Kohtalon kivi

KATARA | 05.03.2008 | Hard Rock
4:30

Rautaa rajalle -demo 2008

Uudempaa materiaalia (kolmen biisin demolta).

Äänitetty, miksattu, masteroitu itte omilla vehkeillä.

8.87   2456 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fillari 25.05.2009
Todella rankkaa äänenkäyttöä kuitenkin taidolla ja katu-uskottavalla asenteella. En oo tän genren ehdoton fani, mutta tästä pidän. Artikulaatio on selkeää raakasta soundista huolimatta. Kertsin lauluääni on tosi hyvän kuuloista. Hyvin tehty ja miksausta myöten hyvää matskua. Tuo lopun hitaampi osuus on hieman raskaskuloinen, mutta hieno veto kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
kilkka 15.03.2008
Laulajalla magee soundi. Demon soundit suht epäselvät, mutta toimivat demotarkoituksessa. Biisi on ihan menevä, vaikka ei minuun niin kolahdakaan.
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 15.03.2008
Biisi kyllä vakuutti. Alkuun ei vielä hirveästi saanut vietyä mukanaan, vaikka taitavat soittajat ja laulaja vievät biisiä hienosti eteenpäin. Mutta kertosäe toimii pirun hienosti ja vie viimeistään mennessään. Säkeistöihin olisin ehkä vähän vaihtelua enemmän kaivannut, mutta ei kuitenkaan vielä tympimään kerennyt. Hyvä biisi kaiken kaikkiaan!!
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 14.03.2008
Ensiksi synamiehelle loistavasta soundipolitiikasta peukku pystyyn ja muutenkin asiallista toimintaa. Basistille hatun nostoa antelen hienosta biisin tukemisesta ja roolin ottamisesta. Kitarat jyrää kuin rajuilma tuhoten lintukotoamme ja rumpali komppaa hienosti tätä armotonta menoa. Lopullisen niitin tähän, niin loistokkaan rokkaavaan vetoon, antaa hommansa osaava komea ääninen solisti.
Biisi on erinomaisen yhtenäinen ja hienosti eriosiot tukevat toisiaan. Bändillä on yhteinen päämäärä, miksaus on onnistunut ja kukaan kokoonpanon jäsenistä ei halua ottaa sitä isoa roolia,
Ainoastaan kertsin melodiaan olisin halunnut vieläkin iskevämmän otteen, tarttuvamman, mutta hyvä se on noinkin. Säkeistöt kyllä jytäs täysillä ja bridget on toteutettu jykevästi. Jotkut karvajalat tai sheivatut alakolmiot varmasti ovat sanoneet "että onhan jo tää tehty". Mitä sitten. Pääasia on, että saa jotakin aikaiseksi aivonystyröissä ja saa jopa fanittamaan.
+2   +1 +2
 
9
Saatana, että on kova mättö... Laulaja pistää kuuntelijaan kaiken vihan ja räjäyttää tajunnan... Melodisesti on onnistuttu alussa ainakin kovaa, sitten musiikki kevenee vähän liiankin normaalisti... Rakenne on biisissä vähän liian "normaali" kokeilkaa jotain kokeellista tunkea väliin...

Tiukka veto loistavilla soundeilla... Itse tykkäsin eniten juuri tuosta energiasta ja voluumista... Meininki on kohdalla, mutta kuinka kauan? Kuinka kauan kuuntelija saa sen energia vyöryn ja kuinka kauan hän sitä rakastaa... Mutta täytyy antaa nyt hyvä arvosana, koska en ole pitkään aikaan kuullut näin hyvää hard rockkia...
0   +1 +2
 
8
marccus 14.03.2008
Vokalistilla on ainakin asennetta. Kappale toimii kautta linjan sovituksineen, ja varsinkin paikottaiset pysäytykset antavat kappaleelle iskevyyttä. Loppupuolella tempon hidastus oli hyvä lisä.
0   +1 +2
 
9
Laikka 14.03.2008
Tää on aikas hyvä. Laulussa on mukavasti puristusta. Koskettimet mukava piriste ja muista samankaltaisista bändeistä erottava tekijä. "Koittaa" ottaa korvaan kertsissä, kuuluisi sanoa "koettaa"
0   +1 +2
 
Begemot 13.03.2008
Tästä bändin olen saattanut lukea jostain nettijulkaisusta. Täytyy sanoa, että vaikka en heviä kuuntele niin Staminan ilmaisu on jotenkin aina kiinnostanut. On ehkä liian yksinkertaista sanoa, että te kuulostatte em. bändiltä.

Täytyy sanoa, että bändi joka hoitaa kaiken itse äänityksiä myöten saa kyllä sympatiani. Virvelistä en niin perustanut, mutta se on maku kysymys ja tuollanen soundi toimii hevissä hyvin. Hyvä loppurymistely.

Hyvää hevimäiskettä, jos ainut häiritsevä asia on ulkomusiikillinen eli se toinen bändi joka tästä tulee mieleen.
0   +1 +2
 
zenri 13.03.2008
Tulee mieleen aika paljon Mokoma ja muut suomimättäjät. Ihan kivasti tässä tuntuu omaakin persoonaa olevan, mutta saisi vielä olla lisää. Soittopuoli ja soundit ovat ihan hyvässä kunnossa.
0   +1 +2
 
8
Lenno 13.03.2008
Jotenkin ei saundit ihan miellytä. Vähän turhan kuivat. Ja biisistä, kyllä tämän kerran kuuntelee, mutta ei tämmöistä kovin kauaa jaksa. Laulajan ääni on sopiva tällaiseen musiikkiin, ainakin minun mielestäni. Kasin tästä laittaa ihan hyvillä mielin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta