Alchemist

2:36

Apprentice wandering inside an alchemist's laboratory. Sort of animation-film-like atmosphere. Disney and Miyazaki here I come. (Soundtrack)

8.46   13633 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
T-Sync 14.03.2007
Mukavaa kevyttä tunnelmaa. Biisi on soinut minulla jo muutaman kuukauden jatkuvasti muiden biisiesi joukossa, mutta vasta nyt jaksoin tulla kommentoimaan.

Tämä voisi hyvin soida monenkin elokuvan taustalla. Jotenkin tässä on tietyn fantasiamainen tunnelma. Paljon herättää ajatuksia, ja nyt en oikein saa niitä puettua sanoiksi. ehkä tulen kommentoimaan taas sitten, kun olen ajatukseni saanut työstettyä ajatukseni kokonaisiksi lauseiksi. tämä on kyllä erittäin toimivaa matskua, ja ihmettelen suuresti miksen jo fanita sinua.
0   +1 +2
 
Lokakuun maa 26.08.2006
Kun luin tagin "keskiaika" luulin kuulevani jotain räpellystä, mutta tämähän oli tavattoman hienoa. Hyvä balanssi. Unenomainen tunnelma.
0   +1 +2
 
10
Sinisyys 30.12.2005
Uih, ihana kappale :) Tästä tulee mieleen just Disneyn ja Miyazakin elokuvat. Voin hyvin kuvitella alkemistin oppipojan menossa tutkimaan salaa mestarin työkaluja ja omituisia porisevia pulloja. Lasit helähtelee ja auringonsäteet siivilöityvät ikkunoista huoneeseen. Ihmeitä ja utua!
0   +1 +2
 
9
whatsmynameagain 14.12.2005
tosi hauska melodia! tulee sillanen tosi joulunen fiilis, ihan kuin tonttujen lahjapajaan pääsisi kävelemän!Hyvät soitinvalinnat, pelkistettyä (ehkä jopa liian?) jouset toimivat. hyvät noi näppäilyt tossa välissä.
Lunta sataa, tinasotilaat marssii, kynttilät palaa ja kuusi on talon nurkassa.. Hienoa. sääli vaan, että biisi loppuu kuin seinään. onneksi winamp heittää sen nonstoppina uudestaan.
0   +1 +2
 
8
HeartlessLeper 13.12.2005
tuosta pianosysteemistä tuli mieleen tämä Mullan alla -sarjan tunnari :D jotenkin samankaltainen.
Biisi oli ehkä hieman tylsähkö, mutta onneksi sitä samaa ei sentään jatkunut kymmentä minuuttia, että jaksoi kuunnella loppuun asti :)
0   +1 +2
 
8
rauschenmaschine 25.11.2005
Itse sanoisin tästä ennemmin Studio Ghibli, kuin Disney :). Melodisuudeltaan ja äänimailmaltaan toimivaa tavaraa ja kohderyhmää ajatellen (animaatioelokuva ja sen katsojat) tämä voisi hyvinkin olla elokuvamusiikkia. Elokuvateatterissa jos istuisin kaipaisin kuitenkin hieman enemmän reverbiä ja jousia, mutta se on vain minun makuni mukaista. Hieno tämä kuitenkin on, kuten monet muutkin teoksesi. -R
0   +1 +2
 
7
Hebepebetus 10.11.2005
Hiukan on tylsähkö biisi, mutta pisteitä tulee siitä ettet ole venyttänt sitä... Se on hyvä asia...
0   +1 +2
 
8
spiritworld 22.10.2005
Ai kun piristää pimeää syksyiltaa tämmöinen iloinen pianopimputus, biisi kuulosti siltä kuin se "askeltaisi". Kuvaisin tätä näin: jokin pieni mönkijä tutkii uutta tuntematonta paikkaa. Ammattimaista tekoa.
0   +1 +2
 
digius 16.10.2005
Kiva pianoteema tässä on ja rytmi erikoinen, kivasti toteutettu jousilla alussa.
On tässäkin soundtrackiä riittävästi varmaan kun heti alkaa joku raina pyöriä päässä!
Patarummut tekee dramatiikkaa lopussa, ja elokuvan sankari jää pinteeseen, noh sehän selviää sitten sequel eli jatko-osassa...
0   +1 +2