vol - 6

CPL | 24.10.2006 | Beat
3:25
0.00   215 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

tee-koo 26.10.2006
loistava tämäkin :)
0   +1 +2
 
Gotton Noo 26.10.2006
No nii... avaa pelii.

Aika seesteinen ja lungi atmosphere näin alusta alkaen. Hyvä, hyvä.
Soittimet mukavan monipuolisia. Luovat tunnelmaa ja sopivat toisiinsa hyvin. Tehoa saisi olla ehkä hitusen enemmän äänessä, mutta tämähän onkin lungi kappale, ei ehkä tarttekaan.

Soinnut, nuotit (kutsutaan miksi halutaan) ovat melko pitkiä ja yksioikoisia vetoja, ei huonojakaan, mutta jotain särmää voisi olla enemmän. Kenties jokin toinen pad/atmosphere mainen kerros kikkaloitsemaan johonkin väliin (voi tietysti sotkea kokonaisuuden).

Nuo iskut, ja kellot ja jotenkin neotokio meininkiset elementit on hiton hyvän kuulosia instrumentteja pohjiltaan. Kenties voisivat tulla paremminkin esiin.

Rummut ovat lauhkeat, kuten odottaa saattaakin tälläisestä. Sopivat hyvin. Kuviotkin kunnossa. Ehkä joku kikka jossain piristäisi hieman. Mutta hiphop on mitä on.

Basso päästelee ihan sopivasti avittavia ääniä taustalla. Kenties pontta bassoon tässäkin lisää. Toimii se ehkä näinkin, vaikea sanoa. Jotenkin omaperäisempi, omituisempi voisi olla tuon basson ääni.

Tässä kipaleessa on jo mukavan paljon täydempi fiilis. Aika hyvä aika hyvä. Rytmi ei oikuttele. On letkeä. Äänimaailma yhtenäinen (ainakin mun korvaan nyt).

Jokin melodia, rytmikuvio, ääni ym. voisi olla signatureemassa tätä. Muuten jää aika pliisuksi, sellaiseksi jonka moni voisi kenties tehdä jos samat roipppeet eteen iskettäisiin ja osaamista oisi. Parhaan ja huomattavan, mielenkiintoisen ja hyvän ja ärsyttävän ja muuten vaan vammaisen ja nautittavan tekee juuri ne signaturet, eli elementit joita ei muualta löydä, elementit, jotka jäävät erikoisesti mieleen, saavat ehkä jotain aikaiseksi kuuntelevassa henkilössä. Joten, lisää jokin melodian kipale (itse soitettu), itsekoostettu ääni, omia vokaaleita (hyminää hyrinää, viheltelyä) jotain joka erottuu ja erottaa.

Hieman varmanpäälle tempasulta kuullostaa. Ei ole riskejä otettu, ei ole omintakeisuutta (sori jos iskee pahaan kohtaan)(tämä on mun subjektiobjektikanaalinäkökulmani asiaan). Ei ole siinä määrin, että iskis että AHAAA A.

Muuten melko mukava kasa. Jotain uupuu, mutta jotain on jo.

Ei arvosanaa, kuten ei yleensäkään.

Keep it gongin'. Takemoreriskejäandkokeilekaikkea.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat