Teräsmies

2:27

Biisi kertoo siitä kun eräänä päivänä istuimme pihalla ja siihen tuli Clark Kentin näköinen mies laskemaan leikkiä...

Latin Acid meininkiä

9.50   1175 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
Dj Darkki 26.02.2006
Sanoitus ihan mahottoman loistavaa ja tässäkin hyvät laulut. Känniinhän tässä tulee jos pitempään kuuntelee. Ihan ehdotonta iskelmää. Sanat sopii sen verran hyvin muutamaan ihmiseen että täyden kympin annan tälle kipaleelle. Keep up the good work.
0   +1 +2
 
8
Stocco 15.11.2005
WHAT THE FUCK!!!!!!!!

O_o

*Kasaa itsensä*

Ekan kerran kuulin tämän siten että laitoin randomilla soimaan mikseribiisejä koneeltani ja kummastelin että mitä ihmettä sieltä nyt löytyi. Tämä on niin eri planeetalta, eri galaksista, eri ulottuvuudesta! kuin mikään muu mikserissä, mutta Teräsmies onkin jostain muualta kotoisin. Tämän tatsi ja fiilis ja meininki on ihan omaa luokkaansa. Ihastuin välitömästi kun tämän pari viikkoa sitten kuulin. varsinkin nuo kiljahdukset ovat ihan eliittiä. Tää on ihan pakko säästää ja soittaa kaikis bileis mitä muistan. Viimeks en muistanu ku olin niin kännis. Harmittaa kyl sikana, sillä oon melko varma, et tää olis saanu kaikille hyvät fiilikset aikaan. Siis sen jälkeen kun leuat olisi nostettu lattialta.

En tajua. Tää on yhtäaikaa saatanan härö ja ärsyttävä paska, mutta sitten tässä on jotain niin söpöä. Kuin parkuva vauva, joka rassaa huudollaan hermoja, mutta on läheltä katsottuna vaan niin ylisöpö tapaus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta