa ja Synapscapen kokeilunhalu on tuottanut mm. dubia rytminoiseen yhdistävän Dubforcen sekä ilmesesti "mmm-ie ie-ahh" vocorder-lyriikoilla varustetulle tanssimusiikille vittuilevan Bizarre Disco Junkyn jonka kummallinen "Iei mmm mh" taustarutina, massiivisen särön alta vinkuvat syntikat ja T. Kniepin särövokaaliluennointi tekevät siitä suht hulvattoman kokemuksen.

Myös perinteikkäämpi rymistely hoidetaan tyylillä ja laadulla. Itse asiassa yksikään kappale ei tunnu huonolta, mutta pari ambientimpaa vetoa ovat hieman turhan turruttavia. Levyn särjetty ja metallinen äänimaailma toimii rytmisemmissä kappaleissa todella hyvin mutta ehkäpä albumi olisi kaivannut pientä vaihtelua äänimaisemiin.

Korostan että kyseessä on kuitenkin mitä mainion julkaisu. Erikois-super-kehu muutamista levyn sisältöön nähden todella irvokkaasti nimetyistä kappaleista kuten "Charity" ja "The Power Of Love". Parhaimmillaan levy on melkoisen innovatiivinen ja tarttuva tai tunnelmaltaan hyytävä, huonoimmillaankin vain hieman monotoninen.

Sopii myös kuunneltavaksi mp3-soittimesta koulun välitunneilla. "Onks tää merzbowii?"

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Synapscape - Positive Pop.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: