Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 119 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filya Trevelyan - Filya Trevelyan sampleri 09 18.07.2009

Filya Trevelyan - Filya Trevelyan sampleri 09
Oi jesta kun on timmiä tavaraa. Juuri näin! Mistä pääsee ostamaan kokoversiot? Vaasan Taiteiden yössä vois ainakin ottaa jotain soittoon, siellä vetasen reilun parin tunnin teknoilut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Were we here? 30.07.2007

Somnam - Were we here?
Melodinen puoli toimii erittäin mainiosti. Vielä jos rummut ja basso olisivat samalla tasolla niin lävähtäisi kymppiä tälle biisille! Rummuista vain puuttuu täysin elo, enkä nyt tarkoita että ne pitäisi soittaa akustisilla rummuilla, mutta parempia sampleja ja yleensä tuotantoa rumpujen osalta kyllä kaipaisi. Mutta melodiat mahtavat, pisteet ihan täysin niitten perusteella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi 30.07.2007

Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi
Aika perus poprokkia, ei sävähdyttänyt, joskaan ei ärsyttänytkään. Hiukan ponnettoman kuuloinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 30.07.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Laulajalla on kyllä mukava ääni ja ääntäminen on hyvää. Paikoittain sanoista ei tosin saanut selvää, kun kitarat menivät laulun päälle. Soundi oli ylipäänsä vähän tunkkainen. Oli kuitenkin ihan miellyttävä kuuntelukokemus kyllä, vaikken metallista yleensä pidäkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 30.07.2007

Marccus - So Bizarre
Hyviä ideoita kyllä löytyy. Kertsi varsinkin rullaa oikein mukavasti! Lauluääneen kaipaisi lisää voimaa ja tukevuutta. Ääntämistä voisi myös vielä hioa. Yleissoundi on aika 80-lukumaista... Mutta ei tosiaan ollenkaan huono biisi ideoiltaan, toteutukseen vaan hiontaa vielä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 30.07.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Oikein tiedä mitä tästä sanoisi, oli niin häiritsevä kokemus. Kai tätä voisi kuvailla happotripiksi keskellä peltoa. Psykedeliaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK - Think 30.07.2007

SpeaK - Think
Onpas makoissa junkkaa! Joku tuolla sanoi rumpujen ohuudesta, mutta se ei haitannut ainakaan minua. Mukavan kerrostuneelta kuulostaa miksaus muutenkin, jokaiselle soittimelle tuntuu löytyvän oma tilansa ja saundi on selkeä ja puhdas. Vähän ehkä kuitenkin pitkä biisi suhteessa sisällön määrään? Ehkä kaipaisi vielä jonkinlaisen koossa pitävän elementin lisää aktiivista kuuntelua ajatellen. Eipä silti, hyvin tämä toimii chillailuun/jumittamiseen näinkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 30.07.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Ei tyylinsä puolesta sytytä, ja teknisen puolen arviointia vaikeuttaa mp3:n nuhjuisuus (=matala bitrate). Ihan asiallisesti toteutetulta tämä kuitenkin kuulosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 30.07.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Ainoa asia mikä tässä tökkii on laulutyyli. Soundimaailma on ihan hauska, samoin sanoitus ja toteutus. En tiedä mikä tuossa laulamisessa ihan tarkalleen häiritsee, ehkä jonkinlaista kypsyyttä kaipaisi ääneen? Kokonaisuutena biisi on kuitenkin mukavan vaihteleva ja leppoista kuunneltavaa. En vaihtaisi radiokanavaa, jos tämä sattuisi ilmoille pamahtamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 30.07.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Täytyyhän tästä pitää, ainakin asenteen puolesta jos ei muuten! Rock ei sinänsä sytytä, eikä tämä biisi tehnyt poikkeusta, mutta toisaalta ei ärsyttänytkään. Osaavasti soitettu ja teknisesti puhdasta jälkeä muutenkin. Miksauksesta sen verran että kesti kauan huomata taputukset kertsissä, niitä ehkä enemmän esiin? Hauska idea kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 14.06.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
Ihan pätevältä heviltä kuulostaa mun korvaan. Miksauspuolella tosin voisi vielä tehdä jotain, rummut ei nimittäin ole kovin iskevät, virveli varsinkin kuulostaa lähinnä muoviämpäriltä. Stereokuvaa vois ehkä myös levittää hiukan lisää?

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix) 23.05.2006

teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix)
No olipas kyllä.. Paha oikein lähteä muuta sanomaan kuin että teknisesti oikein mallikasta työtä. Mulle ei oikein toimineet tuon ensimmäisen puoliskon noise-rutinat, mutta eipä kai niistäkään voi valittaa, kuulostivat siltä että ovat sellaiset kun on haettukin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - The Goat Rethroned 26.05.2006

She-Goat - The Goat Rethroned
No jopas on erikoinen äänimaailma. Herätti kyllä korvat ainakin! En nyt vaan oikein tiedä miten tähän pitäis suhtautua kun en industrial metallista mitään tiedä. Ihan hyvältä kuulosti kuitenkin tällaisen asiaan perehtymättömän ihmisen korviin. Agrea ainakin löytyy! Loppu oli vaan vähän pettymys, loppui jotenkin kesken... Tuota torvea, joka on muuten hienon kuuloinen, saisi kyllä kaiuttaa enemmän. Sais siihen semmosen kaukaa tulevan fiiliksen...

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa 26.05.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa
Tuon synan vois kyllä jättää pois tästä, alusta varsinkin. Yleissoundillekin pitäis tehdä jotain, tukkoiselta kuulostaa tällä hetkellä. Toisaalta tuo tukkoisuus taas tuo tähän kellaribändimeininkiä. Tiedä sitten mihin on pyritty? Hiukan tylsäksi tämä kyllä kävi. Protestoinnista plussaa kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 26.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Alku on mukava ja biisi lähtee mukavasti käyntiin, mutta jääkin sitten paikoilleen junnaamaan. Kai tämä ihan kelvollista pop-rokkia on silti. Laulu muuten kuulostaa hiukan irralliselta, ripaus kaikua voisi olla paikoillaan että sen saisi samaan "tilaan" kuin muut instrumentit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 23.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Sävellyksenä kuulosti ihan hyvältä, mutta nuo soundit, nuo soundit.. Rummuissa ei ole minkäänlaista potkua, ja laulukin kuulostaa aika ohuelta. Tiedä sitten johtuuko nauhoituksesta vai miksauksesta? Joka tapauksessa lisää tukevuutta tarvitaan ja paljon. Sitten toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 23.05.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Laulut vois kyllä vetasta uusiksi tai ainakin vähän kompressoida noita, nyt tuntui että sai volaa ruuvata ylös alas koko ajan kun välillä ei kuulu laulusta mitään ja välillä niin että paikat helisee. Oli kyllä Corollamainen fiilis tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cartoon Simple - Late Winter Soundblast 21.03.2006

Cartoon Simple - Late Winter Soundblast
Ei huono biisi ollenkaan! Soundit bassoa lukuunottamatta hyvät, ja muutenkin tästä löytyy paljon hyviä elementtejä. Mutta. Kuten sanottu tuo basso ei oikein minua ainakaan sytytä. Soundi on aika mitään sanomaton, se kuuluu todella hiljaa, eikä taida olla edes kunnolla monotettu? Basson soundia siis munakkaammaksi ja kunnon monorunttaus niin eiköhän sekin siitä lähde toimimaan. Muut soundit tosiaan ovatkin sitten suht hyvin kunnossa. Rakenne on toinen asia mistä haluaisin huomauttaa. Nimittäin tämä ei nyt oikein kuulostanut ajatuksen kanssa rakennetulta. Alussa lähtee heti hyvä nostatus ja päästään hyvin vauhtiin (sahan melodia on muuten oikein mukava!), sitten tulee asiaankuuluva breikki, jonka jälkeen jälleen nostoa, mutta tuosta toisesta nostosta olisi saanut mielestäni tehdä pitemmän ja massiivisemman. Noston jälkeen olisikin sitten saanut olla paljon pitempään tuota sahausta, se kun kuitenkin ilmeisesti on se biisin teema ja "pääjuttu". Ääni muuten käväisee säröllä kohdassa 4:16, heti noston jälkeisen tamppauskohdan jälkeen. Sitten päästään jälleen breikkiin ja breakbeattiin (ei oikein tipu mulle tuo breakbeat komppikaan. voisi koittaa tehdä sen ihan eri rummuilla ja särkeä/equttaa sen keskiäänivoittoiseks?) ja jään odottelemaan että saataisiin vielä kunnon rytinät loppuun, mutta turhaan. Viimeiset reilu 2 min vain körötellään hissukseen loppua kohden. Katsoisin että biisi toimisi huomattavasti paremmin jos tuo pätkä noitten nostatuksien välissä ei olisi ihan noin pitkä, ja taas vastaavasti sitä itse hehkuttelua ja sahausta saisi olla enemmän, sekä tuo toinen "menokohta" saisi sijoittua lähemmäs loppua, tai siis loppua pitäisi lyhentää siten että kun biisi loppuu olisi vielä ihan fiiliksissä, nyt pääsee fiilikset tippumaan kun sen viimeisen hehkuttelun jälkeen tulee niin pitkä suvantovaihe. Eli tiivistelläänpä sitten: basso ja rakenne uusiksi, niin johan toimii. Elementit on kuitenkin todella hyviä. Lead soundi on hieno, melodiat on hyvät ja tuo arpeggiokin on hieno. Ja muuten, hardstyleähän tämä ei ole sitten millään. Trancea ennemmin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 16.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Ajattelin aluksi että eipä tämä kauhean psykeltä kuulosta, mutta olihan siellä mukana sitten kuitenkin jopa goahtavia elementtejä, ja narinabasso on hienon kuulonen! Mutta missä on ah niin ihana psykejytkebasari? Tuntuu että melodiapuolella on asiat kunnossa mutta rumpuosaston voisi mielestäni vetää kokonaan uudestaan, tietenkään en nyt tiedä mikä on ollut artistin oma visio kappaleesta... Mutta nyt tämä kuulosti mielestäni enemmän joltain chill-goa:lta kuin psytrancelta. Ei huono biisi sinänsä missään nimessä, itselle jäi vain sellainen maku etteivät melodiosasto ja rummut kohdanneet toisiaan ollenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 16.03.2006

Routaraja - Routaraja
No lähtipä ainakin rytinällä käyntiin! Hyvin tuntuu biisi pysyvän myös kasassa. Sounditkin kun on kohdallaan niin mitäpä tässä turhia kritisoimaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 16.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Mielestäni olen tätä jo kertaalleen kommentoinut. Joka tapauksessa, ääntäminen kuulostaa alkupuolella aika heikolta, paranee kyllä loppua kohden. Ihan kiva perus rokkiralli muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj AssA - The Reflection of Summer 02.03.2006

Dj AssA - The Reflection of Summer
Kesäfiilistähän tässä kyllä oli, ja jopa hiukan sankari-trance fiiliksiä olin aistivinani! :) Soundien puolesta on kyllä selvää kehittymistä havaittavissa, verrattuna aiempaan tuotantoosi! Soundipuolella en rupeakaan nalkuttamaan muusta kuin tuosta kickistä joka on turhan munaton, mun makuun ainakin. Muuten siis kyllä soundimaailma varsin hyvin hallinnassa! Melodiat oli kivat ja todellakin kesäiset, tuli hyvä fiilis. Ehkä jotain pientä olis kuitenkin vielä voinut harkita, pientä filtterillä leikkimistä tuon leadin kanssa tai tuuli/aallokko efektejä taustalle... Ei mitenkään välttämätöntä tosin, hyvin tämä toimii näinkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Stay With Me [2006] 12.03.2006

Galantine - Stay With Me [2006]
Täähän kuulosti ihan Chicagolta, paitsi että rumpukone rikkoi sitä vaikutelmaa. Hyvin olet siis onnistunut kasaritunnelman luomisessa! Biisi soundaa muutenkin oikein hyvältä, siis kyllähän osa soittimista tietty kuulostaa perus keyboard-patcheilta, mutta sehän kuuluu aivan täysin asiaan kun tätä osastoa tehdään. Yhdestä asiasta haluaisin kuitenkin huomauttaa, nimittäin rumpujen panoroinnista. Tätä kun luurit päässä kuuntelin, tuntui että se rumpukone kiersi koko ajan kehää ympärilläni. Hauska efektihän se on, ei siinä mitään, mutta nyt rummu varastavat liikaa huomiota itselleen ja muutenkin tuo vähän rikkoi biisin muuten niin kovin yhtenäistä fiilistä. Täytyy huomauttaa myös siitä että biisi tuntui hiukan liian pitkältä. Voi toki johtua siitä etten ole tämän tyylisen kasaripopin suurkuluttaja, tai paras ystävänsä. Ja tuo kitarasoolo mitä mietit, olisi kyllä mielenkiintoista kuulla biisi sen kanssa, mutta en usko että se loppujen lopuksi sopisi tähän biisiin kauhean hyvin. Ainakin se muuttaisi biisin luonnetta täysin. Mutta joka tapauksessa siis varsin onnistunut kokonaisuus kuitenkin, soundit kohdallaan, rakenne on ihan toimiva ja koko paketti kuulostaa harkiten tehdyltä ja se pysyy hyvin kasassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Closer To The Truth [2006] 12.03.2006

Galantine - Closer To The Truth [2006]
Tässä oli semmonen Rocky meets Fame tunnelma. Eli soundtrack henkeä on kovasti, ja täytyykin sanoa että ainakaan minua biisi ei yksistään jaksa innostaa. Mutta soundtrackillehän tämä oli tarkoitettukin, ja siihen tarkoitukseen varmasti sopii kuin nakit muusiin jos muussakin produktiossa on kasarihenkeä. Pari asiaa vaivasi: Rummuissa on jotain outoa. Ihan kuin siellä olisi kompressori todella lyhyillä attack ja release ajoilla ja liian alhaisella tresholdilla... siis ainakin minusta kuulostaa että rumpujen vola "nykii" koko ajan vähän. Ja tuo kitara... se kuulostaa todella konemaiselta, ja onnistuu halventamaan koko muuta kappaletta. Idea kyllä oikein hyvä, kitarasta ei kannata missään nimessä kokonaan luopua. Muuten biisi oli siis erittäin kasaria ja erittäin soundtrackia, eli pääsi (ilmeisesti) tavoitteeseen! Noitten parin em. asian takia kuitenkin "vain" kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 26.05.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Mitähän tästä sanoisi? Genrestä ei ainakaan ole pienintäkään epäselvyyttä. Mutta mitäpä minä punkista tietäisin, enpä juuri mitään. Menoa tässä on, ja meininkiäkin, vielä kun saisi jotain selvää. Tuhnuisuus on kai vaan annettava anteeksi kun kyseessä ilmeisesti on kuitenkin arkistojen helmi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - My Li'l Fantasyland 19.01.2006

Her Wickedness - My Li'l Fantasyland
Vähän harmittaa kun kirjottelin tästä jo kerran pitkän kommentin ja sitten selain otti ja kaatui. Tästä olin kuitenkin sanomassa että ihan hyvä teos jälleen sinulta, mutta kyllä tämä on hiukan raakileen kuuloinen sikäli että tämä kaipaisi lisää tavaraa. Enemmän soittimia siis. Ja olin sanomassa viimeksi myös sitä että mulle tulee näistä sun biiseistä aina mieleen iso, savuinen, täyteen ammuttu klubi, vähän samaan tyyliin kuin Matrix 1:n alussa. Eli en tiedä arvostelenko näitä sun kappaleita vääristä lähtökohdista mutta mä aina toivoisin että näissä olis enemmän industrial-meininkiä ja että nämä olis paljon massiivisempia. Just laulutyyli sopis just niin loistavasti semmoseen oikein isoon ja tehdashallimaiseen, metalliseen soundiin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 19.01.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Heheei mulle tulee vanha kunnon Swamp Thing mieleen tosta banjo/kitara soundista! Jykevämpää ja rullaavampaa rumpuosastoa kaipaisi kyllä, tai ainakin tukevampaa basaria. Olisin ollut ekstaasissa jos tässä olis ollut kunnon breaks-komppi... Mutta tippui kyllä kuitenkin mulle ihan täysin. Todella hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Rainforest 19.01.2006

Archaic - Rainforest
Mukavan chilliä fiilistelyä tässä. Vähän voimakkaampaa rumpuosastoa olisin tosin kaivannut. Ja tuosta bassosta en oikein tiedä... soitteleeko se nyt ihan varmasti oikeita ääniä? Se tulee niin hiljaa että on vaikea sanoa mutta pahasti kuulostaisi että se vähän riitelee noitten padien kanssa aina välillä. Joka tapauksessa muuten oikein selkeät soundit ja hyvä fiilis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 07.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Tää oli ideallisesti yksi sun parhaista, mun mielestä. Tai oliskohan parempi sanoa että tämä pysyi paremmin kasassa kuin jotkut muut biiseistäsi ja oli siis selkeämpi. Hyvä biisi! Soundimaalimassa on kyllä tosin viilaamista. Tässä vois toimia paremmin esim. basari joka olis selvästi konerumpu. Tuo nykyinen kuulostaa aika tylsältä ja ponnettomalta "läts läts" tyyliin. Ja kuten joku muukin sanoi niin tämä jäi aika kovasti keskialueelle. Ehkä vois kokeilla jättää laulut keskelle ja equtella taustat enemmän ala- ja yläpäälle? Muuten kyllä toimivaa tavaraa, jälleen kerran.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASS - Distort This Moment - 05 - Distort This Moment 06.01.2006

MASS - Distort This Moment - 05 - Distort This Moment
Tää olis voinut olla vielä massiivisempi. Siis oikein isoa teollisuushallikolinaa ja koneitten kilkatusta taustalle niin olisin itkenyt ilosta. Kasvoi hienosti pitkistä äänistä ja ambientfiiliksestä isoksi paukkeeksi ja nuo "suhinat" tuossa kliimaksi-kohdassa toimivat myös oikein hyvin. Hieno päätös sarjalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASS - Distort This Moment - 04 - Diver 06.01.2006

MASS - Distort This Moment - 04 - Diver
Ja hämmästys oli suuri 15s kohdalla! No mutta asiaan, aika avaruustunnelma tässä. Aika miellyttävän kontrastin tosiaan luovat nuo avaruudesta (tai meren syvyyksistä) tulleet melodiat ja junttaava basso- ja rumpuosasto. Leijuu, mutta nykien. Hienoa. Tämä myös oli varsin tasapainoinen tuotos soundipuolella. Hyvähyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASS - Distort This Moment - 03 - Superministones 06.01.2006

MASS - Distort This Moment - 03 - Superministones
Olipas aika radikaalia panorointia alkupuolella. Mulla on näemmä oikea kaiutin vähän liian kaukana ja suunnattu päin v..tua. Tää biisi meni multa vähän ohi vaikka kuuntelin useamman kerran. Soundillisesti ja muutenkin ihan mallikas biisi mutta jotenkin ei vaan toiminut mulle. Paitsi että tuolla oikealla puolella kyllä tapahtuu ihan kivoja rytmijuttuja aina välillä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASS - Distort This Moment - 02 - Vesitorni 06.01.2006

MASS - Distort This Moment - 02 - Vesitorni
Sikälin hyvin alkoi tämä että alussa oli mukavaa yhtenäisyyttä tuon edellisen biisin lopun kanssa. Rumpusektio on aika loistava, varsinkin tuosta 1:15 eteenpäin alkavassa kohdassa missä tulee lisää juttuja mukaan. Myös melodiset osat toimii tässä paremmin kuin edellisessä. Soundi kuulosti olevan tasapainossa muutenkin ja kaikenkaikkiaan tämä oli varsin hyvä, mitä nyt loppu oli ehkä vähän pitkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASS - Distort This Moment - 01 - Koneosapuolet 06.01.2006

MASS - Distort This Moment - 01 - Koneosapuolet
Bassossa on kyllä munaa. Nuo piippaussynat onkin sitten vähän eri juttu. "Halpaa" soundiahan niille on selvästi lähdetty hakemaan mutta ne ei oikein ole tarpeeksi chipit ollakseen hyvät. Muuten ihan kelvollinen avausträkki tälle kokonaisuudelle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Poikkeuksellinen Harakka 04.01.2006

Monoacid Soundsystem - Poikkeuksellinen Harakka
Hitto kun jurnutti acid-narina kivasti. Siinä oli just semmosta kivaa jumitus-ominaisuutta ;) Ja tuo basarin satunnainen epämääräisyys ei yhtään heikentänyt sitä efektiä. Kokonaisuus oli kuitenkin vähän katkonainen, olisin ehkä toivonut että biisi olisi pitänyt tiukemmin otteessaan. Siitä muutama miinuspiste mutta tuosta 2:22 alkavasta "retrofuturistisesta humppa"-kohdasta saat kyllä plussaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ever had remix - scale (twisted space soap-mix) 13.12.2005

ever had remix - scale (twisted space soap-mix)
Tämä oli kyllä siinä määrin hyvä chillailubiisi että menee mun soittolistalle. Ehkä vähän pitkänlainen, jotain pientä olis ehkä kaivannut vielä viimeistä pistettä varten. Oikein hyvä kyllä näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele nots - Can't Find The End of a Rainbow 05.12.2005

nots - Can't Find The End of a Rainbow
Soundit oli kyllä tuota kilitys-synaa lukuunottamatta aivan hirveet. Mutta jos tätä lähtis arvioimaan pelkästään idea-pohjalta kun tämä ilmeisesti on kuitenkin tarkoitettu bändin soitettavaksi jossain vaiheessa, niin tämä oli itse asiassa aika hyvä. Ei nyt ehkä ihan uusinta uutta, mutta uskoisin että tämä toimis ihan hyvin kun soundit on kunnossa. En viitsi antaa numeroa koska sehän pitäis antaa kokonaisuudesta, ja tän biisin ideat on kuitenkin paljon parempia kuin se numero minkä tästä tällaisenaan voisi antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Viimeinen kierros 05.12.2005

Dr.Groove - Viimeinen kierros
Sinänsä ihan hauska, joskin liian pitkä biisi. Ja välillä riimittely on todella ontuvaa, eikä edes hauskalla tavalla. Idea tosiaan sinänsä on ihan hyvä, ja soundit on mukavasti kohdallaan. Tästä tulee mieleen mustavalkonen filmi, tapahtumapaikkana joku lähes tyhjä, savunen klubi, missä joku väsyny jazz-bändi vetää tota taustaa ja joku elämää nähny kaveri tulee vetaseen nuo laulut...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Hello Pain 04.12.2005

Vanhat ja väsyneet - Hello Pain
Pidin biisin ideasta. Olis kiva kuulla tämä uudestaan kun/jos tähän on saatu soundeiltaan paremmat vokaalit! Eipä oikeastaan tule mitään muuta huomautettavaa mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Painted Red 05.12.2005

Diffusion - Painted Red
Enpä osaa tästä muuta sanoa kuin että rupes ärsyttään tuo kitaroitten panorointi. Rupesin aluks epäileen että toisesta korvasta meni kuulo, mutta se olikin sitten vaan biisistä johtuvaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 25.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Soundi kuulosti hyvältä ja basso pörisee kivasti. Mulle tuli tästä mieleen vanha kunnon Leskisen Juice, jostain syystä. Mutta eipä siinä, ihan hauska biisi, vaikkei aihe toki hauska olekaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Ikkuna Lumesta 29.11.2005

Belz Krov - Ikkuna Lumesta
No tulipa kyllä aikamoisena yllätyksenä tuo rymistely tuolla loppupäässä! :D Ei vaan, ambient meiningistä pidin oikein paljon. Soundit oli oikein hyvät, varsinkin se tumma lead/pad/systeemi.. Ainoa ääni mikä vähän ärsytti oli Reasonin Malmströmin "Outer Space", tosin sekin ehkä sen takia tunnistan sen, en tiedä ottaako se kenenkään muun korvaan. Basso jyrisee oikein kivasti! Tuon vaihdon jälkeen en sitten enää niin hirveesti pitänytkään soundista. Tulee Duke Nukemin tunnusmusa mieleen, lähinnä tuosta kitarasta, ja myös nuo rummut on vähän ontohkot lopussa. Saat suhinoista ja rapinoista ja am-radiotunetuksesta ysin, ja loppuryminästä seiskan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Remembrance 16.11.2005

Celestial Aeon Project - Remembrance
Oikein hyvät jousisoundit ja kaunis melodia. Mutta ah, kohdassa ~1:23 kun jouset jää pois, ja siitä eteen päin menee vähän pliisuksi koko touhu. En nyt osaa sanoa mitä sille pitäis tehdä mutta ainakin mut biisi päästi pois otteestaan em. kohdassa. Muuten kyllä kuuntelin oikein mielelläni!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Critical Mass 15.11.2005

Pacelift - Critical Mass
Oikein maukasta. Hyvät melodiat ja rytmit, toimii ku häkä. Ainoa huonompi asia mikä pisti korvaan oli vähän "puiseva" miksaus. Vaikka mikäpä minä olen sanomaan kun ei omatkaan miksaukset oikein tahdo toimia. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 19.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Olihan se ihan laadukkaan kuuloista rokkia. Paha lähteä huomauttelemaan mistään, sen verran loppuun tuotetulta tämä kuulosti. Laulu kyllä kuulostaa parissa paikassa jotenkin omituiselta, esim 0:43-0:46. Muuten en lähde sanomaan muuta kuin että ihan hyvää perusrokkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - raadan ja kärsin 16.11.2005

ROUTA/ AIKA - raadan ja kärsin
Ei toiminut mulle. Laulu oli epävarmaa ja -vireistä ja koko homma kuulosti siltä kun se olis nauhotettu isossa kurkkupurkissa. Soitanta sinänsä kyllä kuulosti ihan pätevältä ja biisinäkin tuo oli ihan ok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 25.11.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
No tämähän potki päähän. Eipä tarvi toistamiseen valittaa samoista asioista mistä teille viimeksi kirjottelin. Tämä toimii, mulle ainakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - ensilumi 20.11.2005

ROUTA/ AIKA - ensilumi
Laulusta tulee mieleen tämmönen yö/dingo tyyppinen ratkaisu ja mun suusta se ei ole kehu... Ei vaan ymmärrä, sori.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Le'go 16.11.2005

Kosminen - Le'go
Juu tää sopis oikein hyvin taustamusaks johonkin, oli se sitten leffa tai joku näyttely tms. Yksistään ei oikein mulle kolahtanut. Hienot harmoniat kyllä ja niin päin pois, mutta kuitenki vähän sama asia ku tuulikelloja kuuntelis. Eli toimii, mutta ei mulle yksistään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Kuuletko vielä 16.11.2005

Olavi Takatalo - Kuuletko vielä
Ohoh! Olipa herkullinen ääni laulajattarella. Alku oikein hyvä, soundit hyvät ja mukavan yllättävä sävelkulku. Mutta sitten alkoi se räime. Soundissa on ikävän kuulosta säröä, varmaan tarkotuksella mutta ei toimi mun korvaan. Kun se räime olis korvattu jollain muulla niin tää olis ollu ihan paras. Silti pakko antaa kybä, niin hyvä oli laulu ja biisi muuten. Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Beat - February Fever 01.12.2005

D-Beat - February Fever
Hyvää jytkettä ja kivoja goahtavia basarijuttuja. Mä en oikein syttynyt tolle leadille mikä tulee kehiin 0:26 ja taas 2:45, muuten varsin asialliset soundit. Komppi on oikein onnistunut! Jotenkin jäi kuitenkin vähän sellanen fiilis että tää jäi melodisuuden ja monotonisuuden välimaastoon jotenkin ikävästi, siis jäin itse kaipaamaan joko lisää melodisuutta TAI sitten vielä vähemmän melodioita ja enemmän psy-tamppausta. Ei tämä kuitenkaan huono ollut missään nimessä. Siitä kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 16.11.2005

Randomtalks - The Day Above Me
Melodiallisesti kivaa fiilistelyä. Kiva bassokuljetus! Soundit vaan tökkii, rummut varsinkin... Ekana niistä tulee mieleen sana "halpa". Mutta idea kyllä toimii oikein hyvin ja skitta oli kiva ja jopa yllättävä lisä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varissuo - Korkea hetki 17.11.2005

Varissuo - Korkea hetki
Laulusta tulee vähän mieleen Dingon Neumann ja se ei välttämättä ole kauhean hyvä asia... Ei sinänsä huono biisi mutta laulajaa kyllä hyödyttäis varmasti kovastikin lisätreeni. Myös miksausta kannattaa vielä treenata. Potentiaalia tässä kyllä on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kojootti - Katumus 21.11.2005

Kojootti - Katumus
Intro kuulosti vähän turhan epävireiseltä, ja laulu oli suttuista mutta kaippa tuon ymmärtää jos on kotona itsekseen kaikki nauhoiteltu. Rummut on tehty hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi 16.11.2005

Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi
Kaunis oli. Ja hyvin tehty. Sopii varmasti leffaan ku nakit muusiin. Tuli oikein hyvä mieli :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation 16.11.2005

Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation
Muhkeat on soundit, mutta yläpäätä puuttuu (pohjasta, ei laulusta). Laulusoundit on oikeinkin hyvät, mutta laulussa itsessään olin huomaavinan parit epäpuhtaudet. Ehkä se ei rokissa niin haittaakkaan. Ihan toimiva veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Hope for a better day 17.11.2005

Van der Phunck - Hope for a better day
Hienot säröt ja muutenki oikein hyvä biisi. Jopa niin hyvä että menee mun chillout soittolistalle. Joissain soundeissa oli ehkä vähän liikaa "lelumaisuutta". Mutta kuten sanottu niin oikein hieno biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kemikal - Far Away 20.11.2005

kemikal - Far Away
Suoraan sanottuna olisin ehkä odottanut vähän enemmän rumpukikkailua tämän tyyliseen d'n'b biisiin. Melodia oli kiva ja sanokoot muut mitä haluaa mutta mä pidän tuosta arabi-jodlaus tyyppisestä laulusta. Yksi asia mistä en pitänyt oli se virvelihässäköinti puolen välin tuntumassa, ei mun mielestä oikein sopinut biisiin ja soundikin kuulostaa siinä kohdassa vähän halvalta. Muuten toimi hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 16.11.2005

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Juu-u, hyvin rullasi. Kivoja "temppuja" ja muutenki oikein toimivan kuuloista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Waiting for the alarm 16.11.2005

TDI (The Divisional Island) - Waiting for the alarm
Minä jo ajattelin että tämäpäs mukavaa musiikkia ennen ku se huuto alko. Eipä sekään nyt huono juttu välttämättä ollu, ehkä vaan virittäydyin väärään tunnelmaan alun perusteella. Soundit on kyllä ikävän nuhjuset.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Palan halusta 16.11.2005

Pahaluu - Palan halusta
Sori nyt mutta joku tässä tökkii. Täytyy myöntää etten hirveä blues-fani ole mutta siltikin tästä biisistä oli vaikea saada kiinni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Out of Context 16.11.2005

TDI (The Divisional Island) - Out of Context
Njoo, ihan kelpo rokittelua. Ei paha, mutta ei mulle. Mutta varmasti toimii ko. genren ystäville, hyvin laulettua ja soitettua niin mikäs siinä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction 16.11.2005

TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction
Tää biisi oli eniten mun mieleen tän projektin biiseistä. En tosin osaa sanoa miksi. Taidolla vedetty!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pastorin arkku - Amisantitribuutti 16.11.2005

Pastorin arkku - Amisantitribuutti
Tuosta alusta tuli mieleen N.Y.C.C:n versio Fight for your right to party:stä. Ihan ok teknoilua mutta tästä tuntui vähän niinkuin se kantava idea puuttuvan. Pitäis olla joko enemmän monotoninen tai sitten jonkinlainen selkeempi melodia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Haavekuva 16.11.2005

Riku Rotten Project - Haavekuva
Heti alkuun: Se purkkisoundi oikeessa kanavassa oli oikein kiva! Laulutyylistä en hirveästi henk. koht. tykännyt mutta se on tietysti makuasia. Muuten kaikki kunnossa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raanion Ryhti - Jakorasia räjähtää 09.11.2005

Raanion Ryhti - Jakorasia räjähtää
Ei ollenkaan sitä musaa mitä yleensä kuuntelisin, mutta omassa tyylilajissaan kyllä varsin viihdyttävä. Raikkaat soundit!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 17.11.2005

Beautiful Betrayal - Funeral Day
Tälle biisille olisin kyllä mielellään antanu enemmänki pisteitä mutta laulu ei nyt vaan toiminut. Ääntämisessä on tekemistä, ja kuulosti ihan siltä kun laulaja joutuis painamaan ääntään liian alas? Koittakaa transponoida ihan sävelaskel tai pari ylöspäin? Muuten oli kyllä oikein hienosti vedetty biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nosdrama - Cold trails, long roots 17.11.2005

Nosdrama - Cold trails, long roots
Muuten tykkäsin mutta toi virvelisoundi on kyllä turhan kuivakka. Ainakin mun makuun. Kikkailut toimi hyvin ja muutenkin varsin ammattimaisen kuulosta tavaraa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - False Beliefs 17.11.2005

Janei - False Beliefs
Olipas mukava biisi. Paitsi se 1:50 kohdalla alkava lievästi kakofoninen osuus ei oikein iskenyt... Hienoa kitaratyöskentelyä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - raskasta unta 17.11.2005

ranca - raskasta unta
Tässä vaiheessa oli jo odotukset suht korkealla kun huomasin että taas pääsee kuuntelemaan Rancaa. Ei tarvinnut pettyä :) Ajattelin tuossa jo aikaisemmin että pojat taitaa kuunnella YUP:tä ja tämä biisi kyllä vahvisti sen käsityksen! En tiedä tuleeko siitä "laula lä-lä-lä" kohdasta vähän liiaksikin mieleen Murhaaja soittaa pasuunaa... Noh, loista biisi joka tapauksessa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - sielunviljely 17.11.2005

ranca - sielunviljely
Hyvä hyvä pojat. Hyvin vedetty biisi ja hienosti tuotettu myös Ja nyt puhuu ihminen jonka ei yleensä siedä rokkia ollenkaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - sarvi 17.11.2005

ranca - sarvi
Ei hitto toi teidän lopetus on kyllä aika paras! Loistava biisi muutenki. Heti alussa oleva rumpufilli oli soundiltaan vähän lässähtänyt mutta muuten oli kyllä hyvää pauketta koko biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mad Habit - Budilee 20.11.2005

Mad Habit - Budilee
Hieno biisi! Varsinkin tuo jazzittelu tuossa lopussa. Kaikin puolin mainio ja mukava kuunnella sekä soundillisesti että sisällöllisesti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pastorin arkku - Viidakkorumpu 16.11.2005

Pastorin arkku - Viidakkorumpu
Oikein hyvin rullaava looppi. Sounditki kuulosti ihan hyviltä. Bassosweepistä lisäpisteitä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele deep impulse - Break The System REMIX 2005 16.11.2005

deep impulse - Break The System REMIX 2005
Juu juu hyvin toimii! Räpit ja biitit kunnossa ja masterikin hyvä. Ainoa asia mikä häiritsi oli että lopetus oli vähän vaisu. Olisin odottanu jotain vielä kovempaa räimettä viime hetkille
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Goatsettaja 17.11.2005

FEL - Goatsettaja
Hyvällä tavalla hämärää oli joo, siitä pisteitä, mutta ei tää kyllä ole Schranzia nähnytkään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 20.11.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Oikein mukavaa tunnelmointia jälleen. Soundtrack biisiksi jopa loistava! Ainoa asia mistä en pitänyt oli se kilkutin mikä tulee mukaan 2:25, se tuli mun mielestä aivan liian kovaa. Muuten oikein hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 17.11.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Joo-o, hyvin soitettua kasarirokkia. Laulu ei vaan toimi mun korvissa, ei vaikka miten koittaa suhtautua siihen. Mutta eipä tästä muuta valittamista ole!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Forever and Ever 19.01.2006

Project Divinity - Forever and Ever
Pehmeää ja kevyttä... Sopii taustalle kuin nakit muusiin tai midikiippari reason 3:en. Eli oikein onnistunut soundtrack biisi. Loppuu tosin aika yllättäen ja ehkä vähän töksähtävästi? Joka tapauksessa oikein miellyttävä ja kevyesti utuinen tunnelma.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tokyo Highway Projection - Orbatian Subformal 20.11.2005

Tokyo Highway Projection - Orbatian Subformal
Meinasinpas ruveta valittaan äänenlaadusta ennen ku tajusin että täähän onki astetta pitempi biisi eli bitrate on aika alhaalla... Jooh, no, en nyt oikein keksi mitään rakentavaa sanottavaa. Pakkohan tälle on kymppi antaa, on tää niin ihanan sekopäistä ihmehäröilyä ettei mitään rajaa. Kiitos. Mutta olis tän kyllä voinut pätkiä vähän helpommin sulateltaviin osiin, ei sitä koko tuopillistakaan ole tarkotus kerralla kumota alas...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Tiedän 17.11.2005

Stonecold Zombie - Tiedän
EEhheh. Ei kai tälle nyt voi antaa muuta kuin hyvät pisteet :D Hauska oli ja sehän tässä oli päällimmäisenä tarkotuksena. Hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harmony Found - Braincoded 20.12.2005

Harmony Found - Braincoded
Ihan samat asiat tuli mieleen kuin tuossa edellisessä kommentissa, eli tähän olisi kaivannut lisämausteita. Ja tuo clap mikä alkaa tuossa 1:30 jälkeen tulee liian kovaa ja kuulostaa muutenki siltä ettei se "kuulu samaan settiin" muitten rumpujen kanssa, kuulostaa irralliselta. Lisäksi tuo kohta 3:50 jälkeen kun palataan alun kitarariffiin jättä vähän tyhjän päälle, sinne varsinkin olis mun mielestä tarvittu jotain lisää. Puhe samplet on hienot. En nyt siis tarkoita että tästäs pitäis tehdä hillitöntä efekti- & ruuvauskikkailua koko biisistä, ei se tässä selkeästi ole tarkoituksenakaan, mutta jotain lisämateriaalia - stringerjä, pädejä, sweeppejä, pehmeitä arpeggioita yms - suosittelisin. Tällasenaan tästä tuli "ihan kiva" fiilis, eli ei huono missään nimessä mutta tuskin kiinnittäis huomiotakaan sen kummemmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - Ring aus Feuer 21.11.2005

Sigkk - Ring aus Feuer
Aika erikoinen sekotus popahtavaa menoa ja sit taas ördäystä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan 17.11.2005

Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan
Ja kyllä, tämä toimii. Pistäkäähän viestiä kun saatte studiota kehitettyä meinaan kiinnostais kovasti kuulla tämä paremmilla soundeilla. Vaikka toisaalta tässä on nyt sellanen hämynen kuppila -fiilis näillä soundeilla, mikä ei sekään ole huono asia. Tää pistää kyllä hytkymään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coach & Toverit - Lintu 05.12.2005

Coach & Toverit - Lintu
...no mutta, tämähän oli alkujärkytyksen jälkeen ihan hyvä! Jos puristi haluaa olla niin olishan tässä paljonkin fiksailtavaa, mutta kun tämä biisi taitaa toimia juuri sen takia ettei se ole niin turhan tarkka... Ehkä kuitenkin laskisin laulujen volaa ihan hipauksen, rumpujen samoin, ja skittaa vähän enemmän esille. Muuten oikein hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - I do unknown 21.11.2005

Bonefleshdolls - I do unknown
Latteahko soundi mutta en lähde sen kummemmin sanomaan mitään kun en genrestä mitään tiedä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Aardvark - Echo of Dorian 20.11.2005

Red Aardvark - Echo of Dorian
Tässä on kyllä hitosti potentiaalia, mutta nuo rumpusoundit pitäis kyllä saada kohdalleen ensin. Tykkäsin pianosta ja jousista oikein paljon. Mun mielestä tämä biisi kaipais enemmän jotain kaikujuttuja, hallimeininkiä. Onko noita rumpuja muuten kompressoitu ollenkaan? Tästä tuli mieleen Rob D:n Clubbed to Death:n kurayamino mix mieleen, mikä on oikein hyvä asia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Texture 20.11.2005

Vanhat ja väsyneet - Texture
Ärrh.. noi rumpusoundit on kyllä jotain aika ... no sanotaan vaan että niille pitäis tehdä jotain, basarille ainakin mutta tomitkin oli vähän jännät. Sinänsä rumputracki on kyllä hyvin tehty koneella tehdyks rock-rummutteluks. Puolivälin lähtö oli hyvä mutta jäin vielä kaipaamaan oikein kunnon tykitystä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed 17.11.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed
Onko tässä minkäänlaista basaria? En ainakaan erottanut... Skitta ja räpäyttely olis toiminut oikein hyvin jos taustalla olis ollut oikein messevät drum'n'bass meiningit, mutta kun ei ollut niin aika vetämättömän kuuloiseksi jäi...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuura - Narkomaanin aamurukous 20.11.2005

Kuura - Narkomaanin aamurukous
Tunkkaset soundit ja laulaminen menee aika reippaasti yli-yrittämisen puolelle. Ja nuo wannabe-delay toistot laulajalla parissa kohdassa... no se niistä. Mutta kaippa tämä on autotalli-punkiksi ihan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Loboto-mies 17.11.2005

FEL - Loboto-mies
Mulle samaa mitä te pojat ootte vetäny. Kyllä pidin. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Guzzle 17.11.2005

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Guzzle
Mä en oikein saanut tästä biisistä irti hirveesti. Iha hyvää fiilistelyä ja näin päin pois mutta biisinä ontui mun mielestä. Ja vaikka konehemmo olenkin niin tästä olisin kyllä jättänyt nuo kone hässäkät pois tai ainakin koittanut saada ne tarkemmin biittiin mukaan...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Avaimia 20.11.2005

ivalo - Avaimia
Mahtipontista menoa. Vaikka en rockiin ole perehtynyt niin tuli kuitenkin semmonen fiilis että tätä tyyliä on tullut vastaan aika paljon aikasemminkin... Ihan ok biisi kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 16.11.2005

Mind's Pressures - No Kids
Otetaan negatiiviset asiat alkuun: Rumpusoundi on huono. Yksinkertasesti. Varmaankin nauhotuspuolen juttuja kuitenkin? Ainakin kuulostaa siltä että mikitystä muuttamalla vois saada paremmat soundit. Ja toinen huono asia oli se vokaalikaijutus/kikkailu missä oli varmaan tarkotuksena luoda kaoottista fiilistä. Mun mielestä ei toiminut. Muuten kyllä potki päähän tää biisi tehokkaasti, skittat ja bassot on tuhdit ja äijät osaa selkeesti hommansa soitto- ja laulupuolella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 17.11.2005

Dr.Groove - Content Provider
Heh, olihan hyvät sanat :) Soolokitara ja foni hyppäs tosin vähän turhan räväkästi silmille. Muuten erittäin hyvä säveltaideteos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths 23.11.2005

Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths
Kaikki missä on näin makeeta chant-menoa saa yhden lisäpisteen, ja sitten vielä kun biisi muutenkin on niin loistava. Ja aivan mahtava oli se jazz-basso-häröily. Oikeastaan ainoa asia mikä vähän särähti korvaan ikävästi oli tuossa 2:27-2:28 kun tuo kuoro tuli jotenkin liian töksähtäen kehiin, mutta taas se monotus/feidaus juttu sen jälkeen oli loistava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - Northern-Light-Haze 21.11.2005

CXS - Northern-Light-Haze
Jos tästä jotain ikävää pitäis sanoa niin tuosta haitsu/splash soundista en oikein pitänyt. Muuten varsin mallikasta menoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 17.11.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Jos tässä oli jotain sanomaa niin mulle se ei auennut. Biitti oli muuten ok mutta kirkkautta puuttui. Ja se ihme särinä räpissä parissa kohdassa ei kuulostanut mun kohtaan oikein hyvältä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Noble Me 04.12.2005

D Six Minuz - Noble Me
Laulu tosiaan kaipaakin uusimista sekä vireen että lausunnan osalta. Biisissä on ideaa mutta toteutuksessa on kyllä hiomista. Kitara ja rummut soittelee aina välillä todella pahasti eri tahtiin. Soundia vois myös elävöittää ja ehkäpä miksata laulua samalla vähän pienemmälle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - En Tahdo Herätä 21.11.2005

Jouni T & Kummitusprojekti - En Tahdo Herätä
Laulu meni välillä vähän mankumiseksi joka vähän ärsytti. Muuten tämä oli aivan hyvä pop-rock biisi!

Sivu: 1 2