Dark Waters

Burden A.D. | 15.07.2006 | Thrash Metal
3:43

Jatketaan promon kiertoa tummien vesien tahdissa.

9.23   3654 kuuntelua

Kappaleen sanat

Country of the thousands lakes.
cold and dark.
With five millions dreams.
Whisper in the mist.

Thousands of suicides,
millions of cries.
Despair, stifling.
In the arms of Lady Finland.

Hundreds of drowned.
Calm under calm.


Dark waters, deadly embrace.
East oceans, salty graves.
Our brothers, final peace.
Respects, from the north.

Welcome to dive,
in our dark waters.
Again and again.
Don't forget,
Our brothers.
They don't do it again.
Swim in our oceans,
And walk on the ice.
Just respect your life.
You can do it again.

Year after year.
Same old suffer.
Too many dark minds.
Under blue sky.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Holic 24.03.2008
Mystistä meininkiä heti alkuun. Oikein kunnon mätäntä lähteekin sitten mukavasti liikkeelle, vaikka onkin aivan perskutan rankkaa. Laulu on aika helkutin deathiä, mutta toimii kyllä hyvin. Monimutkaistahan tämä tuppaa olemaan tällaiselle tavalliselle maan matoselle. Toi parin minuutin kohdalla oleva hässäkkä tuntuu toimivan vallan mainiosti. Riffit kiertelee aika melodisiksikin loppupuolella. Onkos tässä nyt sitten kaksi biisiä yhdessä? No ei vainiskaan hienosti on yhdistelty elementit toisiinsa. Tämä se vaan yksinkertaisesti toimii. Otetaanpas vielä kertakiellon päälle. Intro johdattelee hiukan gregoriaanisen munkkikuoron luokse, vaikka päätyykin helvetin syövereihin. Intro riffin taukoilu on kerrassaan piristävää. Puolentoista minuutin kohdalla kappale alkaa mielestäni parantumaan päin, vaikka meneekin hieman kevyempään suuntaan. Kekseliäs rakenne kappaleella, mikä on erittäin hyvä asia. Ei sitä 1.2.1.2.3.2. rakennetta aina jaksa luukuttaa. Good Job. Nine points.
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 06.12.2007
Tämä biisi on kyllä tosi tiukka ja iskevä. Lyhyt ja ytimekäs. Yhtä paljon asennetta kuin muissakin biiseissä. Miksauksessa vähän samoja vikoja kuin tuossa Promotor -biisissä, mutta niihin en nyt enempää keskity.

Variaatiot toimivat tässä biisissä hyvin ja pari hyvää koukkuakin kappaleessa olikin. Teknistä soittoa ja loistavaan dynamiikan hyödyntämistä.
0   +1 +2
 
9
--ande-- 19.06.2007
tää biisi moshaa kun mun mummo :D:D hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
Taakka 22.08.2006
Tiukka biisi, vaikea sanoa muuta. Ei ressiä vaan rässiä!
0   +1 +2
 
9
vihtakostaja 04.08.2006
Muriseeko se sinne mikkiin vai yrjöö :) Välisti kuulosti siltä että laatta ois tullu. Eihän siin mitää vikaa, katu-uskottavaa ainaki. Rautasen kuulonen kitaravetoo edelleen. Soundit kitaroissa on tosi rouheet.
0   +1 +2
 
10
vjr1970 21.07.2006
No perkele, toinenkin kymppi napsahtaa :)
0   +1 +2
 
HW 20.07.2006
Ensimmäisen kuuntelun jälkeen ei kyennyt sanomaan muuta kuin "herranjumala, te ootte niin hyviä" mutta kai te tahdotte jotain muutakin kuulla.

Kitarointi oli siinä määrin koukullista että hämmästytti ihan oikeasti. Särö oli säädetty täydelliseksi ja ihmetytti ihan tosissaan että jonkun sormet voivat liikkua noin nopsaan. Ja vielä oikea-aikaisesti. Olen otettu.

Rumpalointi oli erinomaisen taitavaa sekä teknisesti että kompillisesti. (onko se sana?) Toisellakaan kuuntelulla ei saanut itseään käsittämään kuinka kannujen takana pysytään selvillä siitä missä ollaan menossa ja mitä seuraavaksi tapahtuu.

Vokalisointi oli varsin suoraviivaista ja aggressiivista. Kuten kuuluukin. Mutta henkilökohtaisesti olisin ollut tyytyväisempi jos seassa olisi ollut muutama ihan pikkuruinen melodisempikin elementti.

Kokonaisuudessaan tämä oli oikeasti tositosi hieno. Tuli mieleen Pantera mikä on aina hyvä asia.
0   +1 +2
 
9
Mc Dragon 20.07.2006
Mahtavan veto...yhtä tiukkaa settiä kuin #piip#.... jeah... lisää tällaista... soundit kohillaan....
0   +1 +2
 
10
Sorcerer 15.07.2006
Erittäin tiukka veto. Jyrää kaiken mennessään, sekä soundit että soitto toimivat aivan tajuttoman hyvin. Biisissä on myös, ilkeänkö sanoa, pientä melodista koukkua havaittavissa. Hienoa!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta