Am I The Machine?

6:51

Viimeisiä instrumentaaleja biisejä mitä tein ennen kuin aloin vetään lauluja biiseihin. Kertoo jollain tavalla työelämän kylmyydestä ja turtumisesta ja siitä nykyaikaa riivaavasta koneellistumisesta.

8.64   4463 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Nevermind 29.02.2008
Kappale on enemmän tanssipaikka musiikkia kuin voisi kuvitella andyn uusimpia tuotantoja kuunnellessa. Olen kuullut kappaleesta paljon hyvää jo ennen sen kuuntelua, mutta se ehkä onkin se tekijä, joka aiheuttaa kappaleelle tavallaa suorituspaineen ja tasovaatimuksen, joka on hankala toteuttaa, ellei tiedä tarkalleen, mitä kuulija haluaa kuulla. Kappaleen voi hyvin kuvitella soivan jossakin hienossa, vipeille tarkoitetussa tanssipaikassa, mutta kappaleen soittoaika ei välttämättä eroa kuitenkaan edukseen monien muiden samankaltaisten kappaleiden kanssa, vaikka e onkin yllättävän moniulotteinen ja hivelee aisteja useammilla kuin yhdellä tavalla. Sanoja on myös mukava arvailla kappaleen edetessä, sillä en viitsinyt vilkaista sanoituksia, ja yksittäiset sanat sopivatkin hyvin kappaleen tyyliin ja laatuun. Pidän kappaleen moniulotteisudesta ja siitä, että sen henki on nuorekkaampi ja hieman edesantavampi kuin monien samaa tyyliä edustavien kanssamuusikoiden tuotannot. Kappale on pitkä, mutta siihen ei kyllästy niin nopeasti, etteikö siitäkin jotakin voisi tullla, jos se vain siihen saa kunnollisen tilaisuuden.
0   +1 +2
 
10
Jan C 08.10.2005
"Robovoxit" rules! Meikä kyllä aina syttyy tällaisiin biiseihin. Mukavasti oli mukana myös Jarremaisuutta noissa bassokuvioissa ja muissakin delay-sampleissa. Biisi kulki kivasti, muttei polkenut paikoillaan. Näitäkin lisää, antaa tulla vaan! :)
0   +1 +2
 
Pitk 14.09.2005
Tämä ei oikein kulje. Pohjien ohjelmointi ei ole oikein onnistunut. Suorastaan pykivä kokemus. Ja voisiko nuo iänikuiset matot työntää jonnekin auringon ulottumattomiin?
0   +1 +2
 
Slack_Haddock 08.09.2005
tuo on mukava tuo dänkkä dänkkä tuolla taustalla, en kyllä saa tästä juurikaan mitään tunnelmaa irti, paitsi sen tavanomaisen konemusatunnelman. ei mun makuun, siis tämmöinen musa
0   +1 +2
 
ivalo 08.09.2005
Pahasti pätki mulla tuo kuuntelu mutta aika laadukasta jälkeä oli ja fiilis melko tummahko.
0   +1 +2
 
Sikakreisi 08.09.2005
Ota kuvaa nakeistas huomo. Kuulostaa iha tietskarimusalt. En osaa kommentoida tätä koska oon hölmö
0   +1 +2
 
8
kolhoosi 06.09.2005
ihan hyvin on balanssissaan biisi, ihan perus synapoppista.. ei minulla oikein ole tähän mitään erityistä pahaa tahi hyvää sanottavaa, hieman pitkähkö biisi sisältöönsä nähden, mutta muuten ihan kelpo tavaraa..
0   +1 +2
 
repulse 05.09.2005
Ihan toimivan kuuloista materiaalia, mutta tämän genren biisit on niin saman kuuloisia mielestäni, että ei oikein tiedä mitä sanoisi. Kärkipäässä ko.genressä kuitenkin!
0   +1 +2
 
7
Jannuli 03.09.2005
Alku vei jopa aivan mukanaan, mutta loppua kohden tunnelma jotenkin laski minun kohdallani. Kokonaisuutena keskinkertainen mutta ajoittain mainio tunnelmointi.
0   +1 +2
 
9
Eino Rapids 01.09.2005
Tämä on todella maukas kappale!! Soundit ja soittelot räjäyttävät tajunnan!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta