linnun tavalla

keskipiste | 24.04.2006 | Suomi-hip-hop
3:11

täs on the final version tästä....
ero biisi on ja niiku odotettua niin ei ole iloinen...

san.keskipiste
sov.keskipiste
säv.elegantti
mik.Thomas Leino

9.73   10435 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
.HäiRiKKö. 17.11.2006
<3
0   +1 +2
 
9
Kare_ 29.04.2006
Hmm. Biitti on aika yksinkertanen, mut silti hyvin toimiva :) Voksut isommalle että saa selvän kunnolla. Riimit just melko depressiiviset kuten voi jo kuvauksesta arvata. Lintu on aika käytetty metafora mutta joka tapauksessa hyvin toimiva. Tykkäsin kyl mut ne voksut ois saanu olla pikkusen isommalle. Ehkä biitistäkin voisin kommenttia antaa sen verran että jokin limitteri ottaa vastaan tms kun äänenvoimakkuus pomppii tuolleen ällösti :)
0   +1 +2
 
9
musicman85 29.04.2006
Nyt vihdoin ehdin kuunteleen tän sun uuden viisun. hyviä metaforia riimeissä. sanat on JÄLLEEN taattua keskipisteen laatua. Kertsi on tarttuvahko.

biitistä en jotenkin tykkää. tää on vaan tällainen kahen soinnun tusinabiitti. tykkään sellaisista biiteistä jotka ovat sävellyksinä hyviä, eivät liian yksitoikkoisia. jokainen vähän musiikista jotain tajuava osaa tehdä tällaisen Em, D bassokuvioon perustuvan taustan. ja niitä tuntuu olevan jo liikaa, joitain uutta siis kehiin sävellystyössä.

mutta kyllä tähän on helppo varmasti heittää räppiä, siinä tämä on erittäin onnistunut biitti. luulen että kovinkaan moni teini-ihquttaja/wannabe räp-poju 65-numeropaidassaan ja 10 kiloa painavissa kaulaketjuissaan (mitähän vittua taas selitän...) ei kiinnitä edes pahemmin huomiota itse biittiin/sävellykseen, mikä on hyvin ymmärrettävää koska sanat merkitsee 90%.

joo onhan siinä hienoja syna ja jousimattoja mutta jotenkin kaipaisin enemmän sointuja/ erilaisia rakenteita biittiin. saundit ovat toki kunnossa, siitä plussaa!

mutta itse räpistä ei ole mitään kritisoitavaa tai pahaa sanottavaa. hyvin toimii kuten aina! toivon todella että joinan päivänä keskipistettä tullaan soittamaan radiossa, sillä jätkähän tekee niin loistavia sanoituksia että niitä ei voi edes verrata joihinki radiorapkurapaskaan!!

perskeles tulipas taas kirjotettua.. ei kannata ottaa liian vakavasti, olen "vähän" väsynyt:D
0   +1 +2
 
9
Ulo 26.04.2006
Ihan hyvän kuulonen biisi oli. Ei ollu taustaan mikään raiskaus biittiin kun aluks luulin. Positiivinen yllätys ja biitist ei tarvii ees sanoo mitään.
Eleeeeeeeeeeee! :D
0   +1 +2
 
10
^^ongelmalapsi^ 25.04.2006
Oih, kaunis biisi.<3 Ihana.<3
Jatka samaan malliin. ^^ <3
0   +1 +2
 
9
elegantti_ 25.04.2006
on tää parempi tuplil!!

kova biisi!!

se on muute elegantti... ei eleganssi :D

mut muuten kova paketti 9p

ele_
0   +1 +2