Mare Nostrum

Denatured | 07.08.2004 | Ballad
4:03

Otso Kortekankaan (san.) ja Teemu Veijolan säveltämä ja bändin yhdessä sovittama kappale, joka kertoo merestä ja sen eri aspekteista. Uuden demon kakkosraitana se äänitettiin 03 joulukuussa Espoon Viherlaaksossa.

9.00   740 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DimensionZ 14.11.2004
Tästä biisistä pidin sävellyksenä enemmän. Kivaa, iloista, huoletonta menoa. Mutta jälleen kerran soundit ongelmana. Rummuissa aivan samat viat, laulu oli taas liian pinnassa vailla kunnon kaikua. Kitaraan olis kaivattu lisää kaikua, ja enemmän keskitaajuksia. Trumpetti oli kiva, mutta aika samanlainen kuin edellisessä biisissä, joka vähän puuduttaa. Yksinään voima puuttuu torvesta, eli kun noita nostoja tehtäisiin päällekkäin monta ja parilla erilaisella torvella, niin alkaisi tulla vähän enemmän munaa. Mutta joo, jatketaan tästä.
0   +1 +2
 
Effekt 26.08.2004
Ihan hauska biisi. Laulajalla on hetket jolloin hänestä nautin, ja hetken jolloin vähän ärsyttää, mielipide asioita... Trumpetisti kuullostaa jännittävän liikaa, ja soitto on väkinäistä ja tuheron kuuloista. Muuten soitanto on oivaa ja soundit kunnossa.
0   +1 +2