Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

5/5

Boris se vaan jaksaa luotsata hyvää ja äänekästä rokkia vuodesta toiseen. Smile on tyylillisesti lähellä yhtyeen kahta aikaisempaa tuotosta - Akuma No Utaa sekä varisinkin Pinkkiä, sisältäen meneviä ja lyhyehköistä rokkikappaleita. Ainakin siis jos vertaa Absolutegoon ja Sun Baked Snow Caveen.
Smile on siis ennenkaikkea rokkilevy. Ja onpa muuten helveti hyvä sellainen. Kappaleet soljuvat loistavasti eteenpäin, levyn sisäinen tasapaino on kohdallaan ja saunditkin potkivat kuin raivotautinen mammuttilauma.
Borikselle tyypillinen, hyvinkin meluisa tuotanto on vieläkin läsnä, johon yhdistettynä jopa kuulaan oloiset lauluosuudet sekä Michiro Kuriharan ja Watan kirskuvat soolot saavat aikaan lähes kakofonisia tunnelmia. Tähän taustalle järkälemäinen rytmi rummuista niin johan alkaa ymmärtää mistä Boriksessa on kyse. Niin, siitä on kaikki hyvät rokkilevyt tehty: hauskuudesta, meiningistä ja hällä-väliä asenteesta.
Jos siis nautit rokkisi likaisina ja energisinä paloina, siedät ulvovia kitaroita ja uskot siihen että äänenvoimakkuus tekee levystä kuin levystä rahtusen verran paremman, et voisi paremmin seuraavaa kuuntelukokemusta valita. Ehdoton.

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Boris - Smile.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: