El Spaniel

artsi | 12.01.2005 | Dance
4:19

Leijuvaa ja melodista. Vokaalit hoiti kotiin Kaiti. Kiittää ja kumartaa!

9.40   1578 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Tulee mieleen syntikoihin valmiiksi ohjelmoidut demo biisit, sen verran japanilaistyyliin noi pianomelodiat tiluttaa tuolla taustalla. Mutta eipä siinä mitään, teknisestihän tämä on loistavasti miksattu, laulu erottuu ja kuulostaa mukavan ilmavalta, beatit on mukavan omaperäiset ja urkupadien käyttö on aika persoonalinen oivallus.

Dancea tämä ei kuitenkaan ole. Ehkä Dream olisi osuvampi genre. Toisekseen biisi on tasapaksua kuin sitruunakiisseli, raikasta mutta niin yllätyksetöntä. Paha puutuminen iskee viimeistään ensimmäisen breikin jälkeen kun odottaa josko se biisi jo vihdoin alkaisi, mutta eipä ala. Samaa tilutteleua koko biisi ilman mitään kiintopistettä mikä koukuttaisi tai jäisi mieleen.

Takaisin sorvin ääreen. Tästä kyllä kuulee että pystyisit paljon parempaankin. Biisin rakenne on aivan yhtä tärkeä elementti kuin hyvä miksaus. Tämä biisi kaatuu juuri rakenteeseen, eli alkaa täysillä eikä tarjoa loppua kohti juuri mitään uutta.

Selkeyttä teemoihin kaipaisi. Selkeämpi kertosäe, selkeämmät melodiat + enemmän fillejä, vähemmän tiluttelua ja jotakin ylläri karkkia korville niin tässä voisi olla vaikka hitti. 8 ja puoli.
0   +1 +2
 
9
Bemary 12.01.2005
Meininkihä o ku Stockan alennusmyynneissä: breathtakingly hectic! :D Hyvältä kuulostaa! Joku juttu tossa laulajan äänessä vähä häiritsee, mut siitä huolimatta sehä sopii biisiin ku musta nappi nallen nenään, eli jätän marinat lyhyeen. Lisää tällasta kuulisin mielelläni. E tiiä oonko muute yksin mielipiteeni kaa, mut tästä tulee jotenki kummasti mieleen Tin Tin Out'in tuotanto...ja house. Good job! :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta