Ferðalag í tómleika

Haust | 10.11.2005 | Dark Ambient
11:18

Tutkielmani Götterdämmerung ensimmäinen osa; matka tyhjyyteen.

Kiitoksia Austurkarl ja BVR laadunvalvonnasta, sekä Immigrace sanoista.

9.67   1214 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Rune 02.01.2007
Tästä kappaleesta tulee vahavasti minulle mieleen Burzum ja ihan huono mielleuhtymä se ei minulle ainakaan ole. Koskettimissa on kaunis ja eteerinen sointi ja melodia varioi itseään juuri oikeanlaisuilla vaihteluilla. Erittäin kaunis ja surumielinen kokonaisuus jonka vahvat puolet voimistuvat entisestään lautasten yms. tausta hälyn voimakeinoin jotka luovat sitä kaivattua äärettömän autiuden tuntua. Pidän erittäin paljon! Terveiset vaan "Sadisti-Matille"!!!!
0   +1 +2
 
9
JaDubb 15.11.2005
Pimpelipom-soundi pädillä höystettynä tuo mielikuvia agenttikeikasta keskieuroopan yössä. Tyylikästä, ehkä chillaavaakin menoa. Melkoisen kevyttä ja selkeämuotoista menoa pimeäksi ambientiksi. Äänimaailmakin saisi paikoin olla soundirikkaampi ja vaihtelevampi. Toisaalta, varsinkin nuo padiäänet ovat sielukkaita ja erittäin mukavia.

Miksauspolitiikka on hyvin hanskassa ja äänet ovat kivasti tasapainoisia. Erittäin hyvä kappale nimenomaan taustalle ja tunnelmamusiikiksi. Kestokin on oikeutettu, kun äänet ovat suhteellisen kepeitä ja leijailevia.
0   +1 +2
 
10
JM 15.11.2005
Maailman sivustakatsojan joulu.
Onhan se erikoinen tapahtuma, että jättää kaikki tapahtumat huomioimatta ja huomaa, ettei tapahdu mitään.
Kyllä tuo melodia miellyttää. Äänimaiseman suuruus välillä vähän häiritsee, tämä olisi voinut tapahtua pienessä kerrostalokaksiossa, mutta nyt tämä tapahtuukin jollain kallionkielekkeellä äärettömän näköistä taivasta vasten. Aika musta taivas, sanoisin. Loppuakohti tulee jotenkin nopea olo tästä, mikähän on.
Noin niinkuin ihan "normaalisti" arvioiden tämä on ihan helvetin hieno, kun en mitään keksi, mikä tässä pisteitä vähentäisi, on kai pakko antaa kymppi.
Kyllähän tätä haluaisi lisää kuulla, tämä 11min juuri virittää tunnelmaan.
0   +1 +2
 
Haava 10.11.2005
Perus kaunista. Hyvin yhdistetty noita taustoja ja pimpelipom melodiaa. Rahallinen kuin aalto yöllä.... Siis se aalto joka hitaasti mutta varmasti etenee atlantin yli. Peruskivaa. Vähän tule tuo melodia kulutettua puhki mikä itselläni ei toiminut.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta