Unity (Original PLUR Mix)

Cordis | 03.09.2006 | Melodic Trance
10:00

normaali perjantai-ilta baarissa. poika istuu tiskillä, hörppii tuoppeja toisensa jälkeen tyhjäksi ja katselee haikeasti täynnä olevalle tanssilattialle. viimeisen tuopin jälkeen hän menee tyhjään nurkkapöytään istumaan. hetken päästä joku istahtaa viereen, luo lämpimän katseen poikaan ja ottaa tämän kädestä kiinni. hän ei ole uskoa silmiään.

http://koti.mbnet.fi/c...

9.76   5740 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Juhgu 18.07.2008
Morjens. Kivasti räjähtää tuossa 2:47 kohdalla :D

Seuraavaksi hieman negatiivista kritiikkiä:

(negatiivinen kritiikki päättyy)
0   +1 +2
 
T-Sync 18.08.2007
Paha antaa näiden biisien pohjalta hirveästi mitään rakentavaa palautetta, ja kehujakin on näköjään jo sadellut ihan kiitettävästi. Soundit kuulostaa todella puhtailta, ja tunnelmassa on mukavasti varianssia. välillä mennään tosi lujaa ja sitten herkistellään. Filtterit aukenee ja sulkeutuu.

tässä biisissä, kuten oikeestaan näissä kaikissa, toimii silleen ihan kaikki. selvästi on tiedetty mitä on tehty. Ihan siistiä kuunnella. toivottavasti näitä saa ilmaisina vielä pitkään, on the other hand, kyl tämmösii biisejä ostas mielellää kaupastakin, jos joka biisi on näin varmaa laatua.
+2   +1 +2
 
10
Martian Law 03.01.2007
Soundit ja sävellys miellyttää korvaa. Vain hienoisesti ärsyttävät nuo pakolliset tasannevaiheet (keskellä ja ymmärrettävästi outrossa). Melodista trancea voi tehdä esim. vaikka juuri näin.
0   +1 +2
 
10
texmex 03.11.2006
Joo-o. Pääs vähän yllättämään, miten hyvää soundia oot reasonilla saanut (yleensä, ei vaan tästä biisistä). Myös noiden deviceiden määrä oli aika päätä huimaava...

Tykkään tosi paljon tosta melodiasta, vaikka yleensä oon semmoisen haikeamman trancen ystävä.

Tuotantoarvoista ei tartte kauheasti sanoa mitään, hyvältä kuulostaa.
0   +1 +2
 
9
dj demon 04.10.2006
tykkäsin melodiosta, ei hullumpaa.
0   +1 +2
 
Jan C 20.09.2006
Biisin kuvaus voisi myös mennä näin: Normaali keskiviikkoilta hotellissa. Poika istuu siellä yksin huoneessaan, olutta hörppien. Näpräilee läppäriä ja surffailee mikserin sivuilla. Löytää fanituslistaltaan uuden Cordiksen biisin. Lumoutuneena fiilistelee kylmän tölkin kanssa kepeää, raikasta biittiä kiehtovine melodisine ultratunteilukiksuiluineen. Unelmoi.. ei ole uskoa korviaan. Musaa tulvii, tulvii.. olut kuohahtaa suussa. (Perustuu tositapahtumiin.)
+1   +1 +2
 
10
naf 16.09.2006
Hieno biisi. Rummut vähän puuroutuu kun tulee tavaraa ja haikoissa vois olla enemmän korkeampia taajuksiakin mutta matalempia on hyvin. Bassoo vois olla vähemmänki mut sorrun kyllä iteki laittamaan liikaa :) Jos sitä puottais nii selkeytyis varmaan vielä ääni. Oon kateellinen noista supersawweista. Ei oo liian imelä ja hyvät pitkät melodiat. Rakenne etenee sulavasti ja hyvin vaikka tykkään vähän intensiivisemmästä meiningistä. Pianossa ois voinu olla enemmän reverbiä ja enemmän stereokuvaa ääniin. 10 pistettä!
+1   +1 +2
 
9
Fleeticer 16.09.2006
Nyt on mukavasti rumpuosasto hallussa, basarissa on iskuvoimaa ja muutenkin groovi toimii. Soundien puolesta ei mitään uutta tarjoilla tuolla rumpupuolella, mutta vanhassa vara parempi. Alkuosuuden tunnelma tuntuisi olevan varsin hyvin kunnossa ja menoakin riittää. Sitten laskeutumiset taukokohtaan jne. hyvin toimii. Mukavasti naputtaa tuo sahaleadi tuossa taukokohdassa ja onpa mukaan saatu myös klassisen musiikin sointuja.

Kertosäkeeseen olisi toivonut vielä hiukan lisää draivia, mutta kyllähän tämä on näinkin hienon täyteläistä. Pianoakin kuullaan siellä täällä ja ihan hyvin istuu mukaan. Ihan "Solace" - biisin tasolle ei kuitenkaan päästä, kun siinä saatiin taukokohdasta jo kylmiä väreitäkin. Kyllä täytyy antaa kunnoitusta noista läskeistä padisoundeista, vaikka niistä ihan hienoinen karkeus paistaakin, mutta se ei haittaa ollenkaan.

Rakenteessa nyt ei ole mitään moittimista, eikä tällä tasolla sellaista tilannetta tulekaan. Pari massiivista efektiä olisi tietty voinut lisätä tehostukseksi. Kokonaisuutena taas hienoa jälkeä, vaikka melodialinja ei olekaan ihan iskevintä laatua mun makuun, jotenkin tuo linja sen padisoundin kanssa tuppaa lyömään yli imelyysmittarissa, mutta hemmetin hienoa jälkeä joka tapauksessa. Kyllä näistä biiseistä varmasti joku lafka innostuu jos joskus lähettelet, keep it up!
+2   +1 +2
 
10
Flava 12.09.2006
Huumaava meno ekoista tahdeista lähtien. Tästä ei mene fiilistely- leijailukiksu paremmaksi. Melodioihin on selvästi käytetty aikaa ja rakkautta, ja hollandaisekastikesupersahat kuulostavat upeilta, vaikka ne ovatkin kärsineet inflaatiosta jo vuosikausia:) parasta biisissä on ehkä kuitenkin aukoton junnaava rytmiryhmä, joka pelaa kuin punakoneen ykkösketju aikoinaan! arvosana: upee
+1   +1 +2
 
10
Korjaamo 04.09.2006
Aika psykemäinen alku täs noiden bassolinjojen osalta :) ! helevetin kova träkki! Hiton hienosti miksattu! Täysin puhdasta saundia ainakin mun korvaan. Hienot nostot, biisi etenee hyvin, eikä jää junnaamaan liikaa samalle loopille.

Hienoo työtä :)! EHkä parasta mitä oon ikinä sulta kuullu!
-Kultakurkku
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2