Susanna

3:54

Tässä on pitkästä aikaa uutta matskua. Demobiisi, jonka tein ihan itse alusta loppuun... ja sen kyllä kuulee:)
Kommenttia saa tietenkin kiitos laittaa:)

Äänitys:
Cubase 5.1.
Alton 6 kanavainen pikkumikseri
Phillips karaokemikki
Soittimet:
Roland Pc 2000 midi kiipparit
Niemi Beam A Re Pop hand made guitar
äänikortin synasoundit
Masterointi:
Wavelab
Wavesin efektejä
Rummut: Fruity Loops

8.42   3157 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jaskak 08.08.2006
no mikäpä jottei! mukavan rauhallisen oloinen biisi. tykkäsinhän minä tuosta iliman muuta!
0   +1 +2
 
9
--mono-- 06.03.2005
Hienot leijuvat kitarasaundit, vaikkakin turhan pinnalla verrattuna esim. rumpuihin. Rumpukomppiin voisi vielä paneutua hieman enemmin. Hyvä laulusaundi. Faniudun
0   +1 +2
 
Enriq 21.11.2004
Kivan kuuloinen biisi, tunnelmä tässä biisissä syntyy lyriikoita, jotka ovat mielestäni parasta tässä kipaleessa. Tuosta tulee juuri sellainen olo kun joskus valvoo yöllä eikä millään saa unta ja alkaa miettimään kaikenlaisia asioita.
0   +1 +2
 
KB 17.09.2004
Hyvältähän tämä kuulostaa ja yksin oot koko biisin väsänny. Soundit on hyvin soviteltu yhteen ja mukavan kuulonen pakettihan tämä on. Sanotukset myös toimii erittäin hyvin!
0   +1 +2
 
8
Nettis 12.09.2004
lähti vähän hyppylähdöllä, mutta kivat fiilikset,.. mukavan kevyet rummut sopivasti taustalla. Melankolinen ja kiltti biisi, jossa kaiken lisäksi tunnelmaan sopiva sanoitus. Vähän ronskimmalla otteella ja räkäisellä kitarasoololla ryyditettynä tulisi todennäköisesti oikein oikein makoisa kappale.
0   +1 +2
 
Haava 04.09.2004
Samuli putrokos se siellä laulaa.. Heh heh... Ainakin sanoitus ja laulutyyli vastaavat aika hyvin... Kivaa peruspoppia... Sanoitus ei erityisesti nappannut ja samoin kävi itse biisin kanssa... Ei että kummassakaan olisi ollut mitään vikaa. Ne olivat ihan hyviä. Saunditkin olivat minusta ihan hyviä. Sydämmeni ei kuitenkaan jäänyt tähän yhtään kiinni. En osaa snaoa miksi. "Perus kamaa" - fiilis iski. Tosin se ei iske joskus biiseissä jotka ovat ihan yhtä "perus", kuin tämänkin... Miksi sitä en tiedä.. Fiilis kysymys pitkälti.
0   +1 +2
 
Commandant 03.09.2004
Luomisen tuskan vaivalloinen synnytys. Kaikkea pitää tehdä ja kokea.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 03.09.2004
Varsin mukavan kuuloista poppia. Jotenkin tämä on varsin harmitonta musiikkia. Jotenkin tästä tulee kyllä sellainen vaikutelma, että on vielä jonkin verran keskeneräinen. En osaa sanoa mistä se johtuu, mutta tämmöinen fiilis itselleni tuli.

Soundit sopivat toisiinsa varsin hyvin. Rummut ovat kivan pehmeät, kitarassa on hyvä soundi, urku sopii sinne sekaan todella hyvin, basso on, no, pehmeä. :) Soundillisesti tämä on täyteläinen.

Muut elementit ovat mukavan eläviä, mutta kitara on hieman yksitoikkoinen. Ei niin etteikö se olisi hyvä nytkin, mutta kun se on soitettu kokoajan samalla tavalla niin se hieman puuduttaa. Ainakin itse kaipasin välillä poistumista johonkin toiseen soittotyyliin. Ehkä kertosäkeen ajaksi tai vain vaikka soolon verran. Mutta jotain eloa siihen kaipasin lisää.

Miksaus on ihan kelpo, vaikkakin rummut tuntuvat olevan liiankin hiljaisella ja kitara varsin kovalla muihin soittimiin nähden.

Sanoitus kuulostaa ainakin omaan korvaani varsin hyvältä.

Tätä kun vielä kehittää niin tästä saa todella mainion pop kappaleen.
0   +1 +2
 
7
MastaC 03.09.2004
näitä biisejä on mun mielestä aika paljon... en mä nyt mitään pahaa sanottavaa tästä löydä, enkä liion hyvääkään... Pinon puolivälis niinku demo-setä aikoinaan sanoi....
0   +1 +2
 
Effekt 01.09.2004
FL rummut on aina vähän huono ratkaisu... Jaaha, Zen Cafea vissiin tullut kuunneltua? Soundipuolelta heikko, mutta tarkoitus ei vissiin ollutkaan tehdä ihan hifiä. Biisinä aika perus nyky suomikamaa, eikä ihan mun mieleen, mutta joku varmasti tykkää kovastikin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta