Hanging tree

Elektroborgå | 05.08.2013 | Electro
4:39
6.86   461 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
BVR 24.10.2013
Ihan mukiinmenevää ääntä, ei mitään mullistavaa, mutta ei myöskään mitään mitäänsanomatonta diipadaapaa. Vähän sellainen puolivillainen tunnelma tästä jäi kuitenkin käteen, justiinsa että ei hirveesti ole vaivattu päätä sillä että mitäs siihen biisiin nyt survotaan, kunhan tehdään. Mutta mukavia ääniä kuitenkin oli mukana.
0   +1 +2
 
8
Jamsteri 23.10.2013
Onpas aika siisti äänimaailma. Silleen siistillä tavalla zombiekrapulainen. Alusta tuli muuten mieleen ekan pokemon red/bluen se joku hautausmaapaikka.

Kohdassa 1:33 tunnelma lässähti kyllä totaalisesti tuon pädisaundin takia. Ja aika lailla myös melodioiden. Sama homma käy aina kun tuo saundi alkaa kummitella. Muuten tämä biisi on oikeasti hieno, mutta tuo ääni pilaa minusta tätä kovasti. Lopetus voisi olla ehkä myös vähän lopullisemman kuuloinen. Minusta kuulostaa siltä, että tämä jää kesken.

Muuten 9, mutta minusta tuo saundi on niin rasittava, että se vähentää tältä ainakin yhden pojon. 8 siis.
0   +1 +2
 
8
Kostiainen 12.10.2013
Mielenkiintoinen kappale. Ilman tota 01.28 alkavaa synaa menisi vaikka hip-hop -biittinä. Jää kyllä tämmösenään vähän tylsäksi. Pituutta liikaa ja/tai jotain puuttuu vielä. Mutta ehdottomasti hyvä idea.
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 12.10.2013
Tässä kappaleessa on paljon elementtejä, mistä pidän. Yleisfiilis on mukavan rento ja kuitenkin eteenpäin pyrkivä. Basso ja leadisoundit ovat myös mieleeni. Lisäksi pidän siitä, ettei soundimaailmaa ole buukattu ihan täyteen tavaraa. Jos kohta voisi kappalleessa olla hivenen enemmän dynaamista vaihtelua. Nyt ainoana vaihteluna tuntuu olevan leadisoundin kasvattelu. Hyvä sentään, että edes sitä. Rumpusoundit myös ovat vähän ehkä turhan kalseat muuten rikkaaseen kappaleeseen.

Läheltä piti, etten antanut ysiä kappaleen fiiliksestä, mutta pituus ja liika monotinisuus tipautti tunnelmani lopussa.
0   +1 +2
 
6
Tomi Kalevi 11.10.2013
Piristävän perkussiivinen ja miellyttäväsointinen kipale. Sävellyksenä kuitenkin perin hajanainen: hyvin vähän on tarttumapintaa, eikä toistokaan tunnu auttavan.
0   +1 +2
 
5
R-iQ 08.10.2013
FL Studion sytrus syna on loistava syna. Suosittelen tutustumaan kaikkiin niihin nuppeihin mitä se sisältää. Siitä saa niin paljon parempia saundeja aikaiseksi jos jaksaaa nähdä vähän vaivaa, eikä vaan randomilla arvo presettejä. Ja rumpukanavassa on selvästi reeverb 2 ja eka presetti. Niin helppo käyttönen plugari että ei mene kahta miinuuttia oivalltaa miten rummuista saa muhkeat ja hyvän kuuloiset. Rohkeasti vain koitat että mitä saundille käy kun sitä jännän näköistä tuubia liikuttelee hiirellä. Ja dry ja wet voimakkuus on helppo oppia myös nopeasti. Sävellys nyt ei kyllä myöskään tehnyt vaikutusta.

Juosten kustu, ei jatkoon.
0   +1 +2