Walk in the park

3:41
8.80   232 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Aika kiva! Oikeestaan kaikki toimii, ei mitää negatiivista. Melodiat oli varsinki kivat.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 22.02.2015
Jopa vetää herkäksi ja tunteikkaaksi. Trumpetti kuulostaa yllättäen aidolta. Bändi tulee mukaan vähän liiankin yllättäen. Joku pieni tauko ois ollu tossa paikallaan. Mutta hieno biisi silti.
0   +1 +2
 
8
rene 22.02.2015
Trumpetti ja piano ovat eri tiloissa, joka on hieman häritsevää. PerusIdea toimisi hyvin yhden kierron introna, mutta sitten olisi tarvetta jonkinlaiselle johtomelodialle, jota trumpetilta ei löydy. Rumpujen ja kompin tulo mukaan yllättäen kuulostaa siltä, että katkennutta nauhaa on korjattu ja pala jäänyt pois. Alkuintro on hieno!!
0   +1 +2
 
8
Tämä piti kuunnella muutamaankin kertaan. Tunnelmallinen biisi. Tykkäsin erityisesti torviosiosta. Rumpuosio tulee hieman puskista, olisin kaivannut siihen jotain pohjustusta tai sitten rummut olisi voinut jättää kokonaankin pois. Tämä ratkaisu on ehkä vähän töksähtävä. Enpä tästä muuta negatiivista löytänyt. Vielä lyhyesti: hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Felix N 20.02.2015
Puistomaiset tunnelmat kyllä tavoitettu onnistuneesti. :) Erityisen tyylikkäät pianot ja mukavaa kuunneltavaa alusta loppuun. Torvisoitin istuu tyyliin ja hillityn tyylikästä kitaraa. Siirtyminen takaisin pelkkään pianoon loppupuolella hyvä sovitusidea. Vakuuttava veto. Siinä mielessä tietysti hämmentävää, että tämähän on taas ihan eri genreä, kun esittäjältä aiemmin kuulemani kappaleet. :) Monipuolisuutta näköjään löytyy, joka aina hyvä asia.
+2   +1 +2