My Desire (Jarkko S Rocksphere Remix)

Jarkko S | 14.07.2007 | Progressive House
6:32

Xspective Sense - My Desire (Jarkko S Rocksphere Remix)

Vaihteeksi jotain uutta Mikseriin. En taaskaan mene genrestä takuuseen, tarkemmin tietävät voivat valaista asiaa. Biisi ei ole hirveän uskollinen alkuperäiselle, mutta olin tähän teemaan sen verran tyytyväinen, että en halunnut enää ruveta sitä muuttamaan. Äänimaiseman pitäisi olla suht hyvin kunnossa ja rokkaavaa menoa tottakai löytyy ;)

Alkuperäinen biisi:
http://www.mikseri.net...

-- unrelated info --
Demo on suht hyvällä mallilla, ja näillä näkymin siihen tulee 2 biisiä. Saa sitten nähdä, teenkö mahdollisesti tänne Mikseriin niitä muita biisejä valmiiksi. Labtracksille pukkaa kohta uutta biisiä, joten odotelkaa vielä tovi.

9.00   699 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
TheReal 15.07.2007
Soundiltaan ja tuotannollisesti hyvää matskua vaikka ei toi silleen nostata niin paljon vaikka koukuttaakin. Tempoa nostamalla ja enemmän lyövillä rummuilla olis saanu mukavemman. Miksaus ja masterointi hyvää ja nyt ei oo kuivaa niinku sulla yleensä on ollut tapana. Melodiakulku on ihan kiitettävä mut ei uppoo niin hyvin meikään. Musta täs on haettu liikaa omaa bisiä kuin remiksiä mutta sekin on makuasia. Hyvää kyllä sinäänsä mut odotin ehkä vähän parempaa =) 8 silti rokkaavasta menosta.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 15.10.2007
Pakko sanoa et nyt toimii kyllä melko mallikkaasti. Kokonaisuus hyvin kasassa. Minsan kohdalla lähtee hemmetin hyvä draivi päälle. Bassolinjassa on sitä jotain. Miksaus on ehkä sun parhaimpia jos multa kysytään. Sen verran pieniä juttuja tulee mieleen, että ei jaksa tällä kertaa avautua tän enempää. Tulipahan kuitattua tähänkin projektiin. Toimiva biisi ja tämmöstä vaan lisää. :)
0   +1 +2
 
10
T-Sync 01.10.2007
Tämä biisi potkaisi minuun muutama viikko takaperin melkoisen housekuumeen, joten pakko nyt käydä vähän ylistämässä. Hiton hyvä poljento läpi biisin, synat on raikkaita ja meininki kaikinpuolin katossa.
Onnistunutta taloa. kymppi lävähtää ja faniutuakin kai pitää. :)
Täytyy itsekin tätä genreä kokeilla.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta