Big Truck's Headlights

Dumpster | 04.06.2006 | Blues Rock
4:20

Tarinan päähenkilö päätyy traagiseen ratkaisuun tien päällä. =/
Perustunee tositapahtumiin..

9.00   791 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sugar little love, sent here from above
You know I need you so, that I just can't let go
'Cause you mean ev'rything to me
Besides is where I want to be..... or die

I was a toy you threw away, you had your fun, now no more play
When so called "love" begins to freeze, every spoken word's a tease
Too much too soon, it's just a phrase
I raise my hands to hide my face.....and cry

There is just one thing you should know, I'll bring it up before I go
I wish you all the best and more, you'll meet someone who you adore
I'll pass sleep's dark and silent gate
Far better choice than live in hate.....is to die

Now I can see them comin' bright, approachin' big truck's headlights
Oh Lord have mercy, save that driver-guy, he might be headin' home to (his) wife
Me, I am in a cul-de-sac
Where there is no way turnin' back....to life..only die...and cry

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

theplan 08.06.2006
Artistin tästä tosiaankin tunnistaa välittömästi, mikä on tietenkin tavallaan hyvä asia, mutta toisaalta tää ei tarjoa kovin paljon yllätyksiä. Soundit on kylläkin hyvät, samoin kuin miksaus. Groovessa ois voinut olla hiukan parantamisen varaa, myös rumpujen monotonisuus alkoi hiukan kiusata.

Tekis mieli sanoa myös, että tässä ei ole myöskään ihan vastaavanlaista tunnelatausta kuin Velin parhaissa biiseissä. Laulussa on kyllä mainiota tulkintaa. Myös falsetti taittuu kivasti.

Asiallista ja laadukasta kamaahan tää joka tapauksessa on. Hienoa kitarointia. Lopun rytinä oli jo melkoisen korni veto, mutta onnistui kyllä yllättämään! :)
0   +1 +2
 
8
Stoned Ghoul 08.06.2006
Meikään puree noi komppikitarat kyllä hyvin. Sanat on aika dramaattiset mutta niin on ilmeisesti äijän kohtalokin... Sooloissa tosi jees soundi ja hyvää tyylikästä maalailua. Voisiko sanoa että tässä on hyvää tunnelmaa autoilu biisiksi yöllä, vaikka lyyrikat onkin fataalit asiaa koskien :)
0   +1 +2
 
9
Scion 06.06.2006
Rokkaa hyvin, tyylikästä kitarointia hyvin kulkevalla rumpu basso taustalla, koskettimet maalailee hyvin ja laulukin lähtee lopussa revittelemään oikein kunnolla. Toimii kuin vastaantulevan rekan vessa.
0   +1 +2
 
10
dbgirl 05.06.2006
Että menit sitten poistaan ja pistään uudestaan. Mitäköhän minä kommentoin silloin? No kommentoidaan uudestaan ja kuunnellaankin, oonpahan päivän "viisaampi".

Niin, edelleenkin riimittelysi on keikkumassa reunalla, mutta se kiikkuu enemmän maalle eikä tyhjän päälle. Siis pikkusen omaperäsyyttä ettei aivan lekkeriksi vedetä. Tämä tuntui nyt intensiivisemmältä ja koskettavammalta. Ja nyt kun tiedän mikä cul-de-sac on (umpikuja teille muille tiedoksi) niin avautuminen tapahtui nopeammin. Mutta on tässä edelleenkin viehätystä. Laulu on hieman ohutta, mutta kokemus tuo varmuutta ja äänensävyä lisää aivan varmasti. Ei muuta kuin laulukeikoille! Sanat olivat synkät, mutta eivät tavattoman omaperäiset. Silti koskettavat ja kohtalokkaat. Sydämen päälle käy. Nyt erotin kitaran paremmin, siinä oli mukava kylmä soundi, sopii tähän rankkaan aiheeseen.
0   +1 +2
 
9
jarpat 04.06.2006
Vanhaa kunnon "tasalaatu"-Veliä. Vähän synkkä on meininkiki vaikka luulisi äijin olevan iloinen saatuaan uuden studionsa pystyyn... Soundit kuullostaa tietsaripurkeista samalta ku ennenkin, lievästi tukkoselta. Pitäs kuunnella muualla. Bassosoundi murakka, rumpuja olisin vähän tiputtanu. Persoonallinen lopetus varmasti tulee jakamaan mielipiteitä. Mitään hirveitä kicksejä en tästä nyt saanut, mutta mä oon ennekin syttynyt hitaasti... 8,7946
0   +1 +2