Windowpane

Frozen Silence | 01.04.2007 | Instrumental
4:21
9.62   6155 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Bostonkakku 04.11.2007
Onpas hyviä biisejä! Hei ajattekin tässä kysästä, että kuulutko teostoon? Jos et kuulu teostoon,niin saisko sun biisejä esim ,windowpane,dream of a butterfly ja decision käyttää draama elokuvassa nimeltä Pilvilinnat? Pilvilinnat on meikän lopputyö ja se on parhaillaan leikkauspöydällä. Leffa kertoo Kiiasta ja Sakusta,jotka elävät suhteessa, jossa nainen alistaa miestä ja syylistää tätä siitä ettei pari ole saanut vielä lapsia. Leffan puolivälissä mukaan kuvioihin astelee salaperäinen Mari,josta tulee Sakun salarakas! Saku pättää jättää Kiian ja muuttaa lopullisesti Marin luokse. Leffan lopussa Kiia tulee raskaaksi, mutta Saku on poissa hänen elämästään.
0   +1 +2
 
10
RHP 15.04.2007
on kyllä hieno =)
0   +1 +2
 
9
kake1962 09.04.2007
Tosi herkkää ja kaunista!
0   +1 +2
 
9
vnmwrtcbn 03.04.2007
Reilut neljä minuutta istua kökötin ruutua katsoen musiikin lumossa. On se uskomatonta mitä pelkällä pianolla voi saada aikaan. Itse aina pidän biisien täyteläisyydestä ja jotenkin tämä tuntui hyvin täyteiläiseltä. Niin puhdas ja raikas saundi. Hienoja melodiota ja monipuoliusuutta sopivasti. Ainoa pieni miinus on lopusta, jotenkin hassusti ne nuotit tuli ja erottui jotenkin kummasti muusta biisistä.
0   +1 +2
 
10
Valandir 03.04.2007
Alkaa kivasti tutunomaisella pianon pimputuksella. Soinnut ovat erittäin kauniita ja hyvää sävellystyötä on jälleen siis tehty. Tuossa 33 sekunnin kohdilla tulee sopivasti vähän matalampaa pianoa mukaan ja antaa biisille sellaisen kivan täyteläisemmän olemuksen. Tämä sopisi loistavasti johonkin surulliseen rakkauskertomuksen sisältävään draama elokuvaan, niin hyvältä tämä taas kuulostaa. Koko biisin ajan leikitellään pianon kanssa eri melodioiden siivittämänä, elikkä missään vaiheessa ei tule sellaista tylsyyden tunnetta. Kivasti olet noita melodioiden variaatioita tähän saanut mukaan. Sellaisia pieniä nostatuskohtiakin tästä löytyy ja hyvin olet saanut ne sovitettua muuten rauhalliseen kokonaisuuteen, elikkä vaikka biisi laskee ja nousee monta kertaa koko teoksen aikana, niin missään vaiheessa se ei ole sekava, vaan kaikki palaset loksahtavat jälleen kerran tässäkin palapelissä loistavassa tahdissa erinomaisesti. Tämä on sitä taattua Frozen Silence -laatua, eikä oikein enempää voi edes vaatia. Hienoa, erinomaista työtä jälleen kerran.
0   +1 +2
 
10
Jussi Huhtala 02.04.2007
Jälleen kerran mykistävä ja upea kokemus.
0   +1 +2
 
10
gerana 02.04.2007
Tuttua Michikawaa :) Ja kaunista taas. Olen niin kateellinen taidoillesi. Tästä löytyy nättejä melodioita ja kulku on selkeää ja yksinkertaista. Tulee mieleen jokin animesarja/elokuva :> Tästä tuli kyllä toinen suosikkikappaleeni Dream of a butterflyn lisäksi. Tunteikasta joka pakottaa uppoutumaan syvimpiin ajatuksiin.
0   +1 +2