nature story

D Fast | 30.03.2007 | Downtempo
3:50

Maistiainen Get Caught -levyltä. äänessä Free Soul.

9.57   5080 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
sake85 11.08.2008
Kaunis ja upea ääni solistilla. Hänen tulkinta luo kuulijalle keveän, hieman surumielisen kaipuun. Biisi, mikä kestää kuuntelua.
0   +1 +2
 
Pastori 01.06.2007
Todella hieno biisi kaikin puolin ja OFS:n laulu on suorastaan hunajaa. Onnistunut kokonaisuus jonka jaksaa kuunnella uudelleen ja uudelleen. Hatunnoston arvoinen suoritus!
+2   +1 +2
 
10
zood 31.05.2007
Kunnon poppifiilistely :) Alussa oli vähän sellasta lastenohjelmamaista tunnelmaa. Biisi on sinällään aika yksinkertainen, mutta aivan jumalattoman hieno, tai ehkä juuri siksi aika jumalattoman hieno. Pientä biittikikkailua, mutta silläkin pohjalla pidetään aika hillitty linja. Bassolinja kuullostaa hienolta, vähän läskibasson kuuloinen. Se mikä olisi kruunannut tämän biisin olisi ollut oikea läskibasso, nyt tuo bassosoundi ihan varmasti mietitystikin on lyhyt ja ytimekäs, mutta semmonen rento jazztyylinen läskibassogroove olis niin sopinut tähän. Siltikin ei aina auta kitistä mitä tähän olis voinut olla, aivan mahtava biisi silti. Todellinen helmi mikseri.netissä
+2   +1 +2
 
10
Patrick Park 17.05.2007
Todella raikas, kesäinen ja hiukan melankolinen melodia. Rentouttava lay down-biisi, spaddu huules riippumatossa keinuen vois kuunnella mainiosti tätä ;D Hyvä biitti, ammattimainen toteutus ja miksaus on hyvä, eikä biisiä ole pilattu pituudella. En nyt tässä vaiheessa keksi juurikaan mitään epäkohtia, kympin suoritus.
+1   +1 +2
 
10
kuoppa 26.04.2007
tätä biisiä ois mukava kuunnella samalla ku polkee "pähkinänsärkijällä" kouluu ja tippuu tangolle. Se ei kuiteskaa haittais ku on loistava biisi soimassa lapuissa...
0   +1 +2
 
DjLime 12.04.2007
Samaa biittiä olet käyttänyt jossain aikaisemmassa tuotoksessa ja se hiukan vie fiilistä pois. Laulut on jotenkin minun korvaani miksattu liian kuiviksi ja ne paistaa liikaa muutenkin vähän turhan paljon irti muusta biisistä muualla paitsi kertsissä. Tuo pianolooppi alkaa hyvin nopeasti ärsyttämään ja kun se pyörii lähes koko biisin ajan taustalla, se ei jotenkin jaksa napata. Kokonaisuus ei nappaa tällä kertaa minuun. Paljon parempiakin tuotoksia olet tehnyt.
0   +1 +2
 
10
Jadyley 05.04.2007
Aivan loistava biisi! Kaikki toimii. Nautittavat taustat ja laulu! upee, uppos muhun!
0   +1 +2
 
10
Flip 05.04.2007
Tulin tääs ylistämään tätä biisiä :D Tää on äänimaailmallisesti aivan pirun hieno. Ja mun mielestä tähän sopii kyllä nämä vokaalit aivan helvetin loistavasti enkä kuule mitään huonoo. Mikään ei pistä korvaa. Siis vittu toi mikä lie balalaikan ja kitaran sekoituspimputus on niin saatanan hieno et melkee olettaa että tässä joku räppää kohta. mut siis lovea <3
+2   +1 +2
 
d fast 05.04.2007
mankeli -> ihme että vasta nyt tuli ensimmäinen moinen kommentti, ja lisää on varmasti odotettavissa. :) jos on tottunut niihin vanhoihin instrumentaaleihin versioihin, niin varmasti tekee kipiää tottua näihin uudempiin. taiteilijan ratkaisuja ja nyt biisit kuulostavat juuri siltä miltä olisin niiden halunnutkin kuulostavan.
0   +1 +2
 
7
Mankeli 05.04.2007
Nyt kyllä pakko sanoa että ollaan menty hakoteille muuten hyvästä linjasta. Biisi on "ihan kiva", mutta laulu ei vaan toimi. Syynä saattaa olla tietysti osittain sekin, että vanha What's your horoscope todaynä tunnettu versio soi elävästi mielessä, mutta siitä huolimatta tuntuu että laulu on ympätty väkisin mukaan.
Laulu on sinäänsä ihan ok ja laulaja tuntuu osaavan asiansa, mutta tausta toimii paljon paremmin instrumentaalina. Laulajan pitäisikin olla jotain todella ekstraordinaarista että saisi lisättyä jotain JÄRKEVÄÄ tähän keitokseen. Lisähuomautuksena voidaan todeta että esimerkiksi myös "that's very good" -scratchin poisto surettaa.
Mahtava biisihän tämä on muuten (vielä ~miljoonan kuuntelukerran jälkeenkin), tai siis olisi jos biisin kuulisi turhanpäiväisen laulun alta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat