Smoke and Shadow

Kaiku | 16.07.2005 | Chill Out
4:40

Tummaa, hidasta chillout-meininkiä. Mielestäni varsin onnistunut tuotos.

8.00   650 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Stocco 15.11.2005
Yks söpö arkkitehtityttö vilkutti mulle tänään kahdesti, joten saat yhen extrapisteen :)

Jotenkin omituisen oloista. En oikein osaa sanoa miksi, mutta en pääse tähän sisään. Äänet vain kuulostavat sellaisilta etteivät ne sovi minulle. Ei näillä soundeilla voi tehdä kappaletta. Siltä minusta nyt jotenkin vaan tuntuu. Hienoahan tämä kuitenkin on. Ehkä erilaisilla soittimalla olisi parempi. Tai oliskohan se vaan tuo pirun kylmä melankolia joka tästä välittyy, jota kehoni haluaa oksentaa pois. Minähän olen überhassu (jeh uudestaan tuo saksalainen sana tässä laatikossa) reivaaja enkä voi sietää mitään näin kaunista ellen sitten harrasta... kalastusta rauhallisessa mäkissä. Mitä?! No siis siin laituril vaik sit. Tälläisiä aivoituksia tuli tällä kertaa mieleen. Söin makaronilaatikkoa. Ehkä sipuli sai minut herkäksi ja tämä oli jo liikaa.

Tupakointi on tyhmää. Mutta Shadows of rain on fiksua kantaa mukana syksyllä.
0   +1 +2
 
Haava 08.08.2005
Itseäni tämä tumman leijuva äänimaisena miellytti. Tyylikästä. Ehkä vähän liiankin. Tässä on oikeastaan aika hyvä esimerkki miten überkliinisiä sauneja käytetään hyvin. Tämä digitaalinen äänimaisema ikäänkuin petaa paikkansa, vaikka sen vuoksi äänimaisema jääkin vähän tylsäksi. Sävvellystyö kuitenkin oikeuttaa biisin elämän mainiosti. ELoisa ja orgaaninen sävellystyö, jolla yksinkertaisesta toistosta luodaan elävä kokonaisuus. Taitavaa.
0   +1 +2
 
JamesMercy 29.07.2005
Oikein tyylikkäät rummut, ainoastaan tuo yhden ainoan snaren käyttö rupesi vähän ärsyttämään. Pianot kuulostivat hyvältä, mutta soundi olisi voinut olla kirkkaampi ja volyymi isommalla. Mukavasti vähän ennen kolmea minuuttia lähtee uusi vaihe käyntiin, istuu hyvin kokonaisuuteen. Hyviä padeja taustoilla, luovat tehokkaasti tunnelmaa, samoin nuo lyhyet synajutut ovat toimivia. Hyvä ja eheä kokonaisuus, rakenne oli hyvin kasassa. Tyylikästä ja leppeää, synarevittelyt estivät muodostumista pelkäksi taustamusiikiksi. Pidin kyllä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta