To Die in Honour

Azarok | 14.05.2006 | Black Metal
7:13

"Part VI"-demolta.

8.50   2155 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

diastoleband 10.05.2007
tää on ihan hyvän kuulosta juuh, ikään ku melodisempi darkthrone/forgotten woods veto. vokaalit erittäin hyvät o//
0   +1 +2
 
7
Rutja 29.06.2006
Darkthronemainen aloitus toimii hyvin, mutta säkeistön humppakomppi ei tunnu tässä tapauksessa toimivan kovin hyvin ja kolkon ja kylmän metsän sijaan tulee mieleen kellaritanssit humpan tahdissa. Virvelin soundi ei myöskään sovi tähän ja ainakin omaan makuun sopivat enemmän Bathory-henkiset soundit. Bassarit sen sijaan ovat todella hyvät. Kitarat ovat sellaiset perushyvät, vaikka kuivempikin soundi olisi ollut mahdollinen. Laulusta vähentäisin delayta.Toiseen biisiin verrattuna suorastaan progemainen monine eri osineen ja ehkäpä hieman liiankin proge. Välillä tuntuu ettei biisissä ole mitään kaarta, vaan riffiä on laitettu toisensa perään aivan randomilla. Lyhyempänä ja vähemmillä välisoitoilla olisi todella nappi, mutta nyt jää hieman juosten kustu vaikutelma.
0   +1 +2
 
10
GREV 30.05.2006
Mielestäni alku olisi voinut olla hieman huolellisimmin tehty, sillä se kuulosti hieman vaisulta/hutiloidulta...

Mutta sitten kun se lähti, niin se lähti sitten mallikkaasti...

Biisissä oli oikea asenne ja loistavat riffit säestivät mustaa kuolemaa.

Ainoat miinukset tulevat ehkä rummuista, jotka pistivät muutamassa kohdassa korvaani.

Mutta jos ei välitetä pikkuseikoista, niin Black Metal Über Alles!!!
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 25.05.2006
Todellakin hienoa työtä jälleen kerran! Yllättäisit joskus totaalisen paskalla biisillä :D ei vaa. Komeita riffejä sopivilla saundeilla. Biisin keskivaiheilla esiintyvä tunnelmointi sopii hienosti katkaisemaan tätä melko pitkää teosta. Hieman lyhyempänä olisi parempi biisin vähäisen vaihtelevuuden takia.

Hyvää työtä Eeeemil!!! ja puu ukkoja veistämään vajaan. :)
0   +1 +2
 
8
thyagony 24.05.2006
Tästä äijästä tulee kova blackmetallin säveltäjä. Hyviä riffejä ja sopivan raa-at vokaalit. Old school hengessä mennään ja se on hyvä se.
0   +1 +2
 
9
Makkaraperunat 26.10.2006
Hyväähän tämä on. Toimii muuten todella hyvin muuten mutta humppakompit ovat harvinaisen epäonnistuneita. Rummut muutenkin räsähtävät korvaani aika ikävästi välillä... Biisillä on sopivasti pituutta ja vaihteluakin on juuri kivasti. Muutamia todella hyviä riffejä tässä kieltämättä on ja laulu kuulostaa edelleen kivalle. Soundi politiikka ihan kohdallaan. Kokonaisuutena hyvä hyvä biisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat