Rising Star [2006]

2:52

"We put our faith into the rising star."

Hieman keskeneräinen tekele... jota voisin työstää palautteen ja kommenttien perusteella vähän lisää... ihan vaan kokeilumielellä... =)

9.20   1789 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Illusion Band 01.05.2006
ihan hyvää kamaa jatka vaan!
0   +1 +2
 
9
Ximonic 29.04.2006
Lupaavan kuuloistahan tämä on. Mutta, kun tämä on tällainen hiukan ''nopeahko'' kappale, niin lisäisin jotain ihan pientä koukkua ja yksityiskohtia joihinkin väleihin pitämään sellaista tiettyä vaihtelevuutta yllä. Saattaahan se olla mielipideasia. Mutta jotain tällaista laittaisin, kun muutenhan tämä pysyy melkolailla samassa teemassa, eikä karkaa minnekään (jota ei ole varmasti tavoiteltukaan tässä kipaleessa). Kappale on helppo sisäistää ja pysyy hyvin kasassa... Tuntuu, että kasvava teema antaa vauhtia jollekin suurenmoiselle. Eli voisi sanoa, että jäin odottamaan sitä kappaleen ''räjähtävää'' käynnistymistä sen loppusuoran jälkeen =P . Eli jos aiot pitää tämän eräänlaisena kasvatuksena ja seuraavan kappaleen jatkumaan, tästä sitten *niin kovaa ja niin korkealta* että tukka lähtee päästä :D

Mutta work on it ja vähän annoin mielipide-neuvoa tässä näin, ja toivottavasti siitä on apua ehkä? Näin, vaikka vasta lapsi olenkin. :)
0   +1 +2
 
10
DJ_Jusva 23.04.2006
juu meikäläinen menee hyvin vahvasti kahden edellisen kommentoijan linjoilla. Upea alku, mutta päätit sitte lopettaa vääntämisen just siitä mistä biisi vasta varsinaisesti alkaa.. mutta intro-osuus lupailee kyllä palijon tulevasta! Innolla odottelen valmista (ja varmaan lähemmäs kymmenminuuttista) biisiä :)
0   +1 +2
 
9
Quasitaattori 22.04.2006
Päätit sitten lopettaa siihen mistä se olis lähtenyt lentoon? Hyvä alku!
0   +1 +2