Happy Boom Boom

Filthy Jack Jacket | 06.03.2004 | House
4:02

Iloista tanssi musiikkia :)
Tyyliä emme tiedä, yritimme keksiä jotain uudenlaista (yhdistää hoppia jumputukseen tjs). Jos joku keksii tälle genren niin kertokoot meille. Electro Grip ei ollut vielä tässä kappaleessa mukana. Olisimme todella kiitollisia kaikesta palautteesta. :)

9.40   1557 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
siiki 16.04.2005
Noniin...Tämähän onkin jo erittäin hyvää House matskua ja varsinkin nuo alun spiikit olivat loistavan kuuloiset ja sopivat tähän biisiin kuin nenä päähän. Biisi alkaa muutenkin kivalla rummuttelulla.
Soundimaailma tuntuu ainakin olevan ihan hyvin kunnossa eli ei siinä ainakaan mitään.
Melodiatkin ovat hyvän kuuloiset mutta ainakin minun mielestä nuo spiikit ovat biisissä kaikkein parasta antia. Siitä ei pääse mihinkään.
Rummutkin kyllä potkivat kivasti ja basari on erittäin voimakas jne...
Eli rummuista pidin myöskin.
Bassolinjakin on ihan mukiinmenevä vaikakkin hieman peruskamaa.
Rakenne on todella mukava ja biisissä tunnelma on loistava. Erittäin hyvää kamaa siis.
Miksauskin on hyvin onnistunut eli siitäkään ei tarvitse valittaa.
Eli siis loppujen lopuksikin todella hyvä biisi.
KEEP IT ON! :)
0   +1 +2
 
9
.Trauma 20.05.2004
Tätä biisiä on kuunneltu tasaisin väliajoin, on se vaan niin hyvä. Vokaalilinjat ovat hilpeitä, eivätkä ollenkaan tylsiä. Melodialinjatkin ovat mukavan hilpeitä, bassotyöskentelyäkin on pakko ihailla. Aikaisemminkin taidettiin mainita tuosta basarin särkemisestä, paikkansa pitää, särki se on. Pehmeämpi ja 30% hiljaisemmalla oleva basari olisi varmasti toiminut huomattavasti paremmin. Voisi toimia muuten jollain pienimuotoisella junkkakompillakin varsin hyvin.. tai sitten ei. No masteroinnista ei muuta valittamista kuin tuo basari, nyt särkee ja vähän kamat peittyy välillä. Ehkä vähän ideatkin rupeavat loppumaan kappaleen edetessä, eli vähän tylsistyy. Leikitään että tuota särkevää basaria ei ole olemassa, 9p. :)
0   +1 +2
 
9
protoman 17.04.2004
Hyvä biisi, kappale alkoi tosi rennosti...jotkut äänet kuuluvat hieman epäselvästi, mutta ei niin paljoa että se jäisi häiritsemään liikaa. Vokaali samplet iskevät hyvin mukaan ja ovat tämän biisin juttu...biisi on taudokkaasti tehty ja voisin kuvitella kuulevani sen vielä muuallakin kuin mikserissä, pienen loppu hiemisen jälkeen...jatkakaa samaan malliin! :) voisit käydä kuuntelemassa ja kommentoimassa Rai Kawier - Chilling Proto taustoja...kiitos!
0   +1 +2
 
10
Flip 01.04.2004
helmi :P
0   +1 +2
 
10
larryb 13.03.2004
Hyva biisi. Basso aika mukavasti.
0   +1 +2
 
aluminiumblade 10.03.2004
Toi kyl rätisee aika sikana! :D puuh, noh katellaan jos ton sais viel tässä kuussa uutena versiona tänne
0   +1 +2
 
aluminiumblade 07.03.2004
Joo näin jälkeenpäin noi pikku mogat huomattiin :D mut tota ne ollaan muuttelemassa ja electro grip palaa halusta tehä tähän jotain melodista :) joten uusi versio on siis tulossa! Ja vielä mainittakoon että tähän projektiin olemme juuri yrittäneet saada jotain ihan uutta aikaa, eikä sitä big/breakbeatia mitä yleensä n. suun. ollaan tehty :)

Eli siis kyseessä on ihan tanssimusiikkia! (poppia? :D)
0   +1 +2
 
DjLime 06.03.2004
Minultakin löytyy tuo alun hauska looppi. Ajattelin jossain vaiheessa siitä tehdä biitin. Basari on liian kovalla ja särisee. Bassolinjasta en saa mitään selvää. Tempoa on turhan vähän ja kokonaisuus on sekava. Nuo vokaali kikkailut on kivoja, mutta muuten en voi sanoa kuin, että pysykää siinä breakbeat/bigbeatin teossa :) Odotin kahdelta taiturilta parempaa jälkeä. Suomalaisilla sanoilla tästä voisi tulla huono raptori kopio tai vastaava kunhan tuota basarin särinää saataisiin pienemmäksi. Vai liekö sitten kökkö sample kyseessä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta