Näe Minut

Kalevi T. Laite | 17.12.2002 | Dark Ambient
4:05
8.74   5256 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
AquaSonic 15.01.2006
Ambient on paraillaan silloin, kun siihen ei tarvitse kiinnittää huomiota, mutta se onnistuu tempaisemaan kuulijan johonkin mielentilaan kuljettaen tätä huomaamatta tilasta toiseen lopulta havahduttaen siihen, että tuli hiljaista (=biisi loppuu). Tämä on sitä kamaa. Teknisesti hiottua, sopivasti pinkitettyä ja särötettyä realiteettia jostakin mielen tuolta puolen.
0   +1 +2
 
9
siiki 22.03.2005
Biisissä on erittäin hyvä tunnelma ja muutenkin biisi on erittäin hyvän kuuloista ambienttia!
Biisin parasta antia oli mielestäni erittäin rikas soundimaailma josta saat kyllä plussaa. Melodia on myös hyvän kuuloinen!
Rummut kuulostavat myöskin melko hyviltä ja nuo spiikit tuolla taustalla sopivat todella hyvin!
Tosiaankin tuo on todella hyvin sanottu jotta "Tämä ei ole musiikkia.Tämä on matka tajuntaan.Sisälle päähän"
Tunnelma on sen verran hyvä että oikein pystyy kuvittelemaan joitain kauheita asioita tätä kuunnellessa. Biisin rakennekkin on melko selvä eikä ollenkaan sekava niin kuin joissakin Ambient biiseissä tuppaa käymään. Erilaisia efectejäkin tuolta biisisät löytyi ja mielestäni sekin oli erittäin hienoa.
Biisin miksaus on todella hyvin onnistunut eli siihen ei myöskään tarvitse enää panostaa.
Tosiaankin siis erittäin hyvä ja tunnelmallinen matka tajuntaan, näin Laihasta lainaten :)
Pakko antaa yhdeksän, ei huonompaa voi antaa millään ;)

Arvosana:9
0   +1 +2
 
8
Homunculus 04.02.2005
Niin, voisi tuon numeronkin laittaa.. 8, kun oli ehkä vähän turhan lyhyt. Tällainen vaatisi ehkä.. vähintään 15 minuuttia?
0   +1 +2
 
8
Homunculus 04.02.2005
Tuli mieleen Silent Hill sekä Ulver, joten hyvin on onnistunut tämä tekele. Tunnelmallinen.

Chorale on käsittämättömän köyhää tähän verrattuna. Oli nyt vaan pakko mainita tämä seikka, ihan.. no vaikka periaatteesta.
0   +1 +2
 
9
lepotus 12.10.2004
Nyt kuulen tän töissä hiljasella.
Pitäs kuulla kotona kovaa.
kuulostaa avaruudelliselta
pimeältä loputtomuudelta, jossa
tuikkii yksinäisiä tähtiä etäällä toisistaan.
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 30.06.2004
onpa kyllä hyvää matskua...:) en kyllä pahemmin kuuntele dark ambientia mutta mitä yleensä kuuntelen niin ne on todella laadukkaita kuten tämäkin;)...mikserin parasta ambientia:Dja ysi sen takia että olisi vielä inspiraatiota kehissä!!
0   +1 +2
 
Cerefi 18.06.2004
Näen sinut, kyllä. Ja lähden karkuun juuri siitä samasta syystä. Tämä dark ambient ei ole kyllä minusta ennen näin pelottavaa ollut, nyt se on. Johtunee osittain tuosta kuvasta tuossa ylävasemmalla. Tästä pelottavasta äänimaisemasta erottuu jonkinlainen hulluden siemen syvälle haudattuna. Eli siis todella onnistunut dark ambient.
0   +1 +2
 
9
TIK 03.02.2004
Tähän aikaan uppoaa ambientti aika hemmetin hyvin. Silmät seisoo kahvinvoimalla, kämpässä ainoa valo on monitorin loiste. Liki hypnoottinen kokemus. Hienoja efektejä, ja positiivisena pidin sitä että mitään kovaa piikkiä tässä ei ollut mikä olisi nyt vaan vi*****nut. Biisi toimii helvetin hyvin tällaisena! Täytyy kyllä kuunnella muitakin tuotoksia kun iskee fiilikset päälle.
0   +1 +2
 
a98 02.02.2004
tää oli kyllä just sen tyylilajin noiseambienttiä mistä ite tykkään. sen sijaan että pistettäis kajarit paskaks keskitytään fiilistelemään ja soundien tekemiseen. kaikki osaa ajaa vitun monta säröä toisensa läpi. mutta joo hyvää fiilistelyä..
0   +1 +2
 
9
Imp 02.02.2004
todella onnistunut alku biisissä.näin aamulla todella additiivinen.biisin nimi on loistavasti osunut nappiin =).tulee mieleen kivoja muistoja.tunnelmallinen biisi ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta