Ero

Christoart Ltd | 07.11.2008 | Isolationism
3:27

Jeps.. Värkkäsin illan pimetessä tällaisen haikean kipaleen kun siltä tuntui. Lopun soolon jammasin laiskasti kun en keksinyt mitään kummoisia ideoita. Itse pidän tätä kuitenkin yhtenä parhaista sävellyksistäni, vaikka biisi meneekin suht perinteisin soinutukuluin ja muutama törttöily jäi väsymyksen ja kyllästymisen takia narulle. Kommentithan ne taas kerran kiinnostavat tekijää! T. Ripa

9.80   1359 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kaksi mieltä ja kuutamoilta
Syksy laski seppeleen
Jotain vielä muistetaan
Siitä laulun teen
Kuutamoilta
Aikamoista sietämistä
Joo joo joo

Sä oisit voinut kuunnella, rakkaani
kuunnella mua
Sun sydän lyö omaan tahtiinsa
et muista koskaan jaksa kiinnostua
Kuuletko mua
nyt kun erotaan?

Kaksi mieltä ja kuutamoilta
Talvi peitti tantereen
Elämästä vuodatimme rautakyyneleen
Aika jo loppuu
Aikamoista miettimistä miksi
ristin tietä käyn

Sä oisit voinut kuunnella, rakkaani
kuunnella mua
Sun sydän lyö minun ranteisiini naulaa
Kurjuuden puolesta sain uhrautua
Jos tähän jään
en voi rakkaudesta laulaa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
BullHill mja 11.11.2008
Hieno sävellys ja hyvä teksti herkällä tatsilla esitettynä. Mainio sovitus jossa haikean kaunista tunnelmaa riittää alusta loppuun.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 11.11.2008
Tässä oli jotain minkä koin aika häiritseväksi. Ehkä, yhdistettynä kaikkeen mitä oon sulta kuunnellut, se että tulee tunne pakonomaisesta tarrautumisesta tummaan melankoliaan, lyriikastakin voimakkaasti pursuaa tämä. En siis tarkoita että niissä tuntemuksissa ois itsessään mitään pahaa, mutta. Äh. Se semmonen perisuomalainen juttu, tiedät ehkä mitä tarkoitan, siitä pidetään musta ihan liikaa kiinni, ja ihmiset sen vuoksi vellovat vuosi vuodelta pahassa olossa.

Menipä analyyttiseksi. No joo. Hieno biisi kuitenkin, sävellys toimi. Saundit olivat vähän riipivät jotenkin, korkealta erityisesti.
0   +1 +2
 
digius 10.11.2008
Todentuntuiselta tilitykseltä vaikuttaa..mennäänkö jo liiankin intiimisti..?
Noh, toisaalta suomalainen on hyvä näissä mollivirsissä, ne ikäänkuin jatkavat siitä mihin sanat loppuvat..tai ei siis tietenkään kaikki "suomalaiset", mutta ainakin Sä, ja kourallinen muita lauluntekijöitä :).
Loppusoolo oli lähes täydellisen kaunista maalailua!
0   +1 +2
 
10
Rauta-ajasta ja kenties meemeistä nousseita tuntemuksia, niin rankan ja karun kauniita. Jotain kollektiivista jännitettä löydän tästä biisistä, tähän on helppo sulautua ja kokea omakseen tunnelman ja aitouden.

Mielestäni erittäin puhdasta tuotosta, suruisaa lämpöä, kylmää kaihoa, herkän herkkää kerrontaa. Sanoitus on vallan nappiinsa osunut. Esitys on todella upea, musiikki tukee kertomusta, kertomus itkee musiikissa, sulautumista yhteen ja erilleen, raudanlujalla otteella.
0   +1 +2
 
9
Myrkkykääpiö 08.11.2008
Ripa! Epämuusikko kommentoi taas. Mun korvissa tempo oli liian nopee, et uskaltanut tehdä balladia (taas). Tajusin muuten vasta taannoin (tollo kun oon), että Roku kertoo susta ja Elinasta jotenkin, tai sitten (taas kerran) oon väärässä. Muuten Ero on hieno biisi kuten Ripalla aina. Tippa nousi linssiin, anywäys. Ripa pidä ittestäs hyvää huolta!
0   +1 +2
 
johnnymichael 17.11.2008
Loistavasti toteutettu melankolinen fiilis.
Alkuun ei meinannut laulu oikein napata, mut hetken kuunneltua, alkoi sekin miellyttämään.
Sulla on hieno tatsi tuon akustisen kanssa, että oikein meinaa kateeksi käydä!
Mut erittäin hieno ja tunnelmallinen veto!
0   +1 +2
 
10
musicman85 10.11.2008
Tämähän nosti karvat pystyyn, huh.. Hienoa näppäilyä ja tulkitsevaa laulantaa. Loppusooloilusta pidän kovasti myös! Mieluusti olis kuunnellu vielä pidempäänkin kyllä. Hyvä veisu!
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 10.11.2008
Miehen herkkää tilitystä...erittäin hieno kappale...
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta