Turn to dust

4:35

Kappale on 2006 loppuvuodesta ilmestyneen "turn to dust" -sinkkumme 2.kappale. Kommenttia ja kritiikkiä otetaan ilomielin vastaan. Katsokaa myös samaan aikaan lisätty kappale "Stone" aivan tuossa alapuolella. Kommentoinnista olemme todella kiitollisia!

9.53   6855 kuuntelua

Kappaleen sanat

TURN TO DUST

I am the start of this fire.
I create this burning heat.
I devour your innocence.
You have no chance for forgiveness.

You watch your words behind that smashed face.
I am that legion that kicked you down.
I say when your ready to turn to dust.
I will really break you if I must.

...And when I die I know that you die with me and it gives me satisfaction.
I keep tou consious, I let you breathe visions of better tomorrow.
I let you suffocate for me.
I see how you burn in hell with me.

Try to fight out of my chokehold.
I'm tearing you in to pieces.
No use to fight back, I'm winning anyway.
I'm in your head, I control your fears now.

...And when I die I know that you die with me and it gives me satisfaction.
I keep tou consious, I let you breathe visions of better tomorrow.
I let you suffocate for me.
I see how you burn in hell with me.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Asamael 25.01.2018
Onhan tässä meininkiä. Laulussa kuullaan aika monenlaista tyyliä, joista örinä ehkä pelittää parhaiten. Harvoin tätä sanon mutta olisin kaivannut biisiin enemmän kikkailua, nyt oli hivenen liian suoraviivainen paahto.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 12.09.2015
aika tiukkaa matskua. kelpo kappale kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
klawie 09.07.2014
Perinteisen kuuloista metallia. Äänenlaatu hieman heikko, mutta biisi vaikuttaa ihan ok:lta.
0   +1 +2
 
9
Fillari 26.01.2010
Rempseää menoa metalligenressä, kuvin tykittää ja laulusoundeissa mielenkiintoa herättämässä useita erilaisia soundeja. Kiitettävää ja hyvin tydyttävää vetoa omassa genressään.
0   +1 +2
 
Dexteri 20.08.2009
Jummijammi. No nyt on se päivä, kun kommenttiringissä on Metalli päivä. No ei haittaa... tästä kyllä huomaa, että kundit ovat tekijä miehiä.
0   +1 +2
 
9
Caedere 18.01.2008
Tästä mie tykkään. Mukavaa menoa alusta loppuun, ja varsinkin vokaalit kiinnostavat. Hyvin on pojilla pakka kasassa, tosin kokemusta näyttääkin löytyvän. Rummut ovat myös mieleen. Toivottavasti saatte samanlaista vielä jatkossakin.
0   +1 +2
 
Vycarian 16.10.2007
Täytyy allekirjoittaa aiemmat kommentit sikäli, että taitoa ei kuulosta puuttuvan. Eniten tuossa kiinnittivät huomiota laulu (& örinä, jos joku haluaa ne erillään ajatella) ja kitarat, jotka molemmat pitää erityisesti mainita.

Ihailtavan laaja ääniala hallinta enemmän kuin yhdestä tyylistä laulajalla. Nuo puhtaat osuudet pysyttelivät ehkä hieman yksipuolisina, mutta tyyliin sopiva karkea sävy niissäkin oli. Matalimmat kohdat on muristu harvinaisen hyvin, artikulaatikokin säilyi varsin selvänä. Voimakkaat ja raskaat riffit vaikuttavat kitaristeilta luonnistuvan, eikä voimantunnetta ole muutenkaan säästelty. Ehkä tosin jäin odottamaan jotain muunlaisiakin tunnelmia. Esim. koskettimista on vaikea sanoa mitään, sillä ne pysyivät valitettavan menestyksekkäästi taustalla.

Ei tämä mikään ehdoton suosikkityylilajini ole, joten olenpa antamatta väärää kuvaa yhtyeen osaamisesta ja jätän arvosanan sikseen.
0   +1 +2
 
9
Duality 16.10.2007
Rouheita ja meneviä riffejä. Vaikutteiden sillisalaatista päällimmäisenä tuntuisi nousevan Lamb of God, SikTh sekä Scar Symmetry omilla tavoillaan. Sävellys etenee poppikaavan mukaisesti, eikä periaatteessa tarjoa mitään yllätyksetöntä - tosin ei sitä aina tarvitse peräänkuuluttaakaan, jos homma toimii luontevasti. Nimenomaan luonnollisen kuuloinen performanssi kaikin puolin. Vielä kun riffit ja melodiat kuulostavat näin tuhdilta ja hyvin sovitetuilta niin kyllähän tästä yhdeksikkö heltiää.
0   +1 +2
 
10
Mickis 08.09.2007
Voi vittu ku on kova. Kokonaisuus toimii todella hyvin. Kitarointi miellyttää, samoin laulajan työskentely rautasta.
0   +1 +2
 
Ale Kuoppala 03.08.2007
Kappaleen alku tuo mieleen CARCASSIN, tuon lääkärimetallin lippulaivan ja nimenomaan yhtymäkohta on vahva tarttuva riffittely ja murea vire. Perus death metalia orkka vääntää ja perusriffeillä mennään, laulun vaihdellessa tyylisuunnalle ominaisesta syvästä murinasta korkeaan huutamiseen ja siitä IN FLAMES -tyyliseen "puhtaaseen" lauluun. Myös kitarariffit vaihtelevat tyylikkäästi rujosta perusmättämisestä ilmavampiin ja melodisempiin riffeihin, joita tarjoillaan kertosäkeessä. Kitarasoolo on myös melko häpeämätön, kertoen sen soittajan olevan teknisesti taitava, mutta tyylitaju ei välttämättä ole asettunut aivan kohdilleen vielä. Kertosäkeestä on onnistuttu hyvin ja selkeästi hyödyntämään sointukäännöksiä kahden kitaran avulla ja stereokuvassa se tuo ilmavan ja harmonisen kuuloisen kokonaisuuden. Ennen kitarasooloa karahtaa pelikentälle syntikat järeällä hammond-soundilla, joka muuttuu heti pianopimputteluksi, jonka tarkoitus jää hieman hämärän peittoon, sillä jollain kitaroilla ja tuplabassareilla toteutetulla voimariffillä olisi saatu todennäköisesti järeämpää jälkeä aikaan.

En voi itselleni mitään, mutta jostain syystä laulun vaihtelusta ja kappaleen viimeisestä soinnusta kumpuaa mieleeni KING DIAMOND, olettaen että bändissä on vain yksi laulaja. Muita yhteyksiä tähän Dallasissa asuvaan tanskalaiseen dark metallin ruhtinaaseen ei ole ainakaan musiikillisessa mielessä, mutta laulutyylin muuntelu tuo kappaleeseen kaivattua vaihtelua ja onkin hyvä tehokeino. Kunhan sitä ei ruveta liioittelemaan.

Hyvä ja tyylikäs orkesteri, vaikkakin esikuvien kirjo tuntuu olevan varsin laaja. Tämä voisi johtaa siihen, että musiikki rimpuilee liikaa joka suuntaan, jolloin biisien pitäminen ehjinä kokonaisuuksina on hankalaa, mutta toistaiseksi tätä vaaraa ei ole.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3