Dancing With The Flames

Darcasis | 18.09.2007 | Dark Metal
5:33

Demolta "Dancing With The Flames" 2007,
milked and masturbated by Ville Putkinen.

8.74   4745 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

nolous^^ 06.01.2010
Hyvä setti! Jatkakaa jätkät samaan malliin!!
0   +1 +2
 
10
Ketjukuula 15.07.2008
tuosta edellisestä olen kyllä täysin eri mieltä koska tähän todellakin sopii puhtaat laulut eikä tämän ansiosta jää yhtään tylsäksi. antaa todella hyvää vaihtelua biisiin. aivan loistavaa.
0   +1 +2
 
9
lavascale 01.04.2008
kuulostaa ihan mukavalle menolle alusta asti ... tuo jonkinlainen kitarallinen melodisuus on loistava juttu ja kokonaisuuskin pelaa ... hjuuuva
0   +1 +2
 
8
whatsmynameagain 27.01.2008
Orkesterin laulusolisti tuli eilen Juva Hotellilla kauppaamaan demoa, ja kun ei rahaa ollut, niin tulin katsastamaan toiminnan tänne mikserin puolelle.

Ensinnäkin täytyy kompata Ale Kuoppalaa, orkeseterin nimi on kyllä loistava.
Biisikin on genressään kaiketi aivan kelpo, itse en black metallin suurkuluttajiin kuulu. Hienoja suvantokohtia ja laulajan äänenvaihtelua on kuitenkin havaittavissa. Ei tässä mitään, hyvä meininki!
0   +1 +2
 
Ale Kuoppala 15.12.2007
Ensinnäkin mielestäni hieno kappaleen nimi. Bändi tarjoilee lähinnä black metalliksi luokiteltavaa tunnelmointia. Esikuvat tulevat vahvasti Norjan suunnalta eli Emperorin ja kumppaneiden viitoittamaa tietä kuljetaan. Polulta ei kuitenkaan onneksi astuta sen kaiken primitiivisimmän musta metallin puolelle, vaan mukana sopassa on hieman "rauhallisempiakin" aineksia tasoittamassa musiikillista maalailua.

Kappaleen alussa kitarat sahaavat tarkasti ja basisti on kehittänyt hyvältä kuulostavat linjat näiden taakse. Lauluosastoa kuullaan kolmenlaista eli löytyy perinteistä korkeaa black metal kärinää, matalampaa death metal murinaa ja sitten ihan puhdasta laulua. Kaikki nämä toimivat ihan kohtuullisesti, mutta tarvittavaa tunnelmaa niistä ei oikein irtoa. Syntikat ovat taustalla, mutta ne sitten tekevätkin hienoja asioita, eli keyboard taiteilija tarjoilee välillä melko mielipuolisiakin melodiakulkujaan, jotka tuovat mieleen King Diamondin levyt 15 vuoden takaa ja se on aina hyvä asia se. Syntikat saisivat olla hieman enemmän pinnalla, jotta niiden vaikutus musiikkiin syvyyttä tuovana instrumenttina olisi suurempi.

Hyvä ja kehityskelpoinen orkesteri tämä DARCASIS. Hieman terävämpiä ja omaperäisempiä sävellyksiä vaan jatkossa. Tällaisessa musiikissa koko bändin yhteen soittaminen on elintärkeää, joten unettomia talviöitä vaan treenikämpällä niin homma etenee!
0   +1 +2
 
9
Tumpa 27.04.2008
Asiallisen synkkää kamaa ja kyllä muhun kolahtaa, vaikkei black- ja dark metal nyt yleensä ihan niin mun juttu olekaan. Biisistä löytyy runsaasti melodioita, se on monipuolinen ja rankka, mitä muuta voi ihminen kaivata? Välillä nousee synkistelystä hieman kevyempiin tunnelmiin ja sehän toimii hyvin, koska se antaa biisille luonnetta. Laulaja osaa asiansa, kitarariffit toimii, koskettimet toimii ja rummutkin mukavasti jytisee siellä taustalla.
0   +1 +2
 
9
Cerefi 18.11.2007
Hahaa. Onpa onpa... Äijät kyllä kieltämättä osaa tehdä juuri sitä mitä lupaavat. Kyllähän se Dimmu aika kova jätkä on, sen sanon heti. Itse biisi on kyllä sieltä persoonallisimmasta päästä, enkä tarkoita sitä mitenkään pahalla. Dark metal -örinää ja monimutkaisia kitarakuvioita sekoitettuna kevyempiin ja rauhallisempiin melodioihin ja kerrassaan upeaan rauhallisempaan ääneen ja kaksoisvokalisointeihin ei voi olla huono kaava. Meni mun mikseriin ja vauhdilla, ja demon ostoakin täytyy harkita. Kerrassaan hienoa pojat, jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
gottlose 23.09.2007
Biisi kokonaisuutena on mahtaa. Laulu on tosissaan monipuolisempaa ja sopii hyvin. Kitara ja riffit on niinku aina, eli hyviä. Hyvin Räjähtää!!
0   +1 +2
 
5
Rockdecay 02.02.2009
Alkuun biisi oli lupaava, örinät ovat hiema liian särmättömät ja pilaavat tunnelmaa...koskettimet saisivat olla pinnemmassa. Biisi eteni mukavan leppoisasti eteenpäin mutta sitten tuli järkytyksen paikka ja kuulin puhdasta laulua, huonon englannin möngeryksellä ja tukkoisella äänellä. Tämä kohta kokonaan pois niin olisi saanut enemmän pisteitä mutta pilasi niin paljon että itse musiikista 5.
0   +1 +2
 
8
J.Partanen 19.09.2007
Ihan hyvän kuuloista mäiskettä. Monipuolinen laulanta saa ison plussan. Synkät kitarat ja riffit on myös loistavat. Syntikat taas eivät ihan "toimi" joka paikassa, välillä ne tuntuvat liian väkisin tehdyiltä. Mutta taas esim. "kertsissä" toimivat todella hyvin. Napsakka 8 pamahtaa ja lisää vaan tälläistä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat