Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

 WE ARE DELIRI US ... ... ...

"Hieno teksti ja hemetin hyvä biisi! Tosiaan cave tai jopa Morrisonin Jussin biisit tulivat mieleen. Mielestäni paras biisi aiheesta mikserissä!"- kommentti kappaleesta Addiction

"Aivan alun rummuista iskostui mieleen Pelle Miljoonan Moottoritie on kuuma, mutta sitten siirryttiinkin aivan toisenlaisiin maisemiin." -kommentista Olemme Helvetissä -kappaleeseen.

"Syvät vedet ovat kovin tummia. Vain valon pilkahdus kantautuu pinnalta. Vellovat äänimaisemat on tyylikkäästi konstruoitu ja tuotanto on erinomaista. Rauhoittava trippi. ... Kaiken kaikkiaan kympin suoritus ja ehdottomasti genren parhaimmasta päästä, mitä nyt olen Mikserin tarjontaan tutustunut. Tunteikasta samoilua." kommentti kappaleesta "Erase/Evole (Format C)

WE ARE...ILLUSIONS

Yhden miehen tulkintaa ympäröivästä maailmasta, sen tilasta ja olemuksesta. Äänitulkintoja tunteista, peloista, todellisuudesta.

Fear Delirium on pääprojektini. Enemmän kappalevetoista materiaalia. 

Format C puolestaan ambientia leijumista, kokeellisia äänikollaaseja.

Nikan Onitlakatki (täällä synnyin, Nahuatlin kielellä) esittelee Mexicossa viettämäni ajan 2002-2003 alkuperäiskulttuurien musiikkikulttuuriin sukeltavia teoksia, jotka äänitettiin & miksattiin paikallisten ystävien kera Xalapan kaupungissa Aura-studiolla yhdessä päivässä, yhdellä otolla. Ja nimi todellakin oli enne, se johdatti lopulta taiteelliseen heräämiseen, uudelleensyntymään.


This one leads to where? oli ja on ensimmäisiä tuon ajan jälkeisestä heräämisestä syntyneitä teoksia, joita tuli tehtyä melkoinen nippu. Ei missään nimessä laadukasta, mutta tietyn prosessin alun voi aistia kaikessa primitiivisyydessään. Enimmäkseen Kokeellista mölinää laidasta laitaan, satunnaisella ja karsitulla otannalla.

 

Alla 3 henkilön toimesta viidessä päivässä tehty lyhytelokuva, joka pohjautuu vanhaan runooni. Käsikirjoituksen ohella "näyttelin" sekä loin äänimaailman.
Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: