Foul Fellows

Groke's Clan | 28.09.2006 | Thrash Metal
3:50

Foul Play -demon avausralli. Menevää meininkiä koko biisi.

Kappaleen musiikkivideo: Dailymotion / YouTube.
Videon voi ladata täältä.

8.88   9249 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fuu 13.01.2010
Niin ja erityismainintana riffi joka tulee ennen kertsiä on ihan perkeleen kova!
0   +1 +2
 
8
Fuu 13.01.2010
Mielestäni biisinä teidän paras, tosin soitannollisesti on vähän rosoista. Tätä kun vertaa noihin uudempiin niin kyllä huomaa kehitystä tapahtuneen joka osa-alueella.
0   +1 +2
 
8
Azag 31.03.2008
Menometalli on aika hyvä ilmaisu tälle bändille. Biisi on hyvä ja siinä on kaikki muut meikäläisen korviin miellyttävää, paitsi laulussa vähän jokin tökkii, mutta se nyt niin paljoa loppujen lopuksi häiritse. Aika hyvin on riffejä kappaleeseen luotu ja kappale on muutenkin rakenteeltaan ja riffeiltään ihan mukavaa kuultavaa. Saunditkin on mulle ihan tarpeeks hyvät. Bassokin kuuluu mukavan selkeästi ja kaikki soittajat todellakin osaavat hommansa, joten mitäpäs muuta tähän enää tarvii? Lähellä täydellisyyttä, mutta pitäähän teille vähän jättää parantamisen varaa :P.
0   +1 +2
 
9
gargeblaster 10.06.2007
Alkaa ihan miehekkäästi, ei mikään hirmuraskas riffi (ja samaa linjaa menee oikeestaan koko laulu, ihan eheä kokonaisuus) toki se on ihan positiivista kun nykyään tunkee lähes joka paikasta hirveätä vihanpurkamismetallia. Tästä kuulee että ei ihan samalla asenteella olla matkassa kun valtaosa muista metalliskenen bändeistä.
Soitto kulkee hyvin, ainoa kohta jossa tulee aika ruma sauma biisiin on tossa kun alkaa tuo mätömpi kohta, kun rumpali hakkaa tahdin. Kun laulu lähtee, niin toi Sepultura-efekti (tietäiski oikeen nimen) kuulostaa melkosen metkalta. Tyylitajuista soittoa kuuluu jokaisen soittajan osalta.
Bassoon ei ehkä olis tarttenu kulkea noin paljon samaa juttua kitaran kanssa, en tiedä sitten kuinka vaikuttais bändin yleiseen soundiin, laittaisko tukevammaksi vai päinvastoin. Kitarasoolo on kanssa ihan jännä, ehkä vähän omaperäsempi ja vähempään suorittamiseen nojaava vois olla. Kuitenkin oikealla paikalla sekin.
Tätä on tehty oikealla fiiliksellä, suurin osa taiteellisista suursaavutuksista nurkkaan häpeämään ja meininkiä senkin edestä!
0   +1 +2
 
8
phrantic 29.05.2007
Hemmetin toimivaa, melko meheviä riffejä. Soitto kuulosti sujuvan joka jäseneltä. Laulua enemmän pinnalle.
0   +1 +2
 
9
Deadg 16.05.2007
olipa tosiaan menevää ja vihaista. rässin ydintä ei paremmin voisi oivaltaa. Taitoa löytyy joka jäsenteltä ja rumpali ainakin tykittää helvetin mallikkaasti!
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 07.05.2007
Oikein räyhäkkää meininkiä niin kuin olla pitääkin. Johtuneeko siitä etten hirveästi ole itse trashia kuunnellut, mutta tässä on jotensakin tuore ote. Riffit toisensa perään pitävät biisin liikkeessä. Aivan hienoista epätarkkuutta siellä täällä soitossa, mutta ei niin, että tunnelma latistuisi.
0   +1 +2
 
9
Kobu 04.05.2007
Live wire :D?
0   +1 +2
 
9
-Bleach 09.04.2007
laatu biisi,ei osaa sanoa oikein mitään huonoa tästä..jöyhänneskin on saanu äänen paremmaks ja semmosta:) jatkakaa samaan rataan!
0   +1 +2
 
Ale Kuoppala 03.03.2007
Bändi liikkuu vahvasti 80-luku henkisessä trash/speed-metal maastossa ja homma hoituukin hyvin. Tuolloin vallalla olivat aikalailla vahvat ja nopeat ja välillä hieman päättömätkin riffit ja Groke`s Clan onkin esikuvansa huolella kuunnellut. Ilmeisesti triona operoiva bändi voisi mennä läpi jonain 80-luvun puolivälin sahana tyyliin EXODUS, SUICIDAL TENDENCIES... Mutta on soitossa ripaus nykyhetkeäkin toki.

Kitarariffittely on tarkkaa ja sillointällöin soivat riitasoinnut tuovat mieleen Kanadalaisen ANNIHILATORIN 90-luvun alusta.

Rumpali osaa hommansa myöskin mallikkaasti eikä tunnu paljon huteja lyövän ja tällaisen musiikkiyylin valitseva orkesteri tarvitseekin äärimmäisen luotettavan rumpalin. Hieman paremmilla ja erottelevammilla soundeilla tästä saisi enemmän irti, mutta kitaran jo tarpeeksi kuiva soudi tyydyttää kyllä tämän tarpeen ja toisaalta kun vertaa tätä esikuviensa soundeihin parikymmentä vuotta sitten, on tämä yhtä juhlaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4