White Shadows & The Rusty Metal Snowmen

Ambience Hall | 11.06.2005 | Ambient
7:06

Metallinpaukkeiset miljööt ja gramofoniset elementit. Lopussa vähän 80-luvun tuntumaa.

8.50   950 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
_whisper 09.03.2007
Karseeta kolinaa T_T Tunnelma on aika synkkä ja rytmi on aika tylsä.
0   +1 +2
 
9
flaa 07.05.2006
Varsin veikeä ja omaperäinen teos. Tämä metallisen sekvenssin ja synan duetto on aivan omaa luokkaansa. Aivan kuin kappale ei olisi ollut mielenkiintoinen sinänsä, lopussa tulee vielä näppärä synamelodiaosio.
0   +1 +2
 
3d 21.01.2006
makeeta tunnelmontii..
0   +1 +2
 
Michikawa 29.10.2005
Omituinen ja vinksahtanut yhdistelmä kolisevia "perkussioita" ja ambient maisemia. Kokonaisuus on tosi häiriintynyt ja pimeä. Tässä on samanlaista vierauden tuntua kuin tuossa toisessa kappaleessa. Ikäänkuin jonkun toisen painajainen, jota joutuu seuraavaan sivusta. Onnistunut ja kieroutunut teos!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 07.08.2005
Hetkinen! Eikös Selected Ambient Works ollut jonkun toisen artistin levy, HMM?

:D

Aika tunnelmallista tehdaskolistelua ainakin alussa. Vähän turhan epämääräiset kaiut, vähän kun siivoaisi niin saisi munakkaamman tilavaikutelman aikaan. Minuutin tienoilla aika jännä melodiakulku potkaisee sisään. Regeihtävä rytmi toimii erittäin oivasti. Aika kiitettävän omalaatuista häröttelyä. Kaikua on edelleen liikaa. Ekan kolmanneksen jälkeen alkaisi jo kaipaamaan muutakin kuin ökykaiutettua huminaa. Muutenkin biisi tuntuu junnaavan vähän turhan paljon paikoillaan. "Sahaava" metallinen soundi toimii oikein hyvin. Muutenkin äänimaailma sisältää kyllä oivia jippoja.

Vähän pettymys alkaa painaa kun viiteen minuuttiinkaan mennessä ei ole vielä tapahtunut mitään kiinnostavaa, sama staattinen äänimaailma on ja pysyy. Vaan hetkinen! Nyt tapahtuu selvästi jotain. Kiva luontoäänisample jännällä efektillä. Ja omituinen, hassunhauska synamelodia. Joka ei kyllä tunnu liittyvän biisin muuhun sisältöön mitenkään. Loppu tuntuu kovin päälleliimatulta. Ehkä jossain levykokonaisuudessa toimisi? Tällaisena aika kumma. Lopun pimputtelut on kivat.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta