drilbass - dreaming (demo)

DrillBass | 03.10.2004 | --
5:09

miksausta vailla ja nais ääni puuttuu :P

8.00   1116 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
The Piippo 22.09.2005
vähä väljähtäny biisi ei mikään huippu kappaleesi
0   +1 +2
 
Stocco 13.12.2004
Jos olisin yhtä ilkeä ihminen kuin bze minulle sanoisin hänelle: "Kuole pois". Mutta, koska olen aikuinen ja ymmärrän, että on erilaisia mielipiteitä voin helposti sulattaa bzen mielipiteen tästä. Eihän tässä tosiaankaan mitään kummallista ole, mutta pitääkö kaikkien uusien biisien esitellä aina jotain uutta? Mielestäni tämä kulkee hyvin ja on hieno esimerkki osaamisestasi. Drillbassessa on aina enemmän groovea, potkua, kuin trancessa yleensä. Hyvää biisissä on monipuolisuus. Erilaisia elementtejä löytyy. Ja lopetus on kaunis.
0   +1 +2
 
5
bze 03.11.2004
"Ihan hauskaa" mutta kuulostaa siltä että jokainen biisissä oleva elementti on kuollut idealliseen inflaatioon n. 10 vuotta sitten. Tällainen pimputtelutrance oli muutaman vuoden ajan hyvää ja tuntuu jotenkin niin absurdilta että tähän genreen palataan aina uudelleen ja uudelleen ja vieläpä suurimmilta osin samoin eväin mitä miljoona kertaa aikaisemminkin.

Ei biisinä ei herätä mielenkiintoa saatika oikein tuntemuksiakaan. Melodiakulut lähestulkoon ennalta-arvattavan mollivoittoista hehkuttelua, rakenne ei tarjoa koukkua saatika sitten elementit. Pianossa hauska kuvio mutta sekin latistuu kun sen ympärille on kasattu niin järjetön pino puhkikuluneita kliseitä.

Kaippa tästä "asian harrastaja" voisi jollain tasolla jopa pitää mutta väittäisin että trancen puolella tarvittaisiin todella kipeästi uutta ja innovatiivista verta kun tuntuu siltä että jokainen vastaan tuleva esimerkki aiheesta on jotakuinkin tätä samaa ideoiden kierrätystä.
0   +1 +2
 
10
teilband 07.10.2004
Ei mitään valittamista.. Perkeleen Darude :DD Tyyli on näköjään vähän keventyny, ettei oo enää niinkään hoocee mutta eihän se edellytä ettei vois olla saatanan hyvää :))
0   +1 +2
 
8
mr. J 04.10.2004
jees... hyvä biisi. joo miksaus on kyllä aika heikkoja kuten itsekkin sanoit.. melodiat ovat hyvät varsinkin pianosta tykkäsin erittäin paljon. biitti hakkaa ihan hyvin taustalla mutta hautsuaj oisi ehkä saanut olla hiekan lisää tai sitten niistä ei vaan lähtenyt tarpeeksi ääntä.. aika nopea tempo biisissä joka kyllä sopii tähän hetkeen ihan kivasti... :) saundit ovat hyvät niinkuin hyvissä melodioissa pitääkin olla.. kyllä nais vokaalit oli ihan hyvä tähän jos saisit ne sopimaan ollainlailla muuhun biisiiin mielestäni niitä ei tarvitsisi mutta voithan sä kokeilla... :)
0   +1 +2