Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 99 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Unbeaten 09.09.2011

Nuggumath - Unbeaten
Sinällään hyvän kuulloinen kappale, mutta ehkä alku paljastaa liikaa siitä mitä kappale kokonaisuudessaan on. Ensimmäisen minuutin jälkeen on oikeastaan annettu kaikki mitä kappaleella on annettavana. Soundit ovat mielestäni paljonkin tuonne tranceen päin kallellaan joten tietyllä tapaa tässä oikein odotti pidempiä suvantokohtia ja enemmän kehittelyä, mutta ihan toimiva paketti kuitenkin näinkin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Karelian Blood 09.09.2011

P. M. Kostiainen Project - Karelian Blood
Kappaleessa on mukavan "shamanistinen" tunnelma ja vaikka kokonaisuus onkin hyvin yksinkertainen on tässä silti sitä jotain. Soundithan ovat aika köpöiset, mutta ehkä juuri se luo omalta osaltaan kappaleeseen lisää tunnelmaa. Lauluun kaipaisi hiukan lisää tummuutta, nyt se jää hiukan ohkaiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 07.09.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Hyvältähän tämä kuullostaa vaikka onkin kovin samankaltaista kuin hyvin monet tällä hetkellä radiossa soivat naisartistit. Tietyllä tapaa tähän kaipaisi hiukan lisää omaleimaisuutta, joka jättäisi jälkensä mielen syövereihin. Nyt kappaleen jälkeen on vähän vaikea muistaa mitä tuli kuunneltua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 07.09.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
Alusta tuntuu, että örinä ja taustat olisivat täysin erillisiä kappaleita. Kun säröskeba lähtee mukaan alkaa paketti kuullostamaan yhtenäisemmältä. Konerummut eivät oikein pelaa missään vaiheessa. Örinä oli kyllä ihan uskottavaa, eikä biisikään mitenkään huono ole. Raskaissa kohdissa tämä on parhaimmillaan, mutta silti soundit kautta linjan ovat turhan ohkaisia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Tekno-fillari 07.09.2011

Fillari - Tekno-fillari
Kyllähän tähän ne vokaalit olisi kannattanut täräyttää kiinni. Kappale itsessään kuullostaa jotenkin niin suomalaiselta tanssipopilta, että kuuntelu meni lähinnä odotellessa niitä naisvokaaleita, jotka kertovat Romeosta ja Juliasta pelaamassa ristinollaa alla koivupuun kun ovat matkalla Edeniin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 24.08.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
No onhan tää vaan toimivaa. Soundeista lähtien hyvinkin pitkälle palikat kohdallaan. Kuullostaa juurikin siltä miltä tällaisen blues rokin pitää kuullostaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Kädestä suuhun feat. Kurv(2009) 11.11.2009

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Kädestä suuhun feat. Kurv(2009)
Olihan tää ihan jees suomi-räpäytystä, joskin noi "su-su-su-suomessa" jne. pätkimiset pisti vähän ns. vituttamaan. Hyvä paketti kuiteski, kohtis ok sanotukset ja flow on pääosin parempi kuin monilla radiossa pauhaavilla genren edustajilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putte Ranta - My Redhead Girl 11.11.2009

Putte Ranta - My Redhead Girl
Kylläpä kuullostaa hienolta, varsinkin äsken kommenttiringissä vastaan tulleen örinä-metallin jälkeen. Kaunis kappale, mutta vokaalit ovat turhan tunkkaiset, kun ei kuulokkeillakaan meinaa saada sanoista selvää. Kaunistunnelmainen tuotos joka tapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 10.11.2009

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Örinät eivät uppoa ja poppilaulukin on jotenkin ponnetonta. Tuotannollisesti tässä on vielä pajon tehtävää, että tuo itse kappalekin tuolta taustalta aukeaisi paremmin. Nyt ehkä kappaleen heikoin osa on eniten pinnalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line Light Mix 10.11.2009

Misstep - Black Line Light Mix
Tunnelmallista materiaalia. Urut kuljettaa hienosti ja laulu toimii. Eikä muissakaan elementeissä valittamista ole. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Tule kanssani kotaan 10.11.2009

Roni Samuli - Tule kanssani kotaan
Ihan mukavasti rakennettu vähäeleinen kappale. Biitin yksinkertaisuus kuitenkin hiukan jäätää, voisi olla mukavaa vaihtelua kappaleeseen jos tuota looppia ei välillä olisikaan taustalla. Akustinen kitara saisi toisaalta soida hiukan tehokkaammin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room 10.11.2009

Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room
Taiteellistahan tämä on. Vaikea arvostella tällaisenaan, vaatisi ympärilleen suuremman kokonaisuuden tai mahdollisesti jotain visuaalista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 09.11.2009

Fillari - Hymy Pyllyyn
Huumorimusiikki on yleisesti ottaen aika hankala laji, mutta mielestäni tässä oli ihan onnistunut tuotos kyseiseltä saralta. Piristi mukavan kesäisessä tunnelmassa synkeää syyskuun päivää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Renegade Ride - Crusader 24.04.2009

Renegade Ride - Crusader
Hyvät soundit, sopivan raskaat ja luovatkin hyvin tunnelmaa tähän muutenkin mainioon kappaleeseen. Kuullostaa valmiilta paketilta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Brutal Crime 24.04.2009

Exoar - Brutal Crime
Kitaroinnit tässä olivat toimivaa matskua, mutta laulu ei oikein omaan korvaani toimi. Kappaleessa on kyllä potentiaalia ja oikeilla rummuilla tähän tosiaankin tulisi ehkä lisää "sitä jotain". Hyvä rakenne tässä kaikenkaikkiaan oli ja kyllä tämän loppuun asti ihan mielenkiinnolla kuunteli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kevät saa mut 05.05.2009

Fillari - Kevät saa mut
Hieno tunnelma kappaleessa ja soundit ovat hyvin kohdillaan kautta kappaleen. Varsin keväistä materiaalia, sopii hyvin aurinkoiseen päivään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Talk 24.04.2009

Marccus - Talk
Kivan kuulloinen kappale. Tässä on mukavalla tapaa ilmava fiilis ja oikeastaan koko paketti toimii hyvin. Jotenkin tuntui, että kappale olisi voinut jatkua hiukan pidempäänkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Damned 20.04.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Damned
Kylläpäs oli toimiva heavy päräytys. Intro oli mukavan kevyt ja siirtyminen introsta eteenpäin sujui todella mallikkaasti. Laulaja tulkitsee riittävän uskottavasti ja eipä soittajienkaan suorituksissa juurikaan valittamista ole.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Päivätyö 17.04.2009

Fillari - Päivätyö
Olipas kivasti sanoitettu kappale. Muutenkin mukava suomalainen fiilis läpi kappaleen. Kertsi olisi voinut olla vielä hiukan tarttuvampi, mutta menee kyllä näinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Control Substance 24.04.2009

vanhat ehjät - Control Substance
Alusta lähtee kyllä hienosti liikkeelle, olkoonkin idea/soundi ryövätty Nirvanalta. Jotenkin tämä kuitenkin puolesta välistä loppua kohti alkaa puuduttamaan. Ehkä alku pisti odottamaan vähän tiukempaa räimettä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raster Density - Blood On The Black Ice 24.04.2009

Raster Density - Blood On The Black Ice
Hyvin pysyy tempoonsa nähden kasassa. Örisijän alkurääkäisy meinasi pistää naurattamaan, mutta siitä eteenpäin se meneekin tyyllilajissaan ihan toimivasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Koho 06.04.2009

Fillari - Koho
Tässä kappaleessa on kyllä leppoisa tunnelma ja jotenkin tästä tulee sellainen kesäinen fiilis. Todella vähän tulee iskelmää kuunneltua ja näin ollen vertailukohtien puutteessa on vähän vaikea mitään kommentoida, mutta kyllä tässä selvästikin on asiansa osaava tekijä taustalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - 362 24.04.2009

Ever Since The Day - 362
Jotenkin tämä kuullostaa siltä, että tämä sama on tehty vähän liian monta kertaa aiemminkin. Toisaalta, radiopoppiahan tämä on ja radiopopin tuskin on tarkoituskaan aina olla kovin uraa uurtavaa. Kappale toisinsanoen ajaa asiansa ja soitto, sekä laulu toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Studiolive 24.04.2009

Extracorporeal Shock Wave - Studiolive
Jotenkin tuntuu, että nuo kauhuelementit jäivät vähän vähiin. Hyvää rutinaa ja surinaahan tästä löytyy, mutta siihen se sitten aika pitkälti tuntuisi jäävän, pituutta oli liikaa näillä eväillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pate Nykänen - Landella 03.04.2009

Pate Nykänen - Landella
Vähän vaikea tähän on mitään sanoa, itseä ei oikein edes hymyilyttänyt. Tietyllä tapaa tuli tuosta "tällainen on tää suomenmaa" joku pääkköset tjs. mieleen. Äärimmäisen väsyneenä tämä ehkä voisi upota vähän paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los Propanol - Seitan Meni Saunaan 26.03.2009

Los Propanol - Seitan Meni Saunaan
No onneksi ei ollut tätä kappaletta pituudella pilattu. Vitsiähän tämä lienee, mutten oikein ymmärtänyt mikä se vitsi on. Tehdessä kuitenkin ollut salettiin hauskaa ja se lienee tässä tapauksessa tärkeintä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Garden of the condemned 26.03.2009

Denyall - Garden of the condemned
Varsin mallikkas suoritus tämä kaikenkaikkiaan on, joskaan en oikein ymmärrä miksi noita örinöitä oli pitänyt tunkea tuonne väliin. Naisvokalisti hanskasi kyllä hommansa hienosti ja soittokin kulki varsin mallikkaasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - Kelaa 26.03.2009

Mukelo - Kelaa
Tuo biiti on kyllä kohtalaisen hieno. Lauluissa tuo vokooderi/alienaattori/whateva tuntuu jotenkin hiukan häirisevältä, mutta se lienee makukysymys. Kertsin melodia oli mieleenpainuva ja saattaa jopa jäädä soimaan päähän pidemmäksikin ajaksi. :) Ei huono suoritus ollenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los Propanol - Älä ota sitä vakavasti? 24.03.2009

Los Propanol - Älä ota sitä vakavasti?
Jonkun tietsa-pelin taustamusiikiltahan tää kovasti kuullostaa. Ei oikein päätä eikä häntää, mut so not. Aika hyvin noi esittelytekstissä mainitut termit kuvaa sitä miltä tämä kuullostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Orion - Starlike 26.03.2009

Project Orion - Starlike
Tiukkaa matskua hienoilla itämaisilla vivahteilla varustettuna. Ostin aikanaan pari levyä (Sri Harin Rising Sun ja One But Different) Hare Krishnoilta Helsingin aseman kieppeiltä ja jotenkin kyseiset levyt tulivat tästä elävästi mieleen. Hyvä groove tässä on ja kappale kulkee alusta loppuun hienosti pitäen mielenkiinnon yllä mukavalla vaihtelevuudella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dooris - Metsä 24.03.2009

Dooris - Metsä
Kivan rauhallinen kappale, jossa on fiilistä saatu mukavasti mukaan. Korkeimmat kohdat laulussa kuitenkin särähtivät aika pahasti korvaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drake - Everflowing 18.03.2009

Drake - Everflowing
Tämä kuullostaa pitkälti valmiilta paketilta. Hyvät soundit, hyvät melodiat, mukavasti kulkeva soitto, mitäpä sitä muuta tarvitsee. Omaan makuuni loppu oli hiukan turhan pitkä ja viimeinen minuutti ei oikein tuonut mitään lisäarvoa kappaleeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Decay And Disappear 26.03.2009

Inkvisition - Decay And Disappear
Tiukka ja synkkä tunnelma. Soitto kulkee hyvällä otteella ja laulukin on saatu aika hienosti upotettua kappaleeseen, paketti tuntuu kaikenkaikkiaan pysyvän hyvin kasassa. Hiukan puuduttavaksi tämä käy loppua kohden joten lyhyempikin olisi mahdollisesti riittänyt. Tosin bläkkiksen diggarille tämä lienee mannaa, joten turha kai tuosta pituudesta on rutista?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dooris - Lennän pois 18.03.2009

Dooris - Lennän pois
Kyllä tämän kuuntelee, mutta vaikka kappaleessa selkeästi on potentiaalia niin jotenkin laulu syö vähän fiilistä. Jotenkin liian tunkkainen ja samalla kuiva laulusoundi. Sen kun hoidatte kuntoon niin johan toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - Zingled 18.03.2009

Mukelo - Zingled
Hyvää retrosoundia kyllä löytyy, varsinkin sidi soundit lämmittävät mieltä. Muutenkin mukavasti kehittyvä kappale. Vaikutteissa näkyuisi olevan C64 ja demoscene mainittuna ja kyllähän kyseiset vaikutteet tästä kuuluu, eikä todellakaan huonossa mielessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flathead Waltz - Epitaph 26.03.2009

Flathead Waltz - Epitaph
Mukavan retro ote/soundi tässä kappaleessa, laulu kuitenkin tuntuisi tulevan vähän liian pintaan. Ihan mielellään tämän kuunteli loppuun asti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless Live - Witch(27.2.09) 24.03.2009

Needless Live - Witch(27.2.09)
Hyvin tuntuisi kulkevan sen mitä näillä soundeilla tästä selvää saa. Sinällään hyvä suoritus, koska vähän jättää sellaisen olon, että olisi kiva kuulla kunnon soundeilla sama päräytys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless Live - Sahra(27.2.09) 03.04.2009

Needless Live - Sahra(27.2.09)
Kyllä tässä asennetta on ja soittokin kulkee, mutta kannattaisi tosiaankin järkätä hiukan paremmat nauhoitukset näistä tuotoksista. Olisi mukava kuulla tämä(kin) runttaus selkeillä ja paremmin erottuvilla soundeilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Hypoxia 17.03.2009

Crookmachine - Hypoxia
No on tyylikästä tunnelmointia. Kappale kehittyy hienosti ja äänimaailma toimii. Kahdeksan minuuttia meni ennenkuin huomasikaan ja vielä olisi jopa toivonut lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 17.03.2009

TOB - Mystery of Life
Hieno kappale. Jotenkin väkisinkin tunkee mieleen aamuyön tunnit ja päämäärätön valuttelu vanhalla jenkkilotjalla kaupungin valoissa. Ei tästä ainakaan fiillistä puutu, hieno paketti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Black Cat Witchcraft 17.03.2009

Zomby Woof - Black Cat Witchcraft
Mielenkiintoinen ja mukavan monipuolinen kappale. Hyvää fiilistelyä löytyy. Olisi ehkä kaivannut hiukan tujumpaa miksausta/masterointia, mutta kappaleena selkeästi hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Deeper Surrealism 17.03.2009

Somnam - Deeper Surrealism
Hyvää maalailua, kaunis kappale. Soljui kivasti tuon reilun kahdeksan minuuttia, eikä varsinaisesti puuduttanut missään kohtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Crush 18.03.2009

Piecemaker - Crush
Toimii. Hyvä groovi tässäkin kappaleessa ja palaset hyvin kohdillaan. Vaikea tähän on muuta todeta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - A New Day 17.03.2009

Lumeuni - A New Day
Rauhallinen ja hyvältä kuullostava tämä kappale on jo tällaisenäkin. Toki joku sirpsakka emäntä voisi tosiaankin tuoda ääntelyllään hiukan lisää vaihtelevuutta jota nyt jäi hiukan kaipaamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Say Yeah! 24.01.2009

vanhat ehjät - Say Yeah!
Hyvät soundit ja todella kuunneltava kappale. Laulu toimii ja niin tekee soittokin. Loppua kohden jalkakin alkaa väistämättä polkemaan tahtia. Hyvä kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele John Corpse - Night of Lizards 26.03.2009

John Corpse - Night of Lizards
Kitara selkeästi kyllä pysyy lapasessa, mutta kappaleesta itsestään on vähän vaikea löytää mitään kiinnekohtia. Hienoa soittoa joka tapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Hangover 17.03.2009

vanhat ehjät - Hangover
Hyvän kuulloinen kappale, mikäs tämän tahdissa olisi kesällä koittaa parannella itseään auringnpaisteisena aamuna nurmikolla maaten.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Tarina 21.01.2009

Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Tarina
Kovasti tuli yö mieleen tästä kappaleesta. Aikanaan tällä bändillä olisi varmasti ollut saumaa menestyä hyvinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Vain kosketus ilmaan 16.01.2009

Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Vain kosketus ilmaan
Yllättävän hyvät soundit, jos tuotos tosiaankin on pelastettu jostain 80-luvun nauhoilta. Kasariltahan tämä kuullostaa ja mikäs siinä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 16.01.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Hyvä oma soundi tässä kappaleessa. Alun syntsa-soundit toivat mukavan lisän muutenkin hyvään kappaleeseen. Mikäs tässä, tätähän kuuntelisi useammankin kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bolidi - Rightway 21.01.2009

Bolidi - Rightway
Hyvin kulkee soitto ja pääosin laulukin sopii kappaleeseen hienosti. Ei tämä ihan tuoreelta kuullosta, mutta eipä haittaa, hyvin toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Carnival In Grave 24.01.2009

AlfaKalle - Carnival In Grave
Hyvä fiilis tässä kappaleessa ja tämä AlfaKallen omalaatuinen soundi on kyllä hieno asia. Ei oikein löydy edes mitään vertailukohtia. :) Onnistunut pläjäys hyvällä fiiliksellä, mikäs siinä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - Working day 31.12.2008

Dualistic Balance - Working day
Ihan hienoa äänimaiseman rakentelua ja lievähkösti jopa ahdistavaa. Tämä tuotos saattaisi kaivata rinnalleen jonkunlaisen visuaalisen instalaation. Ei huono lajissaan. PS. Olisikohan aika vaihtaa duunia? :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - eternal erection 29.12.2008

DIRTY CLUB - eternal erection
Ei tää nyt oikein uponnut, vitsiltä kuullostaa ja sitä taitaa ollakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Hangover Sympathy? 24.01.2009

TÄDÄÄ - Hangover Sympathy?
Kyllä tästä tuo träkkeri tausta kuuluu läpi. Ei sinänsä huono asia kun jälki on laadukasta. Itselle tuli mieleen nuo 90-luvun puolivälin demo-partyt pahemman kerran. Joku gouraud tai peräti phong sheidattu 3000 polygonin torus tähän olisi ruudulle pitänyt saada pyörimään vahvistamaan fiilistä. :D Hieno kappale kuitenkin ja alusta loppuun jaksoi pitää mielenkiintoa yllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - The Rockpot 17.03.2009

Thunderbaum - The Rockpot
Täyttä rokkiahan tämä on. Rullaa todella hyvin ja jotenkin tässä on sitä oikeeta tekemisen meininkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapurin Pojat - Steriiliä elämää 18.03.2009

Naapurin Pojat - Steriiliä elämää
Kivan kuulloista suomalaista poppia. Sopivan rennon kuulloinen ja helppo kuunneltava. Skeban särötys toki on aika raju kappaleen luonteen huomioon ottaen, mutta en sitten tiedä, ainakin se tuo lisää omperäisyyttä kappaleeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Dreams - Searching 18.03.2009

In My Dreams - Searching
Kevyttähän tämä on, jotenkin tuo bassolinja ja rummut vähän tökkii pidemmän päälle. Ehkä tämä vähän kaipaisi jotain vokaaleja päälleen, hiukan keskeneräisen tekele tällaisenaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Somehow 18.03.2009

Re-Pulse - Somehow
Päällimmäisenä tästä jää mieleen hyvä laulaja. Koko hommaa kuitenkin vaivaa sellainen fiilis, että tän on kuullut niin monesti aiemminkin. Jotain omaleimaisempaa kaipaisi, mutta toisaalta siitä ei pääse mihinkään, että soiton ja laulun suhteen homma on hyvin hanskassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Laid Back 06.04.2009

vanhat ehjät - Laid Back
No kyllähän tämä vaan toimii, hieno tunnelma ja hyvän kuulloista soitantaa. Mukavan retro fiilis. Valmiin kuulloista tavaraa noin kaikenkaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 29.12.2008

TOB - Wallpaper Screaming
Mukavan kuulloista ja hyvin rullaavaa matskua. Soundit ehkä kaipaisivat vähän lisää yläpäätä, mutta toisaalta, tälläisenaan ovat mukavan retrot ja sopivat sitä kautta aika kivasti kokonaisuuteen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Hippie Gave Me A Note 29.12.2008

Piecemaker - Hippie Gave Me A Note
Hyvin groovaa! Oikeastaan kaikki kohdallaan, ei oikein valittamista löydy!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Second Chance 24.03.2009

Rope Too Tight - Second Chance
Ihan jees ralli. Pääosin uskottavaa soitantaa ja tuo laulukin toimii hyvin rähinä kohdissa. Sopivasti vaihtelua löytyy, että mielenkiinto kappaletta kohtaan pysyy aika hyvin yllä loppuun asti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Silently Gone 24.04.2009

Rope Too Tight - Silently Gone
Hienosti toimii tuo vaihtelu vähän kevyemmän ja raskaamman välillä. Laulajan tulkinta toimii parhaiten silloin kun rähinä on päällä, herkkiin osuuksiin kaipaisi vielä parannusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Rise and Shine 17.03.2009

Rope Too Tight - Rise and Shine
Hyvin pärähtää alusta käyntiin. Löytyy mukavasti vaihtelua ja kokonaisuutenakin kulkee ihan kivasti. Jonkinlaista pientä räväkkyyttää tähän vielä kaipaisi lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 16.01.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Kovin on suomalaisen kuulloista rokkia, joka lienee tarkoituskin. Kertsi ihan toimiva, eikä kappaleessa muutenkaan lajitoveriensa rinnalla mitään valittamista ole. Popeda/Pate mustajärvimäinen tulkinta hiukan häiritsi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 17.03.2009

Dismay - Trust in Vain
Hyvin pärähtää! Mukavan tunnelmallista melodiaa ja soittokin kulkee niin kuin pitää. Laulajakin kuullostaa riittävän uskottavalta tälläiseen paukutukseen. Vaihtelua riittää ja mikäs siinä, joutuu tämän varmaan toisenkin kerran kuuntelemaan. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 21.01.2009

TOB - Shining Floor
Urut ovat tämän kappaleen parasta antia, eikä kappale noin muutenkaan huono ole. Helposti kuunneltavaa, melko kevyttä matskua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 29.12.2008

MAP - Breaking the Form
Mukavan laahaavaa progehtavaa tavaraa. Urut upposivat tähän kuuntelijaan aika näpsäkästi, hyvä soundi. Kaikenkaikkiaan varsin kuunneltava paketti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 29.12.2008

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Hyviä soundeja siellä täällä, mutta vähän voisi olla enemmän sitä industriaalia. Jotenkin nuo laulut vähän vievät fiilistä tästä kappaleesta. Samoin turhanpäiväinen pimputtelu. Lisää rouheita rutinoita ja räimettä niin jo toimisi. Eniveis, kyllä tämän kuunteli.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain 29.12.2008

Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain
Tulee kyllä kultainen 80-luku mieleen pahemman kerran. Laulu kaipaisi terävämpää, selkeämpää otetta ja vähemmän kaikua. Kyllähän tätä kuuntelee, mutta vokaalipuolen epäselvyys syö fiilistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 26.03.2009

Karnakian - White Star
No kyllä soitto kulkee ja laulu samaten. Kivasti tässä oli eri elementtejä ja kyllä tuon kuusi ja puoli minuuttia kuunteli varsin mielellään. Ei valittamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Piru hiipii 26.03.2009

Lokosa - Piru hiipii
Kappale tuntui lupailevan paljon ensimmäisen reilun minuutin aikana, jotenkin tunnelma kuitenkin lässähti hienon alun jälkeen siihen asti kunnes tuo viimeinen 30 sekunttinen pärähti käyntiin. Kaikenkaikkiaan kuitenkin mallikas suoritus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 07.10.2008

Marccus - Tara
Selkeä biisi, laulu on kivan persoonallista. Tasapainoista ja mukavasti rullaavaa musiikkia. Aika kirkkaat soundit kauttaaltaan, sopii tämän tyyliseen lirkutteluun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 07.10.2008

Ever Since The Day - Forever
Valmiin kuulloista tavaraa, mitä tähän muuta voi sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 07.10.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Kohtalaisen hyvä kappale, laulaja ehkä artikuloi jopa liiankin selkeästi. Kuitenkin todella näppärä veto, rakentuu hienosti ja miellyttävähän tätä oli kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 07.10.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Hankalahko yhtälö tommoset melko kliinit elektroniset soundit ja säröskeba. Taustalla liikkuvat pädit loivat miellyttävää tunnelmaa ja muutenkin synasoundit olivat pääosin varsin miellyttävää kuunneltavaa. Rumpulooppi oli välillä vähän halvan kuulloinen, Hiukan leikkelemällä siitä olisi varmaankin saanut iskevämmän. Vähän liikaa kuullostaa pelkältä jamittelulta, eikä valmiilta kappaleelta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 07.10.2008

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
Kertsi kyllä on sen verran ärsyttävä, että todennäköisesti se soi vielä monen tunnin päästä päässä. Kappale kyllä nosti hymyn huulille, ilmeisesti tätä ei niin kamalan vakavalla mielellä ole tehtykään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 07.10.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Olipas hyvät soundit ja mukavasti soitettua matskua. Kappaleena kuitenkin jotenkin aivan liian kevyt. Ei voi mitään, mutta pehmopornoleffan taustamusiikki tästä tuli mieleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Punainen maailma 24.03.2009

Moukka - Punainen maailma
Synkkää on ja hienoa. Soitto kulkee sopivan raskaasti ja laulu istuu taustaansa hienosti. Suomenkieliset vokaalit sopivat tähän mainiosti. Hienoa jälkeä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 07.10.2008

Moukka - Aion
Mukavan kuulloista runttausta, kertsi toimii hyvin. Laulu ei säkeissä toimi niin hyvin kuin kertsissä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Anna Bröö 24.04.2009

Lokosa - Anna Bröö
Ihan muikeaa suomirokkia, kivasti kulkee kappale ja tuo loppu oli aika yllättävä. Laulu kuitenkin kuullostaa kummalliselta, pumppaako se kompressoinnin jäljiltä vai onko siinä tosiaankin jotenkin nykivä ote?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hampaattomat Lapset - Puppy 24.04.2009

Hampaattomat Lapset - Puppy
Kyllä tämä hymyä suupieleen nostattaa. Sinällään ihan mukava renkutus, mutta ei oikein kanna loppuun asti vaikka pituutta onkin vain vajaat kaksi ja puoli minuuttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Nurses Of Death 26.03.2009

Fatal Frame - Nurses Of Death
Mukavan melodinen kappale tällä saralla. Nuo 2:15 ja 4:18 kohdilta lähtevät selkeämmät lauluosiot toimivat varsin mainiosti. Positiivinen ylläri tämä kappale oli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 07.10.2008

Fatal Frame - Quiet Lights
Hienosti toimii. Hyvät soundit ja rouheeta paatosta, mukavia melodioita. Örinälaulu ei yleensä kuulu suosikkeihin, mutta tässä se toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - The Dead Recognition 17.03.2009

Cerebro - The Dead Recognition
Tiukkaa kamaa. Vaikken yleensä ihan hirmuisesti tämän tyylisistä huudetuista vokaaleista lämpeä niin tässähän ne yksinkertaisesti vaan toimivat. Soitantakin kulkee. Mikäs siinä, hienoa mäiskettä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 07.10.2008

Kalashnikov - Salingerin lapset
Basso rullaa todella mukavasti, samoin rummut ja oikeastaan koko kappale. Paikkapaikoin laulut jäävät jotenkin ohuiksi. Varsin kuunneltava kappale kaikenkaikkiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Satan's Libido 17.03.2009

Exoar - Satan's Libido
Vaikea tästä on oikein mitään kirjoittaa. Rivakkaa soittoa, mutta muilta osin ei sitten oikein kappale auennut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 07.10.2008

TOB - My Rainy Day
En tiedä syökö tunkkaiset saundit tunnelmaa, mutta jotain uupuu. Paketti sinällään kuullostaa ihan hyvältä, mutta jotenkin se viimeinen riipaisu puuttuu. Ehkä jotain omaperäisyyttäkin kaipaisi, vaikka toki omaperäisyys ei äijärokkiin välttämättä sovi. Eniveis, pääosin ihan maistuva veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Liian kaunis 17.03.2009

Routaraja - Liian kaunis
Kyllä kuullostaa Leeviltä niin viimeisen päälle. Tietyllä tavalla kornia matskua, mutta jotenkin kyllä pidin kappaleesta. Hassu juttu, että vaikka tässä ilmeisesti vähän melankoliaa haetaan niin silti alkoi hymy kareilla huulilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Yehat 24.03.2009

TÄDÄÄ - Yehat
Kyllä on miellyttävää pädiä alusta alkaen ja fiilistä löytyy riittävästi. Melodiat toimii ja vaihtelua piisaa niin, että tämän olisi toivonut jatkuvan vielä pari minuuttia lisää. Ei tässä oikein auta kuin kymppiä pistää. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Crazy Sliding On The Ice 17.03.2009

Dreamcase - Crazy Sliding On The Ice
Jotenkin halvan kuulloiset soundit vievät vähän fiilistä ja toisaalta taustaan kaipaisi jotain vaihteluakin tämän mittaisesa kappaleessa. Kyllä tässä kuitenkin jotain on, koska tuon kuusi minuuttia jaksoi kuunnella ongelmitta, mutta viimeinen silaus uupuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kankkusen Rytmi - Mortti ja Vertti 24.04.2009

Kankkusen Rytmi - Mortti ja Vertti
Alku pisti odottelemaan jotain kolmannen naisen kaltaista tuotosta, mutta eihän se sitten mennyt sinne päinkään. Ihan ok kappale, jotenkin kuitenkin hiukan tylsä ja sanoitus ei ihan uponnut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 07.10.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Kohtalaista runttausta, mukavat riffit ja muutenkin kitara jyllää aika nätisti. Hiukan tasapaksu toteutus, mutta kappaleen pituus oli sinällään sopiva, ettei kuitenkaan alkanut puuduttamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Jouni Tiainen - Kaikkien Perse Haisee 03.04.2009

The Jouni Tiainen - Kaikkien Perse Haisee
Kyllä tällainen huumori-kappale kaipais vähän jotain tuoreempaa settiä, että jaksais kiinnostaa saati naurattaa. Taustat sinänsä oli ihan jees, mutta ei tämä vaan uponnut.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Jouni Tiainen - Posket (Radio Edit) 24.04.2009

The Jouni Tiainen - Posket (Radio Edit)
Vitsihän tämä taitaa olla ja laulun osalta se siltä kuullostaakin. Kappale noin muuten on ihan ookoo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 07.10.2008

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
Hieno tunnelma ja mallikasta soitantaa. Välillä hämärää välillä kaunista, kyllä toimii! Toki bassopääty voisi olla vielä hiukan jyhkeämpi, muttamutta, hyvä kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 17.03.2009

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
No kyllähän tämä toimii. Syntsaliidi oli mukavaa plussaa kitararämistelyn perään/välissä. Koko kappale kulki alusta loppuun varsin näppärästi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - redlights & lipsticks 24.01.2009

electrichaos - redlights & lipsticks
Kappale itsessään on ihan mielenkiintoinen, mutta jotenkin tuo vokaaliosuus/höpinä ei oikein sovi omille korvilleni, ehkä se poukkoilee turhan kanssa edestä taakse jne. Kokeellistahan tämä on ja sinällään ihan ok suoritus.
8