Luovutusvoitto

Katya | 30.07.2011 | R'n'B
3:07

Tiesin että on riski että kaadun.

8.69   3747 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

vizitti 05.09.2013
Tässä on kiva tunnelma. Tässä on paljon pontentiaalia vaikka onkin vähän vanhempi biisi, mutta tällästä olis kiva päästä miksailemaan! Mukava usva tässä biisis, sopii hyvin tällein iltaan.
0   +1 +2
 
8
Tomi Kalevi 08.10.2012
Kivan laiska tausta, laulaminen miellyttää.Taustoihin, varsinkin kertsiin lisää rähinää.
0   +1 +2
 
10
melu 16.01.2012
ihanaa katja <3
0   +1 +2
 
10
Susimies 21.12.2011
Mulle tulee sun biiseistä mieleen vanha hyvä Nylon Beat :)
0   +1 +2
 
8
Jozhik 18.12.2011
Minusta biisi kuulosti ehkä hieman anemiselta. Oisin kaivannut edes pikkasen kehitystä ja huippukohdan. Muuten siitä tulee vähä tasapaksu. Ja oon samaa mieltä siitä että tää kuulostais paremmalta jos laulaisit herkemmin. Muuten iha jees biisi (:
0   +1 +2
 
-TJ- 05.11.2011
Kuulin kappaleen sattumalta, kun eksyin sivullesi ja se alkoi soida Mikseriradiossa ensimmäisenä ja hyvin todennäköisesti kappaleen taustalla soiva (syntikalla tehty?) soittorasian kuuloinen soitin lumosi minut täysin! Hienosti käytetty, eli maltillisesti se pilkahtaa sieltä esiin ja häviää nopeasti häivyttäen! Tunnelmaltaan kappale on todella hieno! Keskityin vokaaleihin vain instrumenttina ja tunnelman luojana, joten en tiedä vieläkään vaikka monta kertaa olen jo kuunnellut, mistä kappaleessa oikein lauletaan :D! Todennäköisesti niistä muutamista sanoista jotka muistan, niin aihe liittyy vahvasti seurustelun tilanteisiin tai seurusteluun liittyvää, kuten tuolla listan alkupäässä olevissa kappaleissasi. Mutta se nyt ei ole olennaista näissä minun arvioinneissa, ainakaan pääpointti! Oli pakko lisätä tämä suosikkeihin, todella rauhallisen olon tästä sai! Negatiivisempia puolia tutkiessa, mielestäni laulunäänesi oli ehkä turhan vahva ja ehkä turhan voimallista tunnetta etsivän oloinen tässä, josta tuli mieleen että ehkä vähemmällä yrittämisellä olisi kappaleesta tullut vielä herkempi ja sitä kautta voimallisempi! En tiedä, mutta tällainen tunne milulle asiasta jäi. Silti hienoa kuulla tämä kappale! :)
0   +1 +2
 
http://www.mikseri.net... ylint uusinta miksaamattomin, jos vaik haluut joskus feettaa johonki :O ?
0   +1 +2
 
hyvän kuulonen ääni :)
0   +1 +2
 
Hupimusikantit 06.10.2011
Mielenkiintoiset sanat. Löysä ääni, toivoin piristystä. Biitti lyö välillä yli, sanat olisi voitu pistää näytille nimittäin tietyt asiat menee ohi ihan tyystin. Musiikissa joka ei nouse mihinkään suuntaan ei ole mitään vikaa, mutta se voi olla joskus fataalia. Olisin kaivannut sitä "jotain" lisää, tiedä sitten mitä se on. Ei sitä aina löydä, mutta kun tosissaan tekee niin saa arvostusta.
0   +1 +2
 
8
dt1 13.09.2011
Tykkäsin tunnelmasta. Tarttuva. Instrumentaali on simppeli mut kivankuuloinen. Sun lauleskelussa on vielä värähteitä semmoisesta joka ärsyttää mua, mut ei mennä siihen. Tästä puuttuu vähän tarttova kertosäe/hook mikä on vähän harmi, koska muuten tää kuuluu sun parhaimpiin biiseihin!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta