Zombiefest

QSO | 02.10.2003 | Horror
2:24

Time to hide. They are coming.

9.25   1579 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AssAllmighty 23.10.2004
hehe :) tää sopis paremmin kun hyvin jonkun leffan taustamusiikiks :D saat kyllä ysin, sen verran oli omalaatunen :D
0   +1 +2
 
10
Pagan 07.06.2004
Hyvät fiilikset, mutta pelkästään 10 annan jo sen takia, että tämä viittaa Lucio Fulciin =). Multa löytyy vielä sama leffakin komerosta ihan vhs:lla, ei tosin originaalina :P.
0   +1 +2
 
Haava 04.11.2003
Hmm... haisi ihan samplekirjastolle? Noh. olkoon... Hommahan oli suh tennelmallinen. Askeleet harvemmin kuullostavat jokainen samanlaisilta, mikä tällausesta ylitarkkakorvasta kuullosti lähinnä köntiltä... Muuten sampleuissa ei periaatteessa ollit mitään vikaa... Ehkä vähän huonosti sointuivat yhteen instrumenttien kanssa, mutta ei mitenkään hirvittävän pahasti päässyt naurattamaan... Se mikä tässä on hauskaa, niin tuntuu kuin olisi yhdistelty jotain vanhan kauhuleffan fiiliksiä sellaiseen OldSchool tietokonepelimusiikkiin... ainoastaan äänien pieni hiemottaomuus (siis ääniefektion) pääsi rikkomaan tuota illluusiota. Näppärä veto kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
ocean 29.10.2003
Onpahan ainakin erilaista materiaalia mitä yleensä sulta kuulee. Koitan kuvitella tuota tapahtumaa päässäni, ja toi musa sopis oikeestaan ennemmin kun se räyhähdys tulee, että se kasvattais hieman jännitystä... Mutta toi syömiskohtaus puolenvälin jälkeen on hauska...:)
0   +1 +2
 
Red 21.10.2003
Kyllä paistaa, että biisi on hieman juosten kustu, mutta mikäs siinä kun toimii. Kivoja kliseitä ja hieman jopa naivi tunnelma.. Se raja kauhun ja naiviuden rajalla on usein aika pieni, tosiaan kivaa tunnelmaa ja vois kyllä hyvin kuvitella tän soivan jonkun kauhuleffan hautuumaakohtauksessa. Nice! :)
0   +1 +2
 
qso 02.10.2003
Kiitos kommentoijilla. Selvennetään nyt sen verran, että tämän on tarkoitus olla lähinnä soundtrack-musaa kuvitteelliseen Zombie-elokuvaan. Tarkoituksena keräsin tyypillisiä vanhan kauhuelokuvan kliseitä. Tunnelmassa tähtäsin tuollaiseen 70- ja 80-luvun zombie-elokuvan tunnelmaan. Inspiraationa toimi Lucio Fulcin "Zombie Flesheaters". Kieli poskessa tehty.
0   +1 +2
 
Electron 02.10.2003
Hehe.. oletpa löytänyt hyviä sampleja. Ainoastaan tuo karjahdus sample on vähän kulunut, olen sen kuullut noin 100 kertaa aiemminkin. Mutta eipä tuo nyt pahemmin häiritse. Tunnelma on kerrassaan hieno, varsinkin kun kuuntelee surround päällä pimeässä. ;) Tulee juuri sellainen vanha linna ja hautausmaa mieleen, ja ne kuutamossa kävelevät tsombit tietysti. Juuri sopivan pituinen tällaiseksi "biisiksi". Teknisessäkään puolessa ei mielestäni mitään valitettamisen aihetta. Saas nähdä saako sitä nyt nukuttua ensi yönä.
0   +1 +2