Se Nainen (MärkäPusuPoskelle ReMix)

Haava (ReMixit) | 08.02.2005 | Garage
2:38

Remix Neulan "Se Nainen"-kappaleesta.

www.mikseri.net/neulan

9.40   1386 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ape:" En vain ymmärrä, ei kai muusta ole kyse. Kyllähän tän tässä nyt kuunteli, muttei ehkä ihan riemukseen kuitenkaan" Mä en ymmärrä sua sen paremin kuin Apekaan mutta mä kunnioitan sua . Sun tekojesi takia. Ja mä pidän susta.
0   +1 +2
 
10
dj_mcxl 20.03.2005
Hahaa kunnia minulta teille jihaa.
0   +1 +2
 
8
docey 10.03.2005
Jahas se lienee ensimmäinen kerta kun Haavan tuotantoa tulee kommentoitua. Alkuperäistä kappaletta en ole kuullut joten jaan fiilikseni ajatellen tätä omana biisinään.

Särkeviä ääniä osasin oikeastaan alusta asti odottaa. Rummut kuulostaa varsin kivoilta parin ensimmäisen iskun ajan, mutta sitten tonne taustalle tulee joku ahdistava humina, joka jotenkin onnistuu minun mielestäni pilaamaan soundien selkeyttä. Percussiot olisin vetänyt enemmän pintaan, tai tehnyt niille yleensäkin jotain mikä olisi saanut ne enemmän pintaan, kun niistä niin kovasti pidin. Vokaalit ei kuulosta yhtään paskemmilta, mutta oudosti ne on miksattu vasemmalle. Akustisesta kitarasta pidän aina, mutta nyt se on mun makuun miksattu niin että siitäkin puuttuu se paras terävyys.

Täytyy sanoa Haava, että yllätyin ainakin itse että pidin tästä kappaleesta, mutta minun makuun tämä nykyinen miksaus ei palvele biisiä tarpeeksi. Voi tietenkin olla että tarkoitus oli tehdä siitä näin tunkkainen ja saada sillä tavalla oma tunnelmansa aikaiseksi, mutta mun mielestä tämän tunnelma ei olisi liikaa kärsinyt jos tämän miksaus olisi ollut ns. kuuntelijalle helpompi. Biisistä tykkäsin sekä rakenteeltaan että tunnelmaltaan, mutta äänimaailma ei ollut niin mun makuun - säröstä kyllä pidän mutta tämä oli, kuten sanottu, liian tunkkainen.
0   +1 +2
 
9
Almost famous 10.03.2005
No olihan räimettä. Paha sanoa sinällään tästä reimiksauksesta, kun en ole alkuperäistä kuullut. Vähän tästä tuli CMX:n oudoimmat vedot mieleen. (ja tuo on siis kehu) Eikä tämä muutoinkaan todellakaan huono ole. Itse asiassa aika hyvä. Tuohon laulu säröön olisin toivonut pientä muutosta selvempäänpäin. se oli jotenkin vähän liian terävä ja kihisevä (vai johtuiko sitten vaan näistä kuulokkeista) Oikeastaan muuta sanomista ei ole. Pitäisi varmaan käydä joskus ihan mielenkiinnosta kuuntelemassa alkuperäinenkin versio, jos se mikserissä on. Selvästi tästä huomasi, että homma on hallussa niin tässä remiksushommassa, kun alkuperäisessäkin. Ei tässä voi kun kiittää ja kumartaa...
0   +1 +2
 
bze 10.03.2005
Tanelimaisen vakaasti etenevä biisi joka ei kuitenkaan unohda viljellä mitä hämmästyttävimpiä temppuja eteenpäin mennessään. Soundit toimivat paremmin kuin hyvin, detaljia löytyy ja joka puolelta tuntuu tulevan mitä oudoimpia audio-objekteja ja artifakteja tutkittavaksi, kuitenkaan hajottamatta korvia tai aiheuttamatta suurta närää. Alkuperäistä en ole kuullut joten en lähde vertailemaan mutta jos ajattelee itsenäisenä biisinä niin tämä on hieman irtonainen. Mielestäni remixin tulisi aina toimia myös yksittäisenä biisinä, tästä puuttuu jokin tärkeä elementti joka loisi teeman tai ns. punaisen langan biisiin. Voimakkaasti eteenpäin vievä tunnelma ja rytmi voisi periaatteessa olla tämä elementti mutta se ei itsessään oikein riitä. Tällaisenä kuriositeettina oikein toimiva.
0   +1 +2
 
Ape 10.03.2005
En vain ymmärrä, ei kai muusta ole kyse. Kyllähän tän tässä nyt kuunteli, muttei ehkä ihan riemukseen kuitenkaan. :)
0   +1 +2
 
10
Haava goes rock and roll, taikka mitä te haluaisitte tämän nimeksi. ?
Olkaa hyvät ja pankaa merkille tuo haavan kuvan huulet ja vataavat tän biisin kuvassa.
Mä uskon sinuun.
0   +1 +2