Satellite

Jamrod | 08.08.2007 | Indie
3:41
9.29   2464 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jonteroo 09.03.2008
Kokonaisuudessaan hieno kappale. Soitto toimii todella hyvin yhteen, ja soundit ovat loistavat. Mukavan "jytäköistä" rumpusoundeista plussaa. Tyylitaitoisesti vedetty ja sävelletty biisi. THOIMII!
0   +1 +2
 
10
Marcone 10.08.2007
Tää on sitä aidointa Jamrodia!!! Hieman oon ihmetelly miks ootte lähteny välillä peesaamaan isojen tunnettujen artistien saundia, kun omakin kuulostaa näin loistavalta!? Death Row ja jo hieman vanhempi kipale Last Occasion kuuluu samaan kastiin Satellite:n kanssa. Ehkä pitäis löytyä semmonen ns. kultainen keskitie ja jättää genrevaihtelu pienelle tauolle, vaikka eihän monipuolisuudessakaan mitään vikaa oo? Aina kun ollaan menty hieman punkpopin puolelle niin jotenkin rupee kuulostamaan vieraalta ja toisaalta hieman liiankin tutulta... Noh, hyvää menoahan nää kaikki on ollu ja jatkossa saadaan varmasti kuulla Jamrodia enemmän kun kahden biisin omakustanne promolta...you know what I mean?
0   +1 +2
 
9
janppa- 10.08.2007
Alusta ja säkeistöistä tykkään todella paljon. Tarpeeks kevyitä tai jotain semmoista.
Kertsistä tulee uutta potkua ja se herättää kuuntelemaan vielä enemmän.
Tässä laulusta en tykkää niin paljoo ku Prison of Mindissä. Vähän sovitus säkeistöissä tönkön kuulosta. Kertsissä parempaa.
Hyvin soitettu ja kuulostaa todella hyvältä. Vähän ehkä erilaista sovitusta säkeistöt ois kaivannu.
0   +1 +2
 
A.S.H 08.08.2007
Satelliitin oisin suonut pysyvän taivaalla vähemmälläkin kohkaamisella.
Mut kyse olikin vaan omista ennakkoluuloistani sillä tiedän teidän osaavan rakentaa melodioita. Etenkin laulujuttuja. Pelkkä "sputnik" piipitys ja tehokkaat laulut ois voinu olla raju sovitus teema. No jok tap. tavanomaisuuden kangistama esitys verrattuna 1. raitaan. Silti mikserin kermaa.
0   +1 +2