Freezing

Blackout Order | 20.12.2007 | Rock
15:20
9.44   1045 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
Joo, onneksi kerroitte, että tämä on rauhallisempi biisi; muuten olisin varmaan haukkunut tätä aivan liikaa sen vuoksi...

Hyvin tarttuvaa, melko neutraalia, hieman hajutonta ja mautonta - helpommin sanottuna siis tervetullutta radioiden soittolistoille. Tämä taitaa nyt olla sitä musiikkia, joka myy. No, ei kai siinä mitään, teettehän te tätä sentään hyvin, eikä raha taida olla ainoa peruste bändille.

Itse biisistä sitten. Jos lähden helpolla aiheella, niin voisin jälleen sanoa, että äänitys, miksaus ja kaikki niihin liittyvä on erittäin bueno, ja myös tämänkin biisin soitannollinen anti on kunnossa. Laulajasta en vielä maininnut - onhan tuo ääni hyvä ja taidotkin ovat hallussa, mutta on tuo ulosanti silti melko tavanomaista. Jaa, ei kai se haittaa. Soolouraa en kuitenkaan suosittelisi - näitä on jo liikaa (viittaa idolsseihin ja popstarsseihin).

Biisi biisinä on - ainakin meikäläiselle - enemmän tuollaista taustamusiikkimatskua. On tämän tahdissa mukava huojua ja hyräillä, mutta siihen se taitaa jäädäkin. Kenties juuri tätä biisiä ei siis ole tarkoitettu minulle, ja lienee parempi olla valittamatta siitä tämän enempää.

Numeroksi tälle heittäisin kasin, sillä eihän tämä nyt huonokaan ole.

PS. Kuulostelin myös tuo 'My Way':n MySpace'istä, ja täytyy sanoa, että siitä pidin varmaan eniten näistä kolmesta kipaleesta. Jos 'Fault' on 9, niin 'My Way' olisi 9½, muttei kuitenkaan aivan täysi kymppi sekään... Kova veisu silti!
0   +1 +2
 
9
mudhoney 13.02.2008
Tuo intron soundimaailma oli oikein mukava koukku. Tremolokitaraa ja sähköpianoa. Muuten mukava perusrokki, jotenkin Foo Fightersin ja R.E.M.:in sekoitus. Soolo on maukas.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 11.01.2008
Mukavaa laulantaa ja hienoa fiilistelyä!!
0   +1 +2
 
10
LBD_Art 11.02.2008
yeah! i liked this. Hyvä biisi. Laulu on hyvää ja pidän erityisesti tuosta "kajahdus" äänestä taustalla. Kitaralla ja efekteillä varmaan toteutettu. Hyvin lähtee sooloilu jammit käyntiin lopussa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta