Fading away

Absolute Zero oldies | 09.12.2006 | Electro
5:51

Välissä harppaus pois trance-linjalta.. :) aika rauhallinen biisi, johon sain vokaalitkin sovitettua mukaan. ( Laulu on koostettu tuottamista varten tehdyistä sampleista, ei siis ripattu mistään biisistä. ) .. Kannattaa kuunnella! :)

9.60   1669 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Wavescale 09.04.2007
Heti alkuun filteröityä biittiä ja sweep-efektiä taustalla.. hyvältä kuulostaa. Muutenkin koko biisin ajan tunnelmaa luo mainiosti taustaefektien ja muiden kikkailuiden hyvä käyttö. Tykkäsin pianosta kovin! Hienoja sointuja kilauttelee breikittelyn lomassa. Viimeistään laulujen tullessa mukaan biisi voitti lopullisesti puolelleen. Tuo korkea syna (jossa raju delay) kuulostaa myös oikein mukavalta. Basso murisee myös oikein tyydyttävästi, ei siinä muu häiirtse, kuin se että sen sävelen liukuminen tuolla lailla ei (biisin alkupuolella varsinkin) mulle oikein toimi. Ja ehkä tosiaan rummut saisi potkia lisää. Mutta täytyy sanoa että tässä hädin tuskin ehti tuollaisiin pikkuseikkoihin edes kiinnittämään huomiota. ;)
0   +1 +2
 
10
ssuuz 07.04.2007
Ei muuta, kun että tää on mahtava. !
0   +1 +2
 
10
ArrestKulak 05.04.2007
Ihanaa jellonat. Kuulostaa todella hyvältä. Puhtaita ja hienoja saundeja. Piano on ainakin erinomainen. Bassolinja tosiaan on omaperäinen ja toimii hyvin tämmöisessä.
Break-beat kuulostaa myös todella hyvältä. Voksutkin pelaa vielä. Eipä oo pahaa sanottavaa. Todella hienon äänimaailmaan oot saanu aikaan. Menee kyl soittolistalle ;)

Lisää tällaista.
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.12.2006
Hieno bassline... en tiedä miksi muut ei pidä siitä, mutta itseeni tämä nappaa kyllä. Vokaalit on sovitettu varsin loistavasti ja tekee tästä sellaisen uniikin fiiliksen. Bassline tosiaan on varsin uniikin kuuloinen tuollaisena pitchaus -tyylillä.

Ainoa mikä tässä häiritsee on sellainen lievä diskanttisuus... jotenkin voisi olla äänimaailma hiukan pehmeämpi tämän tyyliseen... hiukan liian kirkasta tahtoo olla, kun kuitenkin tyyli on tässä sellaista smoothia ja pehmeää.

Tätä kyllä kuuntelee todella mielellään... ja tämä jää aivan varmasti myöhempään kuunteluun...

Olisi kiva jos tämän diskanttisuuden saisi pois... en sen jälkeen erottaisi tätä ollenkaan mikserin materiaaliksi. Pro-tason tuottamista. Mahtava biisi, jossa persoonallinen ote!!!

Vitsi, että noi vokaalit ovat viehättävät... tulee hirmu hyvä mieli tätä kuunnellessa... tätä voisi tanssiakin todella mielellään. Toivon kovasti tästä pientä jatkojalostusta, kun on niin pienestä asiasta kiinni.
0   +1 +2
 
10
Holmström 16.12.2006
Uskomaton juttu mutta aivan ensimmäisen 40 sec sisään tunnistaa tekijän. Vaikkei tietäisi kuka on taustalla... Soundi on sitä omaperäisen upeaa leijuntaa...

Biisin idea on hieno toteutuksineen, voxu sovitettu erinomaisesti sisään. Tuli tässä kunnianhimoinen idea... kun olen jo lokakuusta saakka ollut kiinnitettynä tammikuun alussa tvstä ulos tulevaan erittäin isoon mtv3 projektiin jossa haetaan uusia laulaja hahmoja vallan idoliksi saakka... niin sieltä kun plokataan oikea vosu heittämään vokaalin tähän tuotokseen... johan meillä olisi loisto hässäkkä saatu aikaiseksi...

Tilanne tämän biisin osalta on se että vaatii pienen pientä jatkojalostusta (kyseisen vosun ja voxun osalta) ;) Tässä on valtava määrä ääntä, materiaalia, ideaa, energistä tahtoa...

ehkä loppuu liian nopeasti... tai sitten ongelma on se että olisi halunnut jäädä pidemmäksi aikaa tähän upeaan äänimaailmaan :)
0   +1 +2
 
10
DJ Smash 14.12.2006
Lahjakasta. Yksinkertaisesti. Baaso ei häiritse minua lainkaan ja minun osaltani voin sanoa että kappale säväyttää alusta loppuun. Tällänen breikkitsydeemi menisi varmasti jossain klubilla jonkun progressiivisemman setin lämmttelybiisinä, ehdottomasti. Ja voksutkin ovat vallan mainiot :)
0   +1 +2
 
10
Blaah92 11.12.2006
AIVAN MAHTAVAA! kaikki äänet kohdallaan. toi basso tosin saisi "pomppia" vähän enemmän :) muuten magniiifito!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 10.12.2006
Ensimmäinen minuutti ei vielä ainakaan säväytä. Tuo basso ei tahdo sopia muun äänimaailman sekaan, vaan erottuu sieltä liikaa haittamielessä. Rumpuihin olisi toivonut enemmän potkua, ainakin basariin, mutta toisaalta toimii näin utuisena myös ihan mallikkaasti. Vokaalit toimivat yllättävän hyvin tuossa päällä, lisäävät kiinnostavuutta ehdottomasti.

Ensimmäinen minuutti ei säväyttänyt, mutta loppujen lopuksi biisi osoitti olevansa kuuntelemisen arvoinen. Tunnelma on hieno, bassoon olisi toivonut pientä muutosta. Hyvä tuotos, mutta ei ihan pärjää trance-tuotoksillesi.
0   +1 +2
 
10
RHP 13.12.2006
Onpas muuten hyvät soundit ja hieno biisi, yllättävänkin hyvä =) Voksutkin on poikkeuksellisen hyvää laatua, harvoin kuulee vastaavia mikserissä. Kaikki toimii ja miksaukset ym kohdillaan =) Kyllä pitää 10 antaa
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat