Vieraskirja

Nimi:

Viesti:

ripperi 06.10.2011

aika raakaa tavaraa!! infernosta bongasin ja ei ollut kyl arvostelija väärässä! näin brutaalia metallia en oo kyllä aikoihin kuullut!!!

свинная блевота 07.06.2011

Это быстрые почти все песни песни.Я бы чередовал иногда чуть медленней ритм и мелодичность и оставив быстрые песни и будет балланс я думаю.

Jeekki 31.05.2011

on kyllä tiukkaa mättöö! laulukin toimii loistavasti ja onhan tuo nyt ihan suht selkeetä, joten en ymmärrä kitinää. olen fani.

Sleepdevil 04.01.2011

Häh, Enontekiöltä? Hyvä pojat! Mutta jotain puuttuu, Ilkeästi voisi sanoa että Lordin jalanjäljissä, suuri yleisö ei tule ikinä ymmärtämään teitä. Kuuntelin tuolta youtubesta ton ritualin ja jotain tummuutta kaipaa lisää, kitarat soi kirkkaasti mutta soli

ScumBag 26.12.2010

ossa/yhdessätoista. "Laulusaundia" kritisoiville suosittelen että pitäytyvät YleX:n parissa ja pitävät päänsä kiinni kun puhutaan musiikista.

ScumBag 26.12.2010

Tyylikästä kaaosta ja väkivaltaista auditiivi-intruusiota. Eli kaikille jotka elävät äärirajoilla (siis asenteeltaan eikä "rajakylissä") ja joita ei pieni korvaverenvuoto hätkähdytä niin välittömästi luukuttamaan. Tehoaa parhaiten krapulassa ja napit kaak

Joonas 17.12.2010

No helvetti, kyllä tämä meikäläiseen kolahtaa! Erityisen paljon pidin Dogmatic Bestialityn introsta joka ehottomasti parhaimpia mitä olen kuullut! Kylmäksihän tämä ei jättänyt sitten ollenkaan! Ainoana miinuksena laulusaundi joka voisi olla selvempi :)