Anything, Dear

Her Wickedness | 17.08.2006 | Experimental
4:01

Soitin itte kitarat. :|

8.07   2623 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sexy trashy easy sleezy
Give it to me honey honey

You can't make a wife out of a whore
Well shouldn't that prove you 1 thing

Push ups stay ups chin up close ups
Burn the film baby baby

Anything for my baby
Anything for my love

Can you tell if I'm tryin' to fake it
Can you tell if I'm tryin' to

Tasty nasty slutty bunny
Dress me up N' play with me

Anything for my baby
Anything for my love

Leather whips handcuffs N' chains
Me love you a long time

You can't make a wife out of a whore
Well shouldn't that prove you 1 thing

Sexy trashy easy sleezy
Give it to me honey honey

Can you tell if I'm tryin' to fake it
Can you tell if I'm tryin' to

Anything dear ask N' I'll give you
Anything dear anything

Anything for my baby
Anything for my love

Anything dear ask N' I'll give you
Anything dear anything

Anything for my baby
Anything for my love

That sorta hurt

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Begemot 15.11.2006
Kokeellisuus genrejä pukee teosta hyvin. Yleisti ottaen hienointa tässä biisissä on se, että tämä etäisesti muistuttaa sellaisia moderneja pop-kappaleita, joissa viekotellaan kuulijoita seksuaalisuudella. Mutta tässä tapauksessa viekottelu on vain harhautus, jolla kuulija kaapataan kierohkoon maailmankatsomukseen ja äänimaailmaan.

Kappaleessa oli suhteellisen monta osaa ja niiden vaihteluaste oli melko tiheä. Tästä johtuen biisi ei ollut kovinkaan ennalta arvattava, joka sopii kokeellisuus genreen hyvin. Kuunneltuani keskittyneesti kappaleen kolmesti, en pystynyt hahmottamaan selkeää ja toistuvaa rakennetta, mikä tekenee kappaleesta pitkäikäisen kuuntelun kannalta.

Olen huono arvioimaan englanninkielisiä sanoja, mutta tykkään, että biisissä on näkökulmakäännöksiä ja sellaisiksi tulkitsin kappaleen lopetussanat.

Teen väitteen ulkomuistista, mutta uskoisin että tässä on paremmat -tai ainenkin täyteläisemmät- saundit kuin aikaisemmissa biiseissä, joita olen kuullut.

Tykkään ehkä muutamasta laulustasi hieman enemmän, mutta tämä biisi on ollut kuitenkin mielenkiintoisin ja haastavin kuuntelukokemus.
0   +1 +2
 
10
LauriT 12.10.2006
Vaihteeksi hieman korkeampia vokaaleja sinulta näköjään - perinteinen matala mörinäkin on kuitenkin mukana. :) Bassot kurnuttavat varsin mallikkaasti luoden oman kieroutuneen tunnelmansa tähän teokseen.

Yleisvaikutelmaltaan biisin on oikein oivallisella tavalla kaoottinen. Rakenteesta ei pääse ihan ekalla kuuntelukerralla vielä kiinni. Jotenkin tässä on vain sellainen tunnelma, että erilaisia elementtejä on aivan hillitön määrä, vaikka biisi ei olekaan kovin pitkä. Tosiasiassahan tässä on oikeastaan vain pari erilaista osiota, joita vähän varioidaan, mutta ekalla kerralla syntyvä vaikutelma on sellainen, että ikään kuin tässä olisi jotain aivan älyttömän monimutkaista meininkiä. Tavallaan aika kieroa menettelyä kuuntelijaa kohtaan. :D

Mukana näyttäisi tällä kertaa olevan jotain, joka kuulostaa oikealta sähkökitaralta - lieneekö kyseessä kuitenkin perinteinen samplepohjainen kikkailu?

Yleisvaikutelmaltaan biisi on kuin seksin, huumeiden ja rockin hieltä haiseva pandemonium. Varsin tyylikästä siis.
0   +1 +2
 
8
Fitz 16.12.2008
On muuten hauskan ja mukavan erilaisen kuuloista! Muutaman muun kappaleen kuuntelin eri projekteista, ensin hieman vierastin ääntä, vähän tarvisit rohkeutta enemmän sen käyttöön, menee välillä vähän mutinaksi. Mutta parhaimmillaan ääni on kun vääntelet sitä lapsekkaasti ja hieman itseironisella otteella ehkäpä. Tykkään kyllä etenkin tuosta honey honey -pätkästä. Instrumentaalinen puoli on melko perus mutta toimivaa, Marilyn Manson sieltä taitaa vähän kuulua. Rumpuraidasta pidin tosi paljon.

Kyll!Ä
0   +1 +2
 
Juhgu 12.09.2006
Jännän psykoottista soundia, ja varsin omaperäistäkin, ainakin mikseri.netin tarjonnassa. Virkistävää vaihtelua kommenttiringin rokkitulvaan. Vokaaleita (tai itseasiassa tämän genren ideaa muutenkaan) en ymmärrä, mutta ainakin ne on hyvän kuuloisesti toteutettu. Kumisevaa bassorumpua voisi ehkä vähän hillitä ja laittaa sinne matalille taajuuksille jotain muutakin.
0   +1 +2
 
7
tilkka 10.09.2006
Pieni paussi HW:n kuuntelusta teki terää.. heh.. Nyt tämä kuulostaa taas mukavan erilaiselta. Mutta laulua kaipaisin enemmän pääosaan, kun laulutaitoa taitaa kuitenkin olla!! Joku pienoinen koukkukin vielä mukaan, niin tämä toimisi vallan mainiosti rokkimiehellekkin!!
0   +1 +2
 
MindMatters 09.09.2006
Hieman jankkaava biisi ja liian pitkä. Nuo karut efektit ovat kyllä hyvät. Genre ei ollut aivan mieleinen.
0   +1 +2
 
6
Carpenter 09.09.2006
Hmm... Aika mielenkiintoinen pläjäys. Loppua kohden rupesi hieman puuduttamaan vaihtelun puutteen vuoksi. Laulajasta en oikein pitänyt. Ei ole oikein minun musiikkiani.
0   +1 +2
 
TilTo 07.09.2006
Ehkä vähän liian experimentaalia omaan makuuni, ei oikein ollut rokkia eikä oikein mitään muutakaan.. eli siis sitä experimentaalia :D.. Parilla kuuntelukerralla saattaisi tämäkin aueta
0   +1 +2
 
7
dixi 06.09.2006
Aika jees, kiero meisinki. "Vokaaliosuudet" vetoavat jostain kumman syystä, hyvällä tavalla hämärää kamaa. Ihan kivat biititkin.
0   +1 +2
 
Eisenstang 04.09.2006
Jepu, ei meikäläisen makuista meininkiä, mutta kaikkea pitää olla, jatkakaa!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta